Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Take-Two, Gelecek Mali Yıl "Rekor Bir Dönüm Noktasına" Ulaşacaklarını Yineledi

 
 
Grand Theft Auto yayıncısı Take-Two Interactive, gelecek mali yılı içerisinde büyük bir dönüm noktasına ulaşacaklarını açıkladı. Bu açıklama daha önceki süreçte yapılmıştı ancak bu söylemlerle tekrardan yinelendi. 
 
GTA 6'nın 2025 yılında çıkış yapması olası
 
 
 
Take-Two Interactive, 2024 mali yılının ilk çeyreğine (Mart 2024'te sona eriyor) ilişkin kazanç raporunda, bu çeyrek için beklentilerin aşıldığını açıkladı.1,2 milyar dolarlık net kazancın olduğunu belirten Take-Two, bu kazanç içerisinde sadece oyun satışlarının değil aynı zamanda dijital ve fiziksel olarak satılan ürün ve hizmetlerin de yer aldığını bildirdi.
 
Take-Two Interactive diğer taraftan 2024 mali yılı içerisinde toplam net kazançlarının 5.45 ila 5.55 milyar dolar arasında olacağını tahmin ediyor. Ancak ileriye dönük olarak Take-Two bir kez daha bir sonraki mali yılını işaret ediyor ve bu dönem için önceki iddialarını yineliyor. Bu doğrultuda büyük işlerin planlandığına vurgu yapıyor.
 
Take-Two CEO'su ve başkanı Strauss Zelnick bir açıklamasında "İşimizi 2025 yılında önemli bir noktaya getirmeyi hedefliyoruz. Durumumuzun rekor seviyelere ulaşacağını tahmin ediyoruz."
 
Son olarak söylentiler Grand Theft Auto 6'nın 2025 mali yılında piyasaya sürüleceği yönünde. Eğer söylentiler doğruysa Grand Theft Auto 6'nın en geç Mart 2025'te piyasaya sürüleceğini söyleyebiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Grand Theft Auto VI Rockstar Games
Valve, Steam Deck'in Yenilenmiş Sürümlerini Piyasaya Sürdü Aston Martin, PUBG: BATTLEGROUNDS İşbirliğiyle Tarzınızı Konuşturun

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto VI
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız