Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sumioni'nin Batı'ya Gelme İhtimali Var

Sumioni'de oynanış dokunmatik ekranın özelliklerine dayalı

     Tokyo Game Show 2011'de Playstation Vita'nın en ilgi çekici oyunlarından birisi de Sumioni'ydi. 2D bir aksiyon-platform oyunu olan Sumioni'de PS Vita'nn dokunmatik ekranını da kullanıp rakiplerimizi alt ediyorduk.
 
     Geliştirici firmanın da amacı zaten ilgi çekici bir oyun yapmakmış. Oyunun yaratıcı yönetmeni Richie Casper'ın açıklamalarına gör Batılı geliştiricilerin yapmasının zor olduğu bir işe imza atmak istemişler. Bunun için de Japon resim sanatı Sumi-e'den etkilenip oyunun renk paleti ve dünyasını ona göre tasarlamışlar.
 
     Şu an için sadece Japonya'ya duyurulan oyunun Batı'ya gelme şansı da bulunuyor. Amerika'daki yetkililerle konuşan Casper, Sumioni'nin Batı pazarına adım atmasının ortalamadan yüksek olduğunu söylüyor.
 
    Acquire'in Badman serisi, Gladiator Begins, Clan of Champions ve Way of the Samurai gibi Batıda çok satmayan oyunları ile piyasaya çıkardığını söyleyen yetkiliye göre Sumioni'nin satış başarısı yakalama şansı bu oyunlardan daha fazla.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak siliconera Acquire Aksiyon Namco Bandai 2D
Final Fantasy XIII-2'den Oynanış&Hikaye Bilgileri RE: Revelations'ın 4 Dakikalık TGS Videosu

UgS360

21.9.2011 14:29:28

0
bi gameplay video izledim tam tamına vita alma sebeplereine eklenebilecek bir oyun böyle yenilikleri barındıran oyunlar donanımsal olrak vitaya çok yakışıyo
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sumioni
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız