Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tom Clancy’s Splinter Cell RTX Remix'ten Yeni Görüntüler

 
 
Bir süredir geliştirilme aşamasında bulunan Tom Clancy's Splinter Cell’in RTX Remix modu için yeni geliştirmeler yapılmaya devam ediyor. Şimdi ise yayınlanan yeni bir video modun hangi noktaya geldiğini gözler önüne seriyor.
 
RTX Remix modları eski oyunları günümüze ulaştırıyor
 
 
 
YouTube platformu üzerinde içerik üreticisi ve mod geliştirici olarak karşımıza çıkan 'skurtyyskirts', Tom Clancy's Splinter Cell’in RTX Remix modu için çalışmalarını sürdürüyor. Genel olarak bakacak olursak önceki sürümlerde yer alan bazı sorunların ortadan kaldırıldığını aktarabiliyoruz. Örneğin ışıklandırma ve aydınlatma sistemlerinin elden geçirildiğini ve artık daha sorunsuz bir şekilde karşımıza çıktığını söyleyebiliyoruz.
 
Teknik anlamda elbette hala bazı sorunların bulunduğu mod, hem hayranlara hem de nostalji severlere yeni bir deneyim sunmayı hedefliyor. Bu tarz RTX Remix modlarıyla beraber çok eski yıllarda çıkan oyunlar günümüze uyarlanmaya çalışılıyor ve yeni teknolojilerle destekleniyor.
 
Merak edenler için bu RTX Remix modunun henüz yayınlanmadığını belirtmekte fayda var. İlerleyen süreçte final sürümüne ulaştığında mod geliştiricisi bunu herkese açık şekilde paylaşmayı hedefliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
BioShock 4 İçin Ekran Görüntüsü Sızdırıldı The Witcher 3'ün Yeni Modu 15 Benzersiz Görevi Ekliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız