Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Eclipse Baş Yazarı Quantic Dream'den Ayrıldı

 
 
Yaklaşık üç yıl önce duyurulmasından bu yana pek fazla detaya sahip olamadığımız Star Wars Eclipse içerisinde yeni bir değişiklik söz konusu. Açıklanan detaylara göre oyunun baş yazarı Adam Williams şu anda ekipten ayrılmış durumda.
 
Star Wars Eclipse ne zaman çıkacak?
 
 
 
Quantic Dream stüdyosu tarafından geliştirilme aşamasında olan Star Wars Eclipse bildiğiniz üzere sinematik ve hikaye tabanlı bir yapıyı içeriyor. Hikaye anlatımına oldukça önem veren ve yapacağımız seçimlerle gidişata yön verebileceğimiz oyun için bu durum elbette oldukça üzücü. Çünkü bu tarz oyunlarda böyle bir değişikliğin söz konusu olması hikaye kapsamında bazı değişikliklerin olabileceği anlamına geliyor. Bu da projenin uzamasına sebep olabiliyor.
 
Williams, yayınladığı yeni bir gönderi ile Quantic Dream ekibi ile geçirdiği 10 yılın oldukça verimli geçtiğini ve çok yetenekli geliştiricilerle tanıştığını söyledi. Aynı zamanda yeni bir stüdyo kurmak için ekipten ayrıldığını belirtti.
 
Aralık 2021 yılında duyurulan Star Wars Eclipse için şu anda arka planda çalışmalar devam ediyor. Yaklaşık bir buçuk yıldır tam geliştirme aşamasında olduğu ancak hala oynanabilir bir sürümün yer almadığı bildiriliyor. Raporlarda oyunun 2027 veya 2028'e kadar çıkmayacağı belirtiliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Indiana Jones and the Great Circle Gamescom'da Yer Alacak GeForce Now Hizmetine 5 Yeni Oyun Ekleniyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.8.2024 10:54:51

0
Ali yazar Veli bozar.5 sene daha geçer azar azar...

mehmetalpertr

18.8.2024 20:20:42

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Proje belli bir aşamayı geçtiyse eğer yazarın ayrılması her zaman bir sorun olmazki. Geçen sene Fable yazarı projeden ayrılıp CDPR'a katıldığında da drama olmuştu yazar benim işim bitti bundan sonrası stüdyoya emanet diyip ayrılmıştı yani görünen o ki oyun da seneye çıkıyor.
Fable için Evet ama bu oyun 2027-2028 de çıkacak deniliyor. Bunun için sorun olacaktır.

BSC Misafiri

18.8.2024 19:05:28

0
Proje belli bir aşamayı geçtiyse eğer yazarın ayrılması her zaman bir sorun olmazki. Geçen sene Fable yazarı projeden ayrılıp CDPR'a katıldığında da drama olmuştu yazar benim işim bitti bundan sonrası stüdyoya emanet diyip ayrılmıştı yani görünen o ki oyun da seneye çıkıyor.

BSC Misafiri

18.8.2024 17:51:46

0
Bakalım Star Wars'ın başına daha neler gelecek? KOTOR 1 ve 2 'nin yaşattığı duyguyu hala yaşatan bir Star Wars oyunu yok bana.

mehmetalpertr

18.8.2024 15:52:30

0
Bu kötü olmuş da Quantic Dream özellikle oynanışa yöneleceklerini söylemişti bu oyun için. Niye bilmediğiniz ve anlamadığınız bir işe kalkışırsınız ki ? Yap işte bildiğin şeyi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız