Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Grup Aşaması Tamamlandı!

 
     Riot Games & ESA Esports işbirliği ile düzenlenen VALORANT liginin 2. sezon niteliğinde olan VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 turnuvasında grup aşaması tamamlandı!
 
     Fire Flux Esports, HOWL Esports, Papara SuperMassive, Pcific Esports, Galakticos ve Galatasaray Esports, Playoff aşamasına yükselmeyi başardı.
 
     S2G Esports ve İstanbul Wildcats, Split 3'te yer almayı garantilerken Eternal Fire ve Fenerbahçe Esports ligden düştü. 
 
     Playoff etabının ilk karşılaşması Pcific Esports ile Galakticos arasında oynanacak ve karşılaşmanın galibi Fire Flux Esports'un rakibi olacak. İkinci karşılaşma Papara SuperMassive ile Galatasaray Esports arasında oynanacak ve karşılaşmanın galibi HOWL Esports'un rakibi olacak. Mağlup olan takımlar alt turda yeniden eşleşecek ve üst turdan yükselmek için mücadele edecek. Playoff etabı 21 Temmuz Pazar günü başlayacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Cities Skylines 2'nin Konsol Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında Son Hafta Başlıyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız