Hideo Kojima Film ve Müzik Alanlarına Yönelmek istiyor

Mehmet Tandoğan

 
Metal Gear Solid ve Death Stranding gibi oyunlar ile bilinen oyun tasarımcısı, yönetmeni ve yazarı Hideo Kojima, film ve müzik gibi diğer eğlence alanlarına da genişlemek istediğini belirtti. Kojima, Japonya'da Anan Awards ile yaptığı röportajda (Video Games Chronicle tarafından çevrildi) şu ifadeleri kullandı: "Dijital çalışmalarda tüm alanlar birbirine bağlı. Bu yüzden oyunlardan film ve müzik gibi alanlara doğru yönelmek istiyorum - çalışmalar yapmak istiyorum."
 
Hideo Kojima oyunlarla sınırlı kalmak istemiyor
 
 
 
Kojima Productions'ın sahibi Hideo Kojima, eğlence sektörüne yeni bir yön vermek istiyor ve bu kapsamda çalışmalarını genişletiyor. Sadece oyunla sınırlı kalmayıp, müzik, film, dizi gibi diğer eğlence alanlarına da yönelmek istiyor. 
 
Öte yandan Kojima Productions şu anda yeni bir oyun geliştiriyor. Geçtiğimiz süreçte Amerikalı aktris Elle Fanning ile 125 Years Memory'deki Haru/Harumi ve Deadpool 2'deki Yukio rolüyle tanınan Japon oyuncu Shioli Kutsuna'nın Kojima Productions'ın bu yeni oyununda yer alacağı açıklanmıştı.
 
Kojima yeni oyunun farklı bir tarzı yansıtacağını belirtiyor. Ayrıca Kojima, bu oyun başarılı olursa sadece oyun endüstrisinde değil, film endüstrisinde de işlerin tersine döneceğini söylüyor.