Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

IEM Cologne 2024'te Büyük Final Bugün!

 
     Intel & ESL işbirliği ile Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenen IEM Cologne 2024, Counter Strike 2 turnuvasında büyük final bugün, Natus Vincere ile Team Vitality arasında gerçekleşecek!  
 
     A ve B  grubunu namağlup olarak tamamlayan Natus Vincere ve Team Vitality adlarını doğrudan yarı finale yazdırdı. Playoff çeyrek finalinde G2 Esports'u 2-0 mağlup eden MOUZ, Natus Vincere'nin rakibi oldu. Natus Vincere, MOUZ karşısında 2-0 galibiyet elde ederek adını büyük finale yazdırdı. FaZe karşısında 2-1 galibiyet elde eden SAW ise Team Vitality'in yarı finalde rakibi oldu. Team Vitality rakibi SAW'ı 2-0 mağlup ederek büyük finale yükseldi.
 
     Intel Extreme Masters Cologne 2024 büyük finali bugün saat 18:00'da 5 maçlık seri formatında LANXESS Arena'da gerçekleşecek. Galip olan takım 400.000 Dolar para ödülü ve IEM Katowice 2025 ile BLAST Premier World Final turnuvasına katılma hakkını elde edecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
EDward Gaming ve Leviatán, VALORANT Champions 2024'te Üst Tur Yarı Finalinde! Max Payne 1 ve 2 Remake Tam Geliştirmede, HL3 Söylentisi ve Dahası

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız