Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo'nun Wii U İçin Duyurulmamış Oyunları Var


    Nintendo'nun yeni nesil oyun konsolu Wii U, oyunlar açısından sönük kalan bir cihaz oldu. Gün geçtikçe üçüncü parti desteğini kaybeden Wii U'ya Nintendo tarafından da pek fazla duyuru gelmiyor. Nintendo hayranları dört gözle E3 dönemini beklese de, gelip geçen E3 fuarından önemli sonuçlar alınamamıştı. Ancak gelen haberlere göre Nintendo'nun Wii U için duyurulmamış oyunları bulunuyor.
 
    Yaptığı açıklamalarda Satoru Iwata, E3'te yapılan duyuruların Nintendo oyuncularının korkularını hafifletmek amacıyla sunulduğunu belirtti. Iwata, Nintendo'nun Wii U için henüz duyurulmayan yeni oyunlarının bulunduğunu ve bu oyunların hepsinin 2014'ten önce çıkacağını ekledi.
 
Bakalım bu duyuruları ne zaman göreceğiz?

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console
Last of Us, Japonya'da Neredeyse Yok Satıyor GTA Kapağında Game of Thrones Karakterleri Olsaydı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Bowser Zeki

2.7.2013 16:07:50

0
quote:

Orijinalden alıntı: Unknown User

Mevcut haliyle olan oyunları da seviyorum, ama Pokemon gibi geniş çaplı bir evrenin MMORPG olması benim daha da hoşuma giderdi.
Ben otobüste giderken oynamak istersem nolucak. Ana Pokemon oyunları el konsolunda kalmalı her zaman!!!

Unknown User

1.7.2013 19:52:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: furkangoth @ Unknown User Wii U için veya nintendo'nun herhangi bir ev konsolu için pokemonun ana oyunlarından birinin gelmesi imkansız. Pokemonun önemli bir özelliği de arkadaşlarınla pokemon takasları, savaşlar yapabiilmen bunu internet üzerinden yapmak yeterince zevkli olmaz. Zaten nintendo da bu sebeplerden dolayı ev konsollarına çıkarmayacaklarını açıklamıştı.
Mevcut haliyle olan oyunları da seviyorum, ama Pokemon gibi geniş çaplı bir evrenin MMORPG olması benim daha da hoşuma giderdi.

furkangoth

1.7.2013 01:20:18

0
@ Unknown User Wii U için veya nintendo'nun herhangi bir ev konsolu için pokemonun ana oyunlarından birinin gelmesi imkansız. Pokemonun önemli bir özelliği de arkadaşlarınla pokemon takasları, savaşlar yapabiilmen bunu internet üzerinden yapmak yeterince zevkli olmaz. Zaten nintendo da bu sebeplerden dolayı ev konsollarına çıkarmayacaklarını açıklamıştı.

Unknown User

1.7.2013 00:31:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri harbiden bişey bilmiosun.topla bakalım
Sadece tek platformda, üstelik el konsoluna çıkan her oyunu 15 milyon ve üzeri satan bir seriden bahsediyoruz, tüm bölgeleri ve pokemonları barındıran kapsamlı bir oyun gelse Wii U için oyun tarihinin satış rekoru kırılabilir.

BSC Misafiri

30.6.2013 22:56:08

0
harbiden bişey bilmiosun.topla bakalım

BSC Misafiri

30.6.2013 22:56:05

0
harbiden bişey bilmiosun.topla bakalım

Unknown User

30.6.2013 17:34:55

0
Adam gibi Pokemon Online gelsin, bir yıl boyunca çıkan hit oyunların toplamından fazla satmazsa bende birşey bilmiyorum :D

BSC Misafiri

30.6.2013 15:07:47

0
super mario galaxy 3 gelsin satışlar tavan yapar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız