Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 3 için İki Büyük Ek Paket Duyuruldu


    CD Projekt Red her ne kadar The Witcher 3: Wild Hunt için çok sayıda ücretsiz içerik duyursa da firma oldukça büyük iki ek paketin duyurusunu da yaptı. Bu ek paketler ana maceraya 30 saatlik ek oynanış süresi ekleyecekler.
 
    Bu ek paketlerden ilkinin adı Hearts of Stone olacak. Ekim ayında yayınlanacak ve 10 saatlik macera sunacak bu paket No Man's Land'in vahşileri ve Oxenfurt'un sokakları ve köşebaşlarında gezeceğiz. Geralt'ın gizemli Man of Glass ile iletişime girmeye çalışacağı belirtiliyor.
 
    2016 yılında yayınlanacak Blood and Wine adlı ek paket ise 20 saatlik oynanış sunacak. Bu ek pakette Toussaint adlı yeni bir bölge tanıtılacakmış.  Oldukça neşeli ve sıradan görünen bu bölgenin gizemler barındıracağı belirtiliyor; hatta bu bölge oyunun dünyasına göre biraz fazla neşeli ve normalmiş.
 
    Tüm bu eklentilere erişim sağlayan The Witcher 3'ün Expansion Pass içeriği 24.99 dolardan GOG.com'da ön siparişe açılmış durumda. Siteye buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ign the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
Yeni Payday 2 DLC'siyle Alesso Konserini Basıyoruz BF:2 Modu Project Reality Geliştiricilerinden Yeni Bir FPS-Taktik Oyunu: Squad
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

EyesNight

8.4.2015 21:12:25

0
Ben bir oyunun 3 saat sürdüğünü gördüm adam şimdi dlc yi 50 dolara satsa o oyundan ha iyidir yani unutmayalım ki the order 5 6 saat sürdü ben oynadığımda :) içim yanıyor diyemem parasını hak ettide diyemem ama şimdi bu dlc ler toplamda 30-50 arası saat oynanış sunucaksa parasını hak ediyor demektir genişleme paketlerinede ayrı bir sempatim var :D

EyesNight

8.4.2015 20:41:36

0
Expansion pack dedikleri zaman dragon age originse gelen paketler aklıma geliyor açıkcası hepsi beni tatmin etmişti paralarınıda hak ediyorlardı özelliklede awakening müthişdi şuan bile bazen açıp oynuyorum ki witcherında aynı hissiyatı vereceğinden şüphem yok

EyesNight

8.4.2015 20:39:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg DLC:Downloadable content yani nedir türkçesi "indirilebilir içerik"

Onun için yok bu DLC değil genişleme paketidir falan geçin bu ayakları. Bal gibi DLC eski zamanladra DLC kavramı yoktu Genişleme paketi diye bir olay çıkarıp herşeyi içinde verirlerdi. Tek tek satmazlardı çünkü satacakları bir mecra yoktu. Bunları toptan bir CD ye basıp Expansion Pack derlerdi.

Artık ne oldu online altyapı gelisti oyunun içeriklerini rahat rahat internetten indirebilir hale geldin. Gavur ne dedi buna "Downloadable content" komple paket te yapmasına gerek yoktu. Basit bir elbiseyi bile DLC diye satabiliyordu.

Şimdi Oo biz 10 saat lik daha içerik koyduk oyuna deyince ki (o firmaların açıkladıkları oyun süreleri hiç o kadar olmuyor, kimse dünkü cocuk değil, 5 saati geçmeyecektir) hemen bir kesim sakinleşti. Zaten bu DLC de bahsi geçen mekanlar çoktan yapılmış bir kenarda bekliyorlardır.

Uzun lafın kısası bastan biz ek paket yayınlayacağız ileri dönemlerde bunlarıda satmayı düşünüyoruz diyebilirlerdi, DLC leri bedava vereceğiz diye efelenirken.
Adam tutup sana 16 dlc bedava versin sen ona kızma bişey deme niye bedava felan ama gel bu dlc leri niye parayla sattınız birileride bence adamlara neden 16 dlc yi parayla satmadınız diye kızıyordur ....

cryptdlg

8.4.2015 09:51:32

-4
DLC:Downloadable content yani nedir türkçesi "indirilebilir içerik" Onun için yok bu DLC değil genişleme paketidir falan geçin bu ayakları. Bal gibi DLC eski zamanladra DLC kavramı yoktu Genişleme paketi diye bir olay çıkarıp herşeyi içinde verirlerdi. Tek tek satmazlardı çünkü satacakları bir mecra yoktu. Bunları toptan bir CD ye basıp Expansion Pack derlerdi. Artık ne oldu online altyapı gelisti oyunun içeriklerini rahat rahat internetten indirebilir hale geldin. Gavur ne dedi buna "Downloadable content" komple paket te yapmasına gerek yoktu. Basit bir elbiseyi bile DLC diye satabiliyordu. Şimdi Oo biz 10 saat lik daha içerik koyduk oyuna deyince ki (o firmaların açıkladıkları oyun süreleri hiç o kadar olmuyor, kimse dünkü cocuk değil, 5 saati geçmeyecektir) hemen bir kesim sakinleşti. Zaten bu DLC de bahsi geçen mekanlar çoktan yapılmış bir kenarda bekliyorlardır. Uzun lafın kısası bastan biz ek paket yayınlayacağız ileri dönemlerde bunlarıda satmayı düşünüyoruz diyebilirlerdi, DLC leri bedava vereceğiz diye efelenirken.

balcs

8.4.2015 00:55:42

+2
quote:

Orijinalden alıntı: necrospiritus Yeni jenerasyon genç oyuncu arkadaşlar DLC ortamında büyüdükleri için Expansion Pack kavramı ile DLC'yi aynı zannediyorlar. DLC nin anlamı zaten indirilebilir içerik, bu içerik küçük de olur büyükde olur ama Expansion pack ise adı üstünde genişleme paketi oyunu başka bir seviyeye çıkaran yeni karakterler hikayeler mekanlar ekleyen bir şey. Bu resim DLC ile EP arasındaki farkı çok güzel anlatıyor.(https://internationalhouseofgeek.files.wordpress.com/2012/04/mona-dlc.jpeg)

Adamlar oyunumuza para veriyorsanız bizimde size ek içerikleri bedava vermemiz lazım dediler ve 16 tane içeriği bedava verecekler zaten. Bu insanların para da kazanmaları lazım eyvallah ama diğer firmalar gibi 16 içeriğe ayrı ayrı para istemiyorlar. Adam gibi dolu dolu bir EP koyup buna para istiyorlar, haklılarda bence ve inancım EP'lerin parasının hakkını vereceği yönünde.
Herşeyi söylemişssin.

edd121

8.4.2015 00:29:56

+1
quote:

Orijinalden alıntı: necrospiritus Yeni jenerasyon genç oyuncu arkadaşlar DLC ortamında büyüdükleri için Expansion Pack kavramı ile DLC'yi aynı zannediyorlar. DLC nin anlamı zaten indirilebilir içerik, bu içerik küçük de olur büyükde olur ama Expansion pack ise adı üstünde genişleme paketi oyunu başka bir seviyeye çıkaran yeni karakterler hikayeler mekanlar ekleyen bir şey. Bu resim DLC ile EP arasındaki farkı çok güzel anlatıyor.(https://internationalhouseofgeek.files.wordpress.com/2012/04/mona-dlc.jpeg)

Adamlar oyunumuza para veriyorsanız bizimde size ek içerikleri bedava vermemiz lazım dediler ve 16 tane içeriği bedava verecekler zaten. Bu insanların para da kazanmaları lazım eyvallah ama diğer firmalar gibi 16 içeriğe ayrı ayrı para istemiyorlar. Adam gibi dolu dolu bir EP koyup buna para istiyorlar, haklılarda bence ve inancım EP'lerin parasının hakkını vereceği yönünde.
kesinlikle katılıyorum.söylenecek söz kalmamış.

necrospiritus

7.4.2015 23:01:25

+4
Yeni jenerasyon genç oyuncu arkadaşlar DLC ortamında büyüdükleri için Expansion Pack kavramı ile DLC'yi aynı zannediyorlar. DLC nin anlamı zaten indirilebilir içerik, bu içerik küçük de olur büyükde olur ama Expansion pack ise adı üstünde genişleme paketi oyunu başka bir seviyeye çıkaran yeni karakterler hikayeler mekanlar ekleyen bir şey. Bu resim DLC ile EP arasındaki farkı çok güzel anlatıyor.(https://internationalhouseofgeek.files.wordpress.com/2012/04/mona-dlc.jpeg) Adamlar oyunumuza para veriyorsanız bizimde size ek içerikleri bedava vermemiz lazım dediler ve 16 tane içeriği bedava verecekler zaten. Bu insanların para da kazanmaları lazım eyvallah ama diğer firmalar gibi 16 içeriğe ayrı ayrı para istemiyorlar. Adam gibi dolu dolu bir EP koyup buna para istiyorlar, haklılarda bence ve inancım EP'lerin parasının hakkını vereceği yönünde.

bughunt

7.4.2015 22:59:31

-1
Oyun devasa büyük ve bugları temizleyip optimizasyon yapmak için uğraşıyorlar.Diğer büyük firmalar gibi çok fazla çalışanı olmadığından bir proje bitmeden diğer projeye geçemezler.Takım halinde topyekün witcher 3 üzerine çalışıyorlar ve çok doğru bir kararla muhtemelen büyükçe bir kısmı şu an DLC yapımı ile uğraşırken diğer teknik ekip optimizasyon,bug ayıklama ve daha zevkli hale getirmek için uğraşıyor.EA,UBİ gibi yarım yamalak oyunları piyasaya çıkaracaklarını tam verimli şekilde çalışarak oyunu alanların hakkını vermek istiyorlar.16 DLC gibi oyuna tuz biber olacak mini içerikleri de belirli aralıklarla dağıtarak oyuncu kitlesini oyundan koparmadan,gayet makul fiyatlı,oynanış süresi yeterli expansionlarla destekleyerek,bence diğer firmaların örnek alması gereken bir model uyguluyor.

Jedi_masterr

7.4.2015 22:43:28

0
2 dlc oyuna 50 saat ekleyecek gercekten muhtesem en kisa zamanda satin alinmali.

michael01

7.4.2015 21:50:20

+3
5 saatlik new order 59$ 30 saatlik eklenti 30 dolar.Hala söylenen var.Dlc ye karşıyım ama gta IV e gelen gibi olursa alınır

weNM

7.4.2015 21:36:36

+1
quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz Ben bu firmanın çakal olduğunu taaa sistem gereksinimlerini açıkladıklarında anlamıştım.
Oyuncu dostuyuz ayaklarına yatıp milleti yoluyor çakallar.O zaman yememiştim ve haklı olduğum ortaya çıkardılar sağolsunlar
Witcher 3 , 19 Mayıs 2015'te çıkıyor. Adamların duyurdukları dlc paketi 2016 Ocak gibi çıkışını yapacak. Yani bu day1 dlc'si gibi bir şey değil. Uzun süre boyunca daha üstünde çalışacakları bir şey. Aldığın oyunu 6 ay sonra sana tekrar oynatacak bir şey yapıyor adamlar. Çok da uygun bir fiyata. 5 saatlik new order 59$, unutmayalım.

Wayward Son

7.4.2015 21:30:05

+3
Expansion Pack tanımına uygun bir şekilde çıkaracaklarsa (ki 10 ve 20 saatlik süreler bunu gösteriyor) hiç sıkıntı değil. Fiyatı da pahalı değil. BF4'e Premium verip 25 doları eleştirmek bana çok samimi gelmiyor. Eskiden Expansion Pack dediğiniz zaman heyecan oluşurdu. Umarım tekrar o heyecanı sağlayabilirler.

luganoguz

7.4.2015 21:23:02

0
Ben bu firmanın çakal olduğunu taaa sistem gereksinimlerini açıkladıklarında anlamıştım. Oyuncu dostuyuz ayaklarına yatıp milleti yoluyor çakallar.O zaman yememiştim ve haklı olduğum ortaya çıkardılar sağolsunlar

natrak

7.4.2015 21:19:25

0
Dnandr da 20 TL olur oyun ztn ekime kadar bitirmiş olurum 20 TL verip sanki yeni oyunmus gibi tekrardan devam ederim ama bedava olsaydı daha güzel olurdu

michael01

7.4.2015 21:03:52

+1
quote:

Orijinalden alıntı: MytHnfr Şahsen oyunu bu paketler ve 16 DLC için almadım ama şöyle bir durum da var madem geniş çaplı paketler yapacaksın niye gereksiz açıklamalarda bulunuyorsun önceki duyurularda. Paketler parasının hakkını verecekse gelsin orada benim içinde sıkıntı yok ama bu firma açıklama yapmayı bilmiyor cidden.
oyun ertelenmeden önce "Biz dünkü değiliz" oyun ertelendikten sonra "Çok fazla bug vardı"

MytHnfr

7.4.2015 20:51:28

+4
Şahsen oyunu bu paketler ve 16 DLC için almadım ama şöyle bir durum da var madem geniş çaplı paketler yapacaksın niye gereksiz açıklamalarda bulunuyorsun önceki duyurularda. Paketler parasının hakkını verecekse gelsin orada benim içinde sıkıntı yok ama bu firma açıklama yapmayı bilmiyor cidden.

EmuMaster

7.4.2015 20:45:28

+1
Bekleyip complete edition almak daha mantıklı geliyor belki o zamana türkçe yamasıda hazır olurda anlayıp oynarız.

_-CeZa-_

7.4.2015 20:44:13

+2
30+20 saatlik bir oynanış süresi vaad ediyorsa bu extra fiyatı hak ediyor açıçası.

ultralisan

7.4.2015 20:43:37

+1
Hani çıkan çıkacak tüm dlcler beleşti, sende artık herkes gibisin Cd Red.

Mihrali Bey

7.4.2015 20:36:29

+1
Yakismadi bu

BSC Misafiri

7.4.2015 20:29:02

0
Bir oyunu çıkartında ek paketlere bakarız. ...

BSC Misafiri

7.4.2015 20:28:59

-1
Abi bu paketler ek hikaye ve yeni yerler keşfettirecektir oyunculara büyük ihtimal ve 16 dlc hala ücretsiz. siz her çıkan paketi almak zorunda değilsiniz ki. çıksa artık bir oynasak şu oyunu

manesfirst

7.4.2015 20:26:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu. Hali hazırda oyunun içinde olanları para ile açtıracalar bize ne hoş ne hoş.
are you ciddi? abi adamların 8 ayını alıyor yapmak. sence oyunun içinde built-in olsa 8 ay beklerler mi? beklmezler 1-2 ay sonra tak açarlar. sıfırdan uğraşacak herifler anlaşılan ki bu kadar bekleniyor. adamlar 18 tane küçük küçük dlc yi para ile satmak yerine beleş veriyor hala yaranamıyorlar arkadaş bu nedir ya.

drLightman

7.4.2015 20:24:00

+1
quote:

Orijinalden alıntı: manesfirst
alıntı:

Orijinalden alıntı: drLightman

şimdi o kadar söylediklerinden sonra bu iki ek paket ücretsiz olmazsa,hiç yakışmayacak doğrusu :)

ya açıkçası ben bunların ücretli olmasına karşı değilim. zamanında "expansion pack" yani genişleme paketi vardı. bunlar normal oyundanun yarı fıyatında falan olurdu ve yeni bir hikaye anlatır yeni yerler keşfettirirdi bkn warcraft 3 frozen throne veya age of mythology:titans. veya blizzardın hala yürüttüğü benim de "helal olsun" dediğim işler. bkn diablo 3 reaper of souls veya starcratf 2 HotS. ben bunlara karşı değilim. sanki yeni bir oyun oynuyormuş tecrübesi veriyor çünki bu ek paketler. haberden anladığım kadarıyla bunlar da expansion pack havasında olacak ve ben memnuyetle 40 liraya kadar bir şey vermeye razıyım. EA veya 2k gibi dandirik dundurik şeyleri 20-25 liraya satmaktansa bu tarz bi ek paket sistemini öper başıma koyarım.
aynen bu bakış açısından doğru ama sadece söylediklerine uymuyor. "oyuncu oyuna bir kez para verip sonra vermemeli" gibi şeyler söylemiştiler o yüzden :)

Karpuzcu.

7.4.2015 20:18:20

0
Hali hazırda oyunun içinde olanları para ile açtıracalar bize ne hoş ne hoş.

Yûnus

7.4.2015 20:11:31

+1
Neden erteledikleri belli oluyor. Yazık çıkmayan oyuna eklenti duyurmak sıradanlaştı.

Cityzens

7.4.2015 20:01:15

+1
Bu oyunu şimdi almaya gerek yok o halde 2016 sonu comple edition çıkar alıp hepsini oynarsın.

michael01

7.4.2015 19:58:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: manesfirst
alıntı:

Orijinalden alıntı: drLightman

şimdi o kadar söylediklerinden sonra bu iki ek paket ücretsiz olmazsa,hiç yakışmayacak doğrusu :)

ya açıkçası ben bunların ücretli olmasına karşı değilim. zamanında "expansion pack" yani genişleme paketi vardı. bunlar normal oyundanun yarı fıyatında falan olurdu ve yeni bir hikaye anlatır yeni yerler keşfettirirdi bkn warcraft 3 frozen throne veya age of mythology:titans. veya blizzardın hala yürüttüğü benim de "helal olsun" dediğim işler. bkn diablo 3 reaper of souls veya starcratf 2 HotS. ben bunlara karşı değilim. sanki yeni bir oyun oynuyormuş tecrübesi veriyor çünki bu ek paketler. haberden anladığım kadarıyla bunlar da expansion pack havasında olacak ve ben memnuyetle 40 liraya kadar bir şey vermeye razıyım. EA veya 2k gibi dandirik dundurik şeyleri 20-25 liraya satmaktansa bu tarz bi ek paket sistemini öper başıma koyarım.
gta ıv gay toni ve diğer motor çetesinin olduğu eklenti paketi bildiğin yeni oyun gibiydi

IslakBanyoTerliği

7.4.2015 19:51:40

-1
Rezillik. Almayı düşünüyordum vazgeçtim.

manesfirst

7.4.2015 19:43:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: drLightman şimdi o kadar söylediklerinden sonra bu iki ek paket ücretsiz olmazsa,hiç yakışmayacak doğrusu :)
ya açıkçası ben bunların ücretli olmasına karşı değilim. zamanında "expansion pack" yani genişleme paketi vardı. bunlar normal oyundanun yarı fıyatında falan olurdu ve yeni bir hikaye anlatır yeni yerler keşfettirirdi bkn warcraft 3 frozen throne veya age of mythology:titans. veya blizzardın hala yürüttüğü benim de "helal olsun" dediğim işler. bkn diablo 3 reaper of souls veya starcratf 2 HotS. ben bunlara karşı değilim. sanki yeni bir oyun oynuyormuş tecrübesi veriyor çünki bu ek paketler. haberden anladığım kadarıyla bunlar da expansion pack havasında olacak ve ben memnuyetle 40 liraya kadar bir şey vermeye razıyım. EA veya 2k gibi dandirik dundurik şeyleri 20-25 liraya satmaktansa bu tarz bi ek paket sistemini öper başıma koyarım.

michael01

7.4.2015 19:43:12

+1
quote:

Orijinalden alıntı: drLightman şimdi o kadar söylediklerinden sonra bu iki ek paket ücretsiz olmazsa,hiç yakışmayacak doğrusu :)
twitterdan baktım 16 dlc hala ücretsiz yazmışlar.Yani bu eklentiler ÜCRETLİ olacak

drLightman

7.4.2015 19:30:24

+5
şimdi o kadar söylediklerinden sonra bu iki ek paket ücretsiz olmazsa,hiç yakışmayacak doğrusu :)

ardaq

7.4.2015 19:26:35

0
bu ikisi beleş olmayacak. bırak yaa

GeraltofRivia

7.4.2015 19:23:29

-1
Helal olsun yapımcılara.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız