GameStop, 1 $'a Modern Warfare 3 Satacak, Şayet...

Talha Aynacı

İki oyun arasındaki rekabet sonunda mağazalara da yansıdı.

 
      GameStop'un sıfır ürünler yanı sıra ikinci el ve takas yoluyla da ürün alışverişi sağladığı biliniyor ancak bu sefer ki hayli ilginç. Zira yabancı basında olduğu gibi bizim de sitemizde bahsi geçen oyunlarla alakalı girdiğimiz her haberin sonu bir başka Battlefield vs. Call of Duty çatışmasına dönmesinden etkilenmiş olsalar gerek, GameStop tam da ortama uygun bir takas yöntemi duyurdu.

    Eurogamer tarafından yayınlanan habere göre, GameStop'un İngiltere mağazalarında Battlefield 3'ünüzü takas etmek isterseniz, 1 dolar ( aslına bakarsanız 0.99 pound yani 1.35 $'a) karşılığında Modern Warfare 3 alabileceksiniz. Bu inanılmaz takaslama şöyle işliyor:
 
     Oyununuzun takasa dahil olabilmesi için 27 ekim gece yarısından önce Battlefield 3 ve 7 kasım gece yarısı olmadan önce de Modern Warfare 3 almanız gerekiyor. Battlefield 3'ünüzü 18 kasım tarihinden önce geri teslim ederseniz, mağaza size 0.99 pound'luk kısmı hariç, Modern Warfare 3 için yaptığınız harcamanın tamamını ödüyor. Bu demektir ki Battlefield 3'ü iade etmeden önce 3 haftalık bir deneme süreciniz var.

     Bildiğiniz gibi Activision, Call of Duty serisini standart satış rakamlarının üstünde tutuyor. Bu sebeple Modern Warfare 3 GameStop'ta 42 paund'a satılırken, Battlefield 3 37 paunddan sepete giriyor.