Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mass Effect 3'teki "Secret Feature X" nedir?

Mass Effect 3'te daha fazla aksiyon bizi bekliyor gibi görünüyor

     Mass Effect 3'ün demosunu hazırladığını açıklayan Bioware bu oyunla ilgili bazı şeyleri  de henüz açıklamadı. Ne de olsa oyunun çıkmasına daha aylar var. Yine de oyunla ilgili yeni bilgiler belli aralıklarla ortaya çıkıyor.
 
     Bioware çalışanlarından Billy Buskell ve Preston Watamaniuk'un Twitter hesaplarından yaptıkları açıklamalarda "Secret Feature X" (Gizli Özellik X) adlı bir şey üzerinde çalıştıklarını söylemişler. Açıklamalara göre "Gameplay"den sorumlu takım bu özellik üzerinde harıl harıl çalışıyor.
 
     Multiplayer ile ilgili olmadığı söylenen bu özelliği gerçekten merak ettik. Bu kadar gizlenen oynanış öğesi ne olabilir ki?

Bu haberin bağlantısı
URL
Mass Effect Mass Effect 2 Mass Effect 3 Action RPG Bioware EA Games Xbox360 PC
SSF 4: Arcade Edition'da DRM Kalkıyor Codemasters, TOCA: Race Driver Geliştirebilir Mi?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.7.2011 17:11:16

0
ben bir tahminde bulunmak istiyorum... biliyorsunuz mass effect 3 hem daha geniş bir evren'e hem de kum gibi yaratıklara ve ayrıca düşmanlara sahip bir oyun olacak. bence gizli bazı görevleri yaparak, farklı ve gizli bir puan sistemine göre seviye atlayarak shepard'ı gerçekten geliştirebileceğiz. mesela shepard'ın bir mech boyutuna geldiğini bir düşünsenize.... :D

miwaly

12.7.2011 16:44:52

0
sanırım omni tool ile ilgili bir şey, daha önce de omni blade i sevdiseniz buna bayılacaksınız yazmışlardı.omni sword olsa fena olmaz:)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
76 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız