EA, Jedi: Survivor'a erkenden erişen oyunculara çağrıda bulundu: Spoiler vermeyin!

Mehmet Tandoğan

 
 
Electronic Arts çalışanları, Star Wars Jedi: Survivor'a erken erişimi olan oyunculara resmi bir çağrıda bulundu. Bu çağrı kapsamında erken erişime sahip olan oyuncuların hikaye konusunda herhangi bir spoiler vermemeleri gerektiğini belirtti. Bu tarz spoiler içeriklerden oyuncuların etkilendikleri açıklandı.
 
Electronic Arts'tan oyunculara çağrı
 
 
 
Devam oyunu Star Wars Jedi: Survivor, 28 Nisan itibarıyla biz oyun severlere sunulacak ve resmi olarak yayınlanmadan önce birçok oyuncu oyuna erken erişim sağladı. Fiziksel olarak da satışa sunulan yapımı daha önce sipariş eden oyuncular erkenden deneyimleyebiliyor ve detayları paylaşabiliyor.
 
Çeşitli oyun detaylarının sosyal medyada paylaşılmasının ardından EA resmi olarak bir çağrıda bulunmak için kolları sıvadı ve bu kapsamda bir gönderi paylaştı. Gönderi içerisinde şu ifadeler yer alıyor:
 
"Lütfen spoiler vermeyin!  Bu hafta herkes Star Wars: Jedi Survivor'ı oynayabilecek ve biz de bunun için fazlasıyla heyecanlıyız! Bu süreçte diğer oyunculara karşı nazik olmanızı ve spoiler içeriklerden kaçınmanızı rica ediyoruz."
 
Star Wars Jedi: Survivor, 28 Nisan'da PS5, Xbox Series X/S ve PC için çıkış yapacak.