Transformers Devastation'daki Oynanabilir Karakterlerimize Yakından Bakın

Ömür Gencer


       Platinum Games'in geliştirdiği Transformers oyununun çıkışına bildiğiniz gibi aylar kaldı. Oyunun dağıtımcılığını üstlenen Activision, yapımda oynanabilir olarak karşımıza çıkacak karakterlerin tanıtıldığını yeni bir video paylaştı.
 
      Oyunun baş yapımcısı Robert Conker, Transformers: Devastation'da her karakterin kişiliğini ve dövüş tarzını yansıtmaya çalıştığını dile getiriyor. Örneğin Bumblebee diğer karakterlere nazaran daha hızlı saldırılarda bulunabilirken saldırıları çok da güçlü olmuyor. Wheeljack ise uzak menzilden saldırılar yapabiliyor.
 
       Activision videonun yanında oyunun ön sipariş içeriklerini de açıkladı. Belirtilene göre oyunu ön sipariş eden her oyuncu 6 farklı özel içeriğe sahip olabilecek. Bu 6 içerik Nemesis Prime, Red Alert, ve Goldfire için 3 farklı kostüm ve The Dark Star Saber, The Photon Disruptor ve The Golden Hunter olmak üzere 3 farklı silahtan oluşuyor. 
    
       Transformers: Devastation; PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, ve PC'ye 6 Ekim'de çıkışını yapacak. Oyun için yayınlanan yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.