Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Resident Evil Serisinin Güncel Satış Sayıları Açıklandı

 
 
Capcom tarafından biz oyun severlere sunulan korku ve gerilim odaklı nişancı aksiyon oyunu Resident Evil serisinin şu ana kadar ne kadar sattığı açıklandı. Güncel satış sayılarına ulaştığımız bu süreçte oyunların nasıl bir başarı kazandığını doğrudan görebiliyoruz.
 
Resident Evil serisi çok satmaya devam ediyor 
 
 
 
Geliştirici ekip tarafından belirtilene göre Resident Evil 2 ve 3'ün yeniden yapımları bir hayli yüksek performans göstermiş durumda. Bunun yanı sıra serinin öne çıkan oyunları arasında Resident Evil Village’ın 30 Haziran 2024 itibarıyla dünya çapında 10,1 milyon adet sattığı açıklandı. 11 Haziran'da oyun 10 milyon satış sayısını aştı ve seride bu kilometre taşına ulaşan en hızlı oyun oldu.
 
Serinin diğer oyunları arasında bulunan Resident Evil 7: Biohazard, 13.7 milyon adet satmış durumda. Bu da son çeyrekten bu yana 400.000 adet sattığını doğruluyor. Oyun ilk olarak Ocak 2017’de piyasaya sürülmesine rağmen şu anda Resident Evil 2 remake'in ardından serinin en çok satan ikinci oyunu ve Capcom tarihindeki dördüncü en çok satan oyunuolarak karşımıza çıkıyor.
 
Öte yandan Resident Evil Zero ve Resident Evil – Code: Veronica söylentileri ortaya çıksa da Capcom yalnızca serinin dokuzuncu ana oyununun geliştirildiğini doğruladı. Yönetmenliğini Koshi Nakanishi'nin yaptığı oyunun çıkış tarihi ve platformları henüz belli değil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Devil May Cry 5'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı VALORANT Champions 2024'te Playoff Etabı Eşleşmeleri Belirlendi!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

13.8.2024 15:36:53

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ortalık yıkılıyorn black myth wokung tüm incelemelerden tam puan almış
Yanlışınız olmasın. İnceleme ambargosu 16 Ağustos 2024'te kalkıyor. İncelemeler ancak o zaman yayımlanabilir.

lextor

13.8.2024 09:03:49

0
Capcom'u yanlışından döndüğü için tebrik etmek gerek. Ve ayrıca biz yeni nesile eski oyunları Remake'lerle buluşturduğu için ayrıca teşekkür ediyorum. RE2 ve 4 Remake fevkaladetül mauzzamdı. 3 biraz dlc olmuştu ama o da iyidi.

BSC Misafiri

12.8.2024 23:40:35

0
Resident Evil Zeroya gerek yok başlı başına efsane 1 ile birlikte yeni resident evil fanboyları sevmesin çokta önemli değil .fallout 3 fallout new vegas gibi eskide kalmış oyunları öve öve bitiremezler iş resident evilin eskilerine kalınca yaa bu çok eski derler .

BSC Misafiri

12.8.2024 23:39:29

0
Ortalık yıkılıyorn black myth wokung tüm incelemelerden tam puan almış
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız