Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Last of Us'tan Hikaye, Müzik ve Çıkış Detayları


     VGA törenine neredeyse ödüllerden daha çok damga vuran Naughty Dog'un yeni oyunu The Last of Us için önemli bir haber daha ortaya çıktı. Naughty Dog firması, oyunun çıkış dönemi ve bestecisini doğruladı.
 
     Açıkçası The Last of Us, ilk tanıtım videosundaki görüntüler kadar müziği ile de beni etkilemeyi başarmıştı. Özellikle videonun sonunda ortaya çıkan birkaç vurguluk melodi bile videonun etkileyici bir şekilde sonlanmasını sağlamış. Bugün ise firma oyunun müziklerini kimin yapacağını doğruladı.
 
     Yapılan açıklamaya göre the Last of Us'ın müzikleri Brokeback Mountain ve Babel gibi önemli yapımlarda imzası bulunun Oscar'lı müzisyen Gustavo Santaolalla'ya emanet edilecek. konuyla ilgili Eurogamer sitesi ile bir söyleşi yapan Naughty Dog'tan Neil Druckmann şu sözlere yer vermiş ;
 
     "O muhteşem. Onun seçtiği şeyler tüm büyük filmlerde iş yapar. Biz kendisini çağırdık ve projemizi gösterdik. Bütün hikaye ve ne yapmaya çalıştığımızı gösterdiğimizde "Bunun bir parçası olmak istiyorum" dedi."
 
 
     Firmanın kurucularından Christophe Balestra, "Biz bazı şeyleri yeniden tanımlamak istiyoruz." diyerek video oyunlarının yeniden tanımlanması gerektiğine dikkat çeken Balestra, "Bir kazanan veya kaybedenin olduğu kurallar artık gerekli değil. önemli olan alacağınız deneyim" sözleri ile oyunun hikayesinin ne yöne kayacağına dair ipuçları vermiş.

     2012 - 2013 aralığında çıkacağı belirtilen the Last of Us'ın hikayesi hakkında da konuşan Neil Druckmann, "Biz oyundaki yaratıklara değil daha çok Joel ve Ellie arasındaki ilişkiye odaklanacağız" sözleriyle hikayenin iki karaktere fokuslanacağını da sözlerine eklemiş.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 the last of us ps3 naughty dog sony
Atlus'un Yeni Oyunu için İlginç Duyuru Uncharted Golden Abyss'ten 10 dk'lık Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.12.2011 21:41:40

0
oyun büyük ihtimalle 2013'te görücez. 2013 GOTY diye değiştirelim hemen :D adama zorla ps3 aldıracak Noughty Dog bu gidişle. Uncharted'da dişimizi sıka sıka bir hal olduk ama bu oyun bekleneni verirse eğer -1 sene için bile olsa- alırım ps3'ü

gamerasi

13.12.2011 16:49:01

+1
"Bir kazanan veya kaybedenin olduğu kurallar artık gerekli değil. önemli olan alacağınız deneyim" İşte bu....

lalala25

13.12.2011 14:13:45

0
yani PS4 çıkmasına daha var iyi iyi.Naughty dog firmasıda bir anda ünlendi gündeme oturdu.Bu arada gta 5 e noldu? unutulup gidiyor :D

BSC Misafiri

13.12.2011 13:19:04

-1
mükenmel oyun grafikler harika en güzel oyunlar ps3 te xbox var ama bi işe yaramıyo kopya çalıştırmaktan başka ps3 de ki güzel oyunlar tırtbox ta yok en güzel oyun konsolu oyunları ps3

MarvelX

13.12.2011 12:40:47

+2
2012 goty belli :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last of Us
+ TAKİBE
AL
152 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız