Tom Clancy's Rainbow Six Extraction ilk gün Xbox Game Pass'e Geliyor

Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Ubisoft Montreal, taktiksel co-op birinci şahıs nişancı oyunu Tom Clancy's Rainbow Six Extraction'ın ilk gün Konsol, Bulut ve PC için Xbox Game Pass'e geleceğini duyurdu. Ubisoft ayrıca Ubisoft+ abonelik hizmetini gelecekte Xbox platformlarına getireceğini bildirdi.
 
Ubisoft+ abonelik hizmeti bir aylık ücretle 100'den fazla Ubisoft oyununa erişim sağlar. Bu hizmet ayrı bir abonelik olacak ve Xbox Game Pass'in bir parçası olmayacak.
 
Rainbow Six'in seçkin Operatörleri artık ortak bir düşmanla yüzleşmek için birleşti: Arkealar olarak bilinen son derece ölümcül bir uzaylı tehdidi.

Bu sağlam ve tekrar oynanabilirlik sunan 3 oyunculu taktiksel eşli birinci şahıs nişancı oyununda hiçbir saldırı aynı değildir. Koruma bölgesinde ne kadar ilerlerseniz o kadar büyük ödüller kaparsınız ancak yanında daha yüksek risk getirir. Ganimetinizi almak için hayatta kalmanız gerekecek.

Bilgi, iş birliği ve taktiksel yaklaşım, bu ölümcül tehdide karşı en iyi silahlarınızdır. 
 
Tom Clancy's Rainbow Six Extraction, 20 Ocak'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC, Stadia ve Luna için çıkış yapacak. 
 
Epic Games sayfası
 
https://www.epicgames.com/store/p/rainbow-six-extraction