Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mass Effect 3'e Metacritic Şoku


     Bugün yaptığı çıkışıyla birlikte gelen inceleme notlarında oldukça yüksek puanlar aldığını gördüğümüz Mass Effect 3'ün kullanıcı yorumları, bir o kadar zıt durumda. Metacritic sitesinde kullanıcılar, oyunu eleştirmeye devam ediyor.
 
     Mass Effect 3'ün Metacritic sayfalarına bakıldığında oyunun 9.3 inceleme ortalamalı PC sürümünün kullanıcı ortalamasının 2.2 olması, yine 9.3 inceleme ortalamalı PS3 sürümünün 2.9 kullanıcı ortalaması ve 9.4 inceleme ortalamasına sahip X360 sürümünün 4.3 kullanıcı ortalamasıyla yoluna devam etmesi, epey şaşırtıcı bir durum.
 
     Geçtiğimiz dönemde Modern Warfare 3 adına da gördüğümüz aynı durumda kullanıcılar bu kez, BioWare'in Mass Effect atmosferini bozduğunu düşünüyor. Tabi atmosferin yanı sıra grafikleri eleştiren ve Mass Effect 3'ün çıkışından önce DLC'lerinin gözükmesine bozulan da epey fazla. 
 
     X360 sürümü için buraya, PC sürümü için buraya ve PS3 sürümünün Metacritic sayfası için de buraya tıklayabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Mass Effect Mass Effect 2 Mass Effect 3 Action RPG Bioware EA Games Xbox360 PC
3DS, Amerika'daki İlk Yılında 4.5 Milyon Sattı The Witcher 2'nin Bu Videosu "Güzel ve Ölümcül"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.6.2012 17:31:52

0
ya ben mass effect 2 ye baslıcam da 3ü bitirdikten sonra acaba fazla grafik farkı varmı onu sorcaktım

BSC Misafiri

22.3.2012 09:47:33

0
Arkadas nasil bir is bu adamlar oyunun finalini begenmemisler ve oyunu iade ediyorlar belki adamlar efsanevi bir geri donus hikayesi ile mass effect 4 yapacaklar cok dar kafalar. Tamam begenmeyebilirsin acikca bende begenmedim finali olmese iyiydi ama olmus ama ortsligi ayaga kaldirdilar firmada oyunun finalinin dlc ile degistirilebilecegini aciklamis yeter artik diyorum susun oyununuzu oynayin.

BSC Misafiri

8.3.2012 18:12:53

0
modern warfare 3 e de böyle yapmıştı bf fanboyları. bu sefer kendi firmalarının oyununamı saldırıyorlar :D metacritik zaten her zaman böyle absürd bir siteydi.

bilgadem

7.3.2012 13:30:56

0
quote:

Arkadaşım bilmiyorum herhalde daha alışamadın oynanışına ama ben demosunun multiplayerini xbox da da pc de de toplam 50 saatten fazla oynadım, bence muhteşem olmuş yeni gameplay sistemi. Ki ben demoyu görene kadar "aman ME2 nin combat ını bozmasınlar" diye düşünüyordum, benim gözümde ME2'nin savaş sistemi çok güzel, ancak alışınca ME3 daha da güzel olmuş bence. Tabii bilemiyorum senin beğenip beğenmeyeceğini ama bence biraz alışınca beğenirsin.
Umarım dediğin gibi olur üstad. Ben de Mass Effect 2 'nin savaş sistemine hayran olanlardanım. Hatta birçok shooter oyununda bile bu kadar iyi değil. Ama nedense Mass Effect 3 öyle gelmedi, umarım alıştıkça daha iyi bir noktaya gelir. Ve zaten dediğin gibi yavaş yavaş alışıyorum.

BSC Misafiri

7.3.2012 01:09:13

0
@bilgadem Arkadaşım bilmiyorum herhalde daha alışamadın oynanışına ama ben demosunun multiplayerini xbox da da pc de de toplam 50 saatten fazla oynadım, bence muhteşem olmuş yeni gameplay sistemi. Ki ben demoyu görene kadar "aman ME2 nin combat ını bozmasınlar" diye düşünüyordum, benim gözümde ME2'nin savaş sistemi çok güzel, ancak alışınca ME3 daha da güzel olmuş bence. Tabii bilemiyorum senin beğenip beğenmeyeceğini ama bence biraz alışınca beğenirsin. Bu arada diğer tartışan arkadaşlar, ME3 ün hem inceleme hem kullanıcı puanlarının en yüksek xbox da olması gayet doğal çünkü en çok xbox da oynanıyor. İnceleme yapan sitelerin sayısından da bunu görebilirsiniz: şu ana kadar xbox a 31, pc ye 5, ps3 e 9 inceleme yapan site görünüyor. Haliyle malum hateboy lar heryerde 0 ları basarken olumlu yorum yazanların sayısı xbox a göre diğer platformlarda daha az.

bilgadem

7.3.2012 00:33:03

0
[quote]oyunu değiştirmeseler aynı oyunu kopyalamışlar diye hakaret edersiniz. değiştirdikleri zamanda neden değiştirmişler dersiniz. size bişi beğendirmek zor...[/quote] Evet ama değiştirilen öğeler oyunda eksik olan yönler olmalı, zaten işleyen özellikler değil. Mass Effect 1 gayet güzel bir oyundu, fakat Mass Effect 2 bir başyapıt oldu bana göre. 1 ile 2 arasında yapılan değişikler olumlu oldu çünkü, ancak aynısını Mass Effect 2 ile Mass Effect 3 arasında söylemek zor. [quote] Mass Effect 3'ü kötüleyenlerin hepsi nasıl PS3 oyuncusu oluyorsa[/quote] Ben Pc'de oynuyorum, PS3'de değil. Bu arada oynadıkça insan alışıyor. Aksiyon dolu olmayan kısımlar özellikle gemi içindeki mürettebatla yapılan konuşma kısımları gayet güzel olmuş, Mass Effect 2'ye göre geliştirilmiş birkaç kısım da var hatta. Keşke aynı olumlu değişiklikler savaş sırasında da olsaydı. Yine de erken konuşmak istemiyorum, belki iler ki bölümlerde daha olumlu gelişmeler aktarırım.

aykut291

7.3.2012 00:31:15

0
Bundan Tizarın olduğu yerde Konsol demiyelim yazık çıldırıyo elinde olsa Bütün Konsol sahiplerine Tekme Tokat girişcek yani Konsol kullanmak suçtur Cezası Tizardan dayak yemek:D Hahahahahah komik ya yemin ediyorum. Ps fanlarına yazık ya:D Naısl olurda Mass Efect 3 kötüler.:D

aykut291

7.3.2012 00:25:12

0
Tizar Varya yemin ediyorum aklını kaçırmışsın sen moruk Allah şifa versin sana nediyim başka :D Bütün yorumlarını okdudum gülmekten yarıldım ya İbretliksin.:D

Wayward Son

7.3.2012 00:01:46

0
Arkadaşım sen komplo teorileri üretince iyi, adam söyleyince yalan oluyor öyle mi ? :) Al bak IGN de de ME'nin oyuncu notları düşük. Orayı da mı PS fanları bastı :)

tizar

6.3.2012 23:48:33

-1
[quote]Orijinalden alıntı: BSC Misafiri klavye delianlısı tizar fazla kasmıycam 2 gr aklı olan insan bf oyuncusunun me3 e laf atma gibi bir durumu olmaz. salaklık derken? git yat uykun gelmiş yarın erken kalkıcan dersi kaçırma!! [/quote] sen önce hesabınla yaz! kimin klavye delikanlısı olduğunu görüyoruz. me3 konusunda bile mw3 ü ilişkilendiren übersonik zekalar sizi. mw3 oyuncularıda sırada bekliyorlar me3 e laf atsak diye artık saçmalamaların ötesine geçtiniz başka boyutta yüzüyorsunuz. [quote]Orijinalden alıntı: Wayward Son EE tizar, Mass Effect 3'ü kötüleyenlerin hepsi nasıl PS3 oyuncusu oluyorsa, BF3'ü her haberde överek küçük duruma düşürenlerin MW oyuncusu olması da normal ;)))) Komplo kurarken iyi ama başkası söyleyince yürü git. Böyle bozarlar adamı. [/quote] neyim bozuldu hala anlayamadım? yok arkadaş sizler kafayı sıyırmışınız. acil şifalar....

Wayward Son

6.3.2012 23:35:05

0
EE tizar, Mass Effect 3'ü kötüleyenlerin hepsi nasıl PS3 oyuncusu oluyorsa, BF3'ü her haberde överek küçük duruma düşürenlerin MW oyuncusu olması da normal ;)))) Komplo kurarken iyi ama başkası söyleyince yürü git. Böyle bozarlar adamı.

BSC Misafiri

6.3.2012 23:22:42

0
klavye delianlısı tizar fazla kasmıycam 2 gr aklı olan insan bf oyuncusunun me3 e laf atma gibi bir durumu olmaz. salaklık derken? git yat uykun gelmiş yarın erken kalkıcan dersi kaçırma!!

tizar

6.3.2012 23:03:36

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri bf3 daha diyen arkadaslar mw fanboyudur bunlara pek kuşak asmayın yaş aralıkları 0-10 yas aralıgındadır
sen hangi kafadasın la cikcik? bf3 daha iyi diyen bile mw fanboyu oldu kendi salaklığınızı bile başka oyunu oynayanlara çamur atarak örtüyorsunuz.

BSC Misafiri

6.3.2012 22:41:39

0
bf3 daha diyen arkadaslar mw fanboyudur bunlara pek kuşak asmayın yaş aralıkları 0-10 yas aralıgındadır

BSC Misafiri

6.3.2012 22:41:34

0
oyunu değiştirmeseler aynı oyunu kopyalamışlar diye hakaret edersiniz. değiştirdikleri zamanda neden değiştirmişler dersiniz. size bişi beğendirmek zor...

bilgadem

6.3.2012 22:15:55

0
quote:

@Bilgadem katılıyoum diyalog sistemi ne yazık ki mass effect 2'ye göre çok geri planda kalmış, etkileşimde öyle. Oyun sırf Kinect show ve görsel show gibi geldi bana en başta. Ama çok çok beklenti içerisine girdik birde daha ilk gün alışınca konuşmak gerek...
Kesinlikle öyle. Belki de oyunun hayranı olduğum için beğenmedim diye düşünmedim de değil doğrusu. Bu oyun daha çok oyuna aşina olmayanlar için yapılmış gibi geldi bana nedense. Spoiler olmasın diye nereye geldiğimi söylemiyorum ancak, daha 2-3 bölüm geçtim ve oyunun elime ulaşacağı günü iple çeken ben sıkılıp oyunu kapatıp bir kenara koydum. Anlamadığım Mass Effect 2 ile yakaladıkları büyük bir başarı vardı, zaten işleyen bir sistemi neden değiştirdiler, sırf "yeni bir oyun" olduğu için mi??? Oyarken keşke Mass Effect 3 değil de Mass Effect 2 'ye gelen yeni bir DLC olsaydı dedim oyun için. Böylelikle tarz değişmez oyun devam ederdi. Zaten benim gibi serinin hayranları için beklenen yenilik sadece oyunun konusu üzerine, senaryonun gelişmesi üzerine iken, nedense bunlarla kalınmayıp oyunu güzel yapan birçok fonksiyonu da değiştirererek eski oyuncularını soğutmuşlar. BSC ekibinden çok rica ediyorum, lütfen bu yorumumu oyunu değerlendirirken göz önüne alsınlar. Yeni oyun yapmak eski oyunun beğenilen güzel taraflarını da göz ardı etmelerine sebep olmasın. Mass Effect 3'ü oynarken öyle hislere kapıldım ki keşke aynı yemeği farklı sosla verselerdi dahi dedim...

BSC Misafiri

6.3.2012 22:00:30

+1
@ Aykut ben o BF3'cü değilim ama sende başlama gene MW3 vs BF3 muhabbetlerine. Ödülleri tek veren VGA'mı? MW3 editörlerin ve sektörün seçtikleri ödüllerde nerdeymiş söyler misin bana? MW3'ü en iyi spor veya müzik oyunu dalına koysan senin zihniyetindeki Amerikadaki o 20 milyonluk fanboy tarafından VGA da ödül kazanır. Artık şu MW2'nin birebir kopyası oyunu övüp durmayın yahu, ayıptır. Sonraki CoD lütfen. Adam trollük yapıyor ama sen daha beterini yapıyorsun. Trollük yapıyor diye BF3 severlere biraz saygılı ol lütfen! bir cevap vereceksen farklı tondan ver. @ Tizar, Arkadaş nasıl olduda o işi oralar getirdin, Wayward gerekli cevabı vermiş...yahu cidden sizi görünce sitelerde, forumlarda parayla çalışan sektör ajanlarının Türkiye'deki varlığına inanır oldum @Bilgadem katılıyoum diyalog sistemi ne yazık ki mass effect 2'ye göre çok geri planda kalmış, etkileşimde öyle. Oyun sırf Kinect show ve görsel show gibi geldi bana en başta. Ama çok çok beklenti içerisine girdik birde daha ilk gün alışınca konuşmak gerek...

Hüseyin**

6.3.2012 21:55:42

0
Ben bu hafta içinde kendim deneyip göreceğim buradaki yazıları gördükten sonra şevkim kaçtı

aykut291

6.3.2012 21:26:55

0
Battlefiled 3 daha iyi diyen arkadaş ME3 önümüzdeki sene VGA ödül adlımıda aynı şeyi söyler.Zira öve öve bitiremedikleri Oyuna süper grafik dediler En iyi grafik ödülünü alamadı. En iyi Multiplayer dediler Onuda alamadı. Battlefiled 3 sizin gönlünüzde 1 numara.Hangi oyunun daha iyi olduğunu sene sonu ödülleri aldığında görürüz. :D

bilgadem

6.3.2012 21:18:59

+2
Eleştirileri okumadım ama, not vermem gerekirse Mass Effect 2 'den daha az veririm. Oyunu bugün oynamaya başladım ve atmosfer gerçekten kötü. Öncelikle şunu söyleyeyim ben alalade bir Mass Effect oyuncusu değilim Mass Effect 1'i 1 kere Mass Effect 2'yi ise 7 veyahut 8 defa farklı senaryolarla bitirdim. Mass Effect 2 şimdiye kadar oynadığım ne mükemmel RPG oyunuydu. Mass Effect 3'den çok şey bekliyordum, fakat şimdilik hayal kırıklığına uğramış durumdayım. Nedeni şunlar: Kontrollere alışmak oldukça zor, sıkı bir Mass Effect oyuncusu olmama rağmen (Single 'ı hep insanity'de oynadım) Grafikler çok daya iyi fakat arka plan olarak iyi, ankca oynanabilirliği bozan bir grafik söz konusu; öyleki oyun sürekli bir aksiyon içerisinde ve grafikler her şeyi karman çorman bir şekle sokmuş, düşmanı görmek bile zorlaşmış bu karmaşada. Etkileşim Mass Effect 2 'de çok daha iyi iken nedense Mass Effect 1 'dekine dönülmüş. Ayrıca karar mekanizması nedense RPG mantığından uzaklaştırılmış. Oyunu full decision şeklinde oynamama rağmen sanki RPG değil de düz shooter oynuyor gibiyim, dialog sistemi film izler gibi olmuş, sanki hiçbirşeyi biz seçmiyoruz, biz ne yaparsak yapalım olacağına varıyor gibi. Shephard'ı barındıran son oyun olduğu için ortak bir yere vardırmaya çalışıyorlar sanırım hikayeyei ve bu yüzden böyle bir sorun da yaşıyor olabiliriz. Şu an aklıma gelen bunlar, gerçekten yeni başladım ama buna rağmen hayal kırıklığı yaşadım ilk dakikalarımda. Umarm sonlara doğru senaryo daha çok içine çekmeye başlar bizi...

Donatn

6.3.2012 21:17:34

0
Bir kaç yüz kişinin oyu var şu an.Bence abartıyrosunuz daha neyin en olduğu bile belli değil.

2K

6.3.2012 21:12:57

0
Son zamanlarda oyuncular iyice bozulmaya başladı.Kullanıcı yorumlarını boş verin gitsin ona bakarsanız bu forumda da en az sevilen oyun Skyrim

Soul Fire IV

6.3.2012 20:44:26

+2
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri bf3 daha iyi diyoruz anlamıyorsunuz. işte kanıtı.
Lan Sövecem Ama BF3 Farklı ME3 Farklı Artık Bunu Kafanıza Sokun !!!!

Wayward Son

6.3.2012 20:44:04

0
Tizar Sırf Kinect yüzünden o kadar insan girip metacritic'te eksi puan verecek öyle mi? Kendi düşük egonun başkalarında olduğunu da sanma:)

BSC Misafiri

6.3.2012 20:34:13

-1
bf3 daha iyi diyoruz anlamıyorsunuz. işte kanıtı.

BSC Misafiri

6.3.2012 20:34:05

0
"Önemli olan okuyucuların değil editörlerin verdiği puanlar." Buna bayağı güldüm. Editörlerin, oyun dergilerinin, sitelerinin vs. nasıl, neye göre puanlama yaptıklarına dair bilgisi olmayanlar var hala günümüzde ve bu saydıklarımın yapım şirketleriyle olan ilişkilerine... Genellemiyorum tabii.

BSC Misafiri

6.3.2012 20:08:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: tizar ulan ne ara çıktıda enine boyuna oynayıp bitirdiniz 40 saatlik oyunuda verdiniz bu puanları. resmen trolluk kimse takmaz bu puanları bu siteyi zaten sevmem! 2 puan nedir ya resmen planlanmış bir eylem! ps3 kullanıcılarını sallayan kim? gene kıskanmışlardır xbox da daha iyi göründüyse malum kinect unsuruda var. zaten suç bioware de adam yerine koyup oyunu baştan yazıp ilk mass effect 2 yi sundular bunlara xbox ile pc varken ps3 e hiç çıkarmayacaklardı. grafikleri eleştiren konsol kullanıcılarında gına geldi alayını odaya toplayıp dövmek istiyorum. ulan sanki bu alet her sene kendini upgrade ediyor donanım güncelliyor nedir bu bencillik be kardeşim. tüm platformlara oyları kesin ps3 kullanıcıları bilerek attılar pc kullanıcısı hayatta bu oyuna 2 puan vermez!
Görende xbox360 da 9-10 puan verilmiş sanar.Fanboyluktan gözünüz dönmüş artık.

BSC Misafiri

6.3.2012 20:08:03

0
Kullanıcı profillerine baktım, 2,3 tane kişi dışında zaten hepsi yeni üye, onlar da oynadıkları platformla yetinmeyip bütün platformlara 0 ları basmış. Diğer şirketler mi sabote ediyor anlamadım ki, CoD da da öyle bişeyler ortaya çıkmıştı zaten sonradan...

oyuncu11790

6.3.2012 19:52:37

0
puanların objektif görüş açısıyla verilmediği zaten ortada burada tartışılacak bir durum yok gibi oyunun kalitesi de ortada ve bu kaliteyi giderek yukarıya taşıdılar editörlerde aynı görüşteler zaten

tizar

6.3.2012 19:51:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son He tizar he. Az önce dediğim gibi madem bu PS3 oyuncularının troll kampanyası, neden PS3 versiyonu düşük? Geçeceksin bunları:) Kinect desteği çekememezlik yaratacak bir unsur değil. Biri 1080p gelir, biri 720p gelir çekememezlik dersin anlarım Şizofreni başlangıcı var sende.
he he sen onları avucuma anlat. kinect desteği çekememezlik unsurunun ta kendisidir. al sana örneği dislike lara bak bakalım bu kadar dislike alan başka mass effect videosu göster bakalım bana? ps3 cüler dayamış eksileri aralarından biriside kesin sensindir.

Wayward Son

6.3.2012 19:38:30

0
He tizar he. Az önce dediğim gibi madem bu PS3 oyuncularının troll kampanyası, neden PS3 versiyonu düşük? Geçeceksin bunları:) Kinect desteği çekememezlik yaratacak bir unsur değil. Biri 1080p gelir, biri 720p gelir çekememezlik dersin anlarım Şizofreni başlangıcı var sende.

BSC Misafiri

6.3.2012 19:37:39

0
Wayward Son 06.03.2012 18:59:16 eğer yanlış anlamadıysam sen hem PC'de hemde PS3'te oyun oynuyorsun. me3'te tercihini hangisinden yana kullandın?

söny

6.3.2012 19:34:05

0
Bı sıkıntım yok elestırelerın cogu sacmalıktan ıbaret cogu oyuncu memnun tabıkı memnun olmucaklarda olacaktır ama gayet ıyı hazırlanmıs bır oyun

tizar

6.3.2012 19:30:43

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son tizar fanboyu gelmiş yine. Arkadaşım her mesajında aynı çelişki var. Birincisi olayı sadece PS3 oyuncularına nasıl indirgedin? 360'ı övmüşsün yine. Sonra konsol oyuncuları grafik alamadıkları için yerin dibine sokuyorlar demişsin. 360 ne zaman konsol kategorisinden çıktı? Eğer 360 PC kadar grafik verseydi dediğine ok derdim. Ama PC her türlü grafik olarak geçiyor. Demek ki söylediğin de kendi kendine çürümüş oluyor. Bak bakayım oyuncu notlarında en düşük hangi platformun oyuncuları vermiş:) PC oyuncuları. Olayı sadece PS3'e indirgeyip sadece PS3'ü konsol kategorisine sokuyorsan Sony zamanında senin bir yerlerine fena dokundurmuş demektir.
sen yazdıklarımı anlaman için daha pişmen lazım. ben pc ciyim iki konsolda umrumda değil! konsol oyuncuları demişim zaten bunda anlamayacak ne var? ikisinede gönderme yaptım. xbox ı övmedim. ps3 kullanıcılarının mass effect 2 yi geç edindikleri için bu seriye antipatileri var! 2. oyunda kinect destekli gelince çekemezlik olmuştur dedim. ha xbox 360 ı her zaman ps3 den üstün tutmuşumdur. sıralamam da pc>xbox360>ps3 dür. pc oyuncusu bu oyuna 2 puan vermez planlı bir trolluk kampanyasıdır bu! çıkar çıkmaz neyin puanlaması bu? sıçmadan oynasalar bile oyunu bitiremezler! ben 8 mart da kavusacagım oyunuma puan vermem için en az bir hafta oynama değerlendirme süresine ihtiyacım olacak.

Wayward Son

6.3.2012 19:23:40

0
aykut291 Bir kere adamın dediği baştan yanlış. PS3 versiyonuna oyuncular ortalama 8-9 puan verirler de anlarım böyle komplo teorilerini. PS3 versiyonu 360'tan daha düşük:)))) Sırf çamur atılacak diye temelsiz nasıl sallanır aha size örnek.

bloodTime

6.3.2012 19:18:16

0
yazık valla...

aykut291

6.3.2012 19:18:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: tizar ulan ne ara çıktıda enine boyuna oynayıp bitirdiniz 40 saatlik oyunuda verdiniz bu puanları. resmen trolluk kimse takmaz bu puanları bu siteyi zaten sevmem! 2 puan nedir ya resmen planlanmış bir eylem! ps3 kullanıcılarını sallayan kim? gene kıskanmışlardır xbox da daha iyi göründüyse malum kinect unsuruda var. zaten suç bioware de adam yerine koyup oyunu baştan yazıp ilk mass effect 2 yi sundular bunlara xbox ile pc varken ps3 e hiç çıkarmayacaklardı. grafikleri eleştiren konsol kullanıcılarında gına geldi alayını odaya toplayıp dövmek istiyorum. ulan sanki bu alet her sene kendini upgrade ediyor donanım güncelliyor nedir bu bencillik be kardeşim. tüm platformlara oyları kesin ps3 kullanıcıları bilerek attılar pc kullanıcısı hayatta bu oyuna 2 puan vermez!
Birazdaha Abart istersen az olmuş.

Wayward Son

6.3.2012 18:59:16

+3
tizar fanboyu gelmiş yine. Arkadaşım her mesajında aynı çelişki var. Birincisi olayı sadece PS3 oyuncularına nasıl indirgedin? 360'ı övmüşsün yine. Sonra konsol oyuncuları grafik alamadıkları için yerin dibine sokuyorlar demişsin. 360 ne zaman konsol kategorisinden çıktı? Eğer 360 PC kadar grafik verseydi dediğine ok derdim. Ama PC her türlü grafik olarak geçiyor. Demek ki söylediğin de kendi kendine çürümüş oluyor. Bak bakayım oyuncu notlarında en düşük hangi platformun oyuncuları vermiş:) PC oyuncuları. Olayı sadece PS3'e indirgeyip sadece PS3'ü konsol kategorisine sokuyorsan Sony zamanında senin bir yerlerine fena dokundurmuş demektir.

.Hawx

6.3.2012 18:35:59

0
Normal oyuncuların bu kadar kısa sürede oyunu tamamen,side questlerle vs. bitirmesi imkansız.Hateboyların işidir kesin.

BSC Misafiri

6.3.2012 18:19:51

-1
Puanlara şaşırmadım, aşağıdaki videoda ki sorunların benzeri tam sürümde de var. Oyun ME2 den kötü. Ama sonu hatırına oynanır Destructoid'in verdiği gibi 80-85 civari bir notu hakediyor. http://www.youtube.com/watch?v=Gayz4s82LHs&feature=player_embedded

BSC Misafiri

6.3.2012 17:52:52

+1
saçmalıktan başka bişe değil.

BSC Misafiri

6.3.2012 17:50:06

+1
çıkış tarihinin üzerinden 24 saat geçmeden nasıl oluyorda bu denli detaylı görüş bildirebiliyorlar? Saçmalığın daniskası, haber niteliği bile taşımıyor bence. Troll inceleme puanları hepsi...AntiBioware'ciler işbaşında!

BSC Misafiri

6.3.2012 17:49:54

+1
kesin grafik delisi moronların işi bu. senaryoya hiç bakmadan multiplayer açıp grafiklere ve teknik özelliklere bakarak oyun iyi veya kötü diyen tipler bunlar. üyelik isimlerine bakın kesin mw3'e 0 - 1 falan verenler ile aynı kişilerdir.

haganeno

6.3.2012 17:49:51

0
quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior Önemli olan okuyucuların değil editörlerin verdiği puanlar. Okuyucular takım tutar gibi oyun tutuyor.
O dediginde bir yerde aksıyor arkadaş. Editör olmak çokda zor degil artık. Önemli olan kim ne derse desin , ne yaparsa yapsın oyuncu genel inceleme sonucunda alacagı karar göre hareket edebilir. Kimin sadece verilen bir nota ihtiyacı var ki..? Ne bu site, nede başka bir site her oyun için, her zaman tarafsız karar veremez. Bilinmelidirki bu siteler kesinlik içeremez. Sen bakarsın nota ve yoruma geçersin.. Her notu kural saymayın...!!

Celtic Warrior

6.3.2012 17:33:37

+1
Önemli olan okuyucuların değil editörlerin verdiği puanlar. Okuyucular takım tutar gibi oyun tutuyor.

tizar

6.3.2012 17:32:06

-1
ulan ne ara çıktıda enine boyuna oynayıp bitirdiniz 40 saatlik oyunuda verdiniz bu puanları. resmen trolluk kimse takmaz bu puanları bu siteyi zaten sevmem! 2 puan nedir ya resmen planlanmış bir eylem! ps3 kullanıcılarını sallayan kim? gene kıskanmışlardır xbox da daha iyi göründüyse malum kinect unsuruda var. zaten suç bioware de adam yerine koyup oyunu baştan yazıp ilk mass effect 2 yi sundular bunlara xbox ile pc varken ps3 e hiç çıkarmayacaklardı. grafikleri eleştiren konsol kullanıcılarında gına geldi alayını odaya toplayıp dövmek istiyorum. ulan sanki bu alet her sene kendini upgrade ediyor donanım güncelliyor nedir bu bencillik be kardeşim. tüm platformlara oyları kesin ps3 kullanıcıları bilerek attılar pc kullanıcısı hayatta bu oyuna 2 puan vermez!

BSC Misafiri

6.3.2012 17:24:36

+1
birde dikkat ederseniz puanlar hep 0 ve 1 arasında değişiyor. tıpkı mw3te olduğu gibi buradan durumun ciddiyetsiz fanboyların saldırısı olduğunu anlayabilirsiniz. 5 - 4 veya 3 gibi puanlar verilseydi de ortalama düşük olsaydı hadi neyse derdim de, 0 - 1 falan nedir arkadaş...

Walter Hartwell White

6.3.2012 17:23:20

+1
Bırakın bu Metacritic'i felan herkes sevdiği oyunu oynar mesela Syndicate genel olarak ortalama puanlar alan bir oyun oldu ama bazı inceleme siteleri tarafından yerin dibine sokuldu ama ben severek oynuyorum yani demek istediğim Metacritic vb. sitelerin verdiği puanları pek takmaya gerek yok insan sevdikten sonra her oyunu oynar saygılar...

ShafakCool

6.3.2012 17:20:54

-2
Bana sorarsanız kullanıcılar eleştirilerinde çok haklı.

Wayward Son

6.3.2012 17:18:33

+1
Troll istilası. Denyonun biri 3 puan vermiş ve sadece ''day 1 dlc'' yazmış. Zaten meta'daki kullanıcı puanları genelde saçmalıyor. Adam akıllı yorum yazan çok az.

BSC Misafiri

6.3.2012 17:15:49

0
haberde belirtildiği gibi mw3'tede aynı şey olmuştu. nasıl müzikte çok satan şarkıcılar kalitesiz müzik yapıyor diye suçlanıyorsa oyun dünyasında da aynı şey geçerli. tarih boyunca fazla ilgi gören şeyler bazı kesimlerin tepkisini çekmiştir ve her zaman çekecektir de...

escapethelife

6.3.2012 17:15:25

+2
Millet delirmiş. Gameplayleri inceledim biraz bence gayet güzel duruyor. Grafiklerinde nesini eleştirmişlerse bir önceki oyuna göre bariz iyileşme var.

Guest-ED5D10718

6.3.2012 17:13:19

0
BF'CİLER KAYNIYO HERHALDE :D

senseman62

6.3.2012 17:12:15

0
yok artık o kadarda değil :S...mass effect 2 yi türkçe oynuyorum şimdi bitsin bakarız bunada bu arada darksiders II steam'e geldi..bu mesaj aracılığıyla haber vereyim http://store.steampowered.com/news/7467/
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
76 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız