Oyun Çeviri Ekibinden 2 Yeni Türkçe Yama!

Levent Polater

Özellikle Fahrenheit'ın unutamayacağınız bir macera olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.


    Oyunçeviri ekibinden 2 güzel haberimiz var. Birincisi Said Sürücü önderliğinde yürüyen Dreamfall: The Longest Journey'in Türkçe yama projesinin sona erdiği duyuruldu. İkincisi ise Fahrenheit'ın Türkçe yamasının hazır olduğu ancak yayınlanmadan önce birkaç teste tabii tutulması gerektiği bildirildi.
 
    Tek seferde 2 oyunun Türkçe yaması böylelikle sizlerle oluyor. PC oyuncularının beğeniyle takip ettiği Oyun Çeviri ekibini tekrar kutluyoruz. Macera severlerin bir an önce oynaması gerektiğini düşündüğüm Dreamfall: The Longest Journey'in Türkçe yamasına buradan, ilgili Oyun Çeviri sayfasına ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

    Fahrenheit'a dönecek olursak, Heavy Rain yapımcılarının ellerinden çıkan bu müthiş yapımı Türkçe oynamak için çok kısa bir süre daha beklemeniz gerekiyor. Çevirmenler yamanın hazır olduğunu ancak oyunun Türkçe karakter desteklememesi ve karakter sınırının olması dolayısıyla çok uğraştıklarını dile getiriyorlar. Yamanın çıkacağı anı dört gözle takip etmek için ilgili sayfaya buradan ulaşabilirsiniz. Birkaç örnek ekran görüntüsünü de aynı sayfadan görme şansınız bulunuyor.
 
    Oyun Çeviri ekibini kutluyor, Türkçe yamalarda emeği geçen oyunsever arkadaşların azim ve kararlılığını takdir ediyoruz. Daha nice çalışmalarınızı görme dileğiyle..
 
 
Teşekkürler, Okan Şen