PS3 için 3.70 Firmware Güncellemesi Geldi

Alkan Adakaner

Infamous 2'yi arkadaşlarınıza önermek ister misiniz?


     Sony Playstation 3 için yeni bir firmware güncellemesi yayınladı. Bu güncelleme ile bir yandan korsan oyunculuğa karşı önlem alınırken, diğer yandan da oyunculara yeni özellikler sunuyor.
 
     Öncelikle Playstation Plus üyeleri yeni bir fonksiyon sayesinde online kayıt dosyalarını çok daha kolayca kopyalayabilecek. Kısacası "üçgen" tuşunun üzerine gelip kopyala demeniz yeterli olacaktır.
 
      Playstation Store'da ise artık oyunları, videoları ve çeşitli eşyaları PSN'deki arkadaşlarınıza önermenizi sağlayan bir seçenek sunuldu. Önerdiğin eşyaların linki doğrudan arkadaşlarınızın mesaj kutusuna gidecek.
 
      XBM'de de çeşitli yenilikler var. Artık bütün video uygulamalarını PS3'te yeni XBM kategorisinden görme şansınız var. "My Channels" adlı kategori videolara daha rahat ulaşmanızı sağlıyor. Ayrıca indirdiğiniz bütün videolar artık XBM'nin varolan videolar kategorisinde yer almaya devam edecek.
 
      Blu-Ray'de Java tabanlı özel içeriklere ulaştığınızda 3D desteği artık var olacak. DTS-HD MA, DTS-HD HR desteği 3D Blu-Ray filmlerde de yer alacak ve son olarak da MPO formatındaki 3D dijital fotoğrafları XBM'deki fotoğraf galerisinden görüntüleyebileceksiniz.