The Coalition, Unreal Engine 5'in Grafik Detaylarını Gösteren Bir Fragman Yayınladı

Mehmet Tandoğan

 
 
The Coalition, State of Unreal etkinliği sırasında Unreal Engine 5 için The Cavern adlı teknoloji demosunun videosunu yayınladı. Bu teknoloji demosu, UE5'in grafik ve sinematik kalitesini oyunculara sunuyor.
 
The Coalition'ın stüdyo teknik direktörü Kate Rayner, yayınlanan teknoloji demosu hakkında şunları bildirdi: "Öncelikle tüm ekibe teşekkür etmeliyim. Çünkü bu, UE5 için geliştirdiğimiz ilk sinematik deneyimimiz ve gerçekten üzerinde uğraş verdiğimiz bir çalışma. Bunu yaparken çok eğlendik.
 
Bu çalışmayı sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. Gerek yüz animasyonları gerekse karakter modelinin genel kalitesinin, oyuncuları memnun edeceğini düşünüyoruz.
 
Yeni nesil yüz animasyonlarını oluşturmak ve performansı yakalamak için kafa kamerası takan bir oyuncuyu kullandık. Yakaladığımız bu görüntüleri sisteme aktarmak adına Cubic Motion ile ortak olduk. Şimdiye kadar yaptığımız en gerçekçi görünen ve hareket eden bir oyun karakterini oluşturmaya çalıştık. Bundan sonrasında nereye gidebileceğimizi düşünmek inanılmaz derecede heyecan verici. Sonuçlardan son derece memnunuz." 
 
Teknoloji demosu fragmanı