Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo: Reach'in Dev Duvar Resminin Yapılış Videosu

 
     İngiltere'de Xbox 360 satışlarını 2 kat arttıran ve ilk gününde 330.000 satan Halo: Reach'in bir duvar resmi görenleri büyülüyor. Londra'da yapılan bu duvar resminin videosunda da görebileceğiniz gibi yoldan geçenler bu dev duvar resmine büyük ilgi gösteriyor.
 
     Noble Team'in üyelerinin bulunduğu bu resim hiç kuşkusuz güzel bir reklam olacaktır, ama işin bir de sanatsal yönü bulunuyor. Oldukça etkileyici olan bu duvar resminin bu nedenle çok başarılı bir çalışma olduğu söylenebilir.
     

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fps halo xbox 360 Reach Duvar Resmi ingiltere
Alan Wake'in Son DLC'sine Tarih Verildi Halo: Reach'ten Yeni Bir Rekor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gunescan

26.9.2010 18:09:57

0
Bi ara ben de grafiti yapıyordum fakat insanlar çıldırtıyor artık ya. Otopark olarak kullanılan boş ve döküntü bir arsa bulduk ve başladık güzelleştirmeye. 2 saate kalmaz başladı saldırılar. Şu şekilde konuşmalar geçti : -Siz milli servet düşmanısınız. -Yapmayın gençler yazık değil mi o duvarlara? -Gidin polisi çağırıyorum! (2 kere polis geldi) -Biri polis varken arabamı boyadılar dedi polis baktı bişey yok :D Duvar da zaten sırf SyLaR25 in dediği gibi abukluklarla doluydu. Biraz özgürlük olmalı ülkede. Tabiki abuk subuk şeyler yapılmamalı fakat birazcıkta olsa öngörüsüz konuşsa insanlar. Gelse bi dese ne yapıyorsunuz siz burda dese biz de anlatsak ? Ne güzel olurdu o zaman bu ülkenin hali. Duvar resminden bahsetmiyorum sadece. Her konuda.

aksiyon95

26.9.2010 13:59:21

0
Bizm ülkemizde böyle güzel şeyler olmaz hiç.SyLaR25'inde dediği gibi ancak öyle aptalca şeyler...Bir de Çöp atmayın buraya yazarlar.Sonra kızarız Avrupa'ya neden bizi 3.sınıf ülke gözüyle bakılıyor diye.Sorun üleknin insanında.

.:SyLaR:.

26.9.2010 06:28:04

0
Bizim duvarlarda yazanlarda bunlar(Hepsi yolda gördüklerim sallamıyorum): Asi kürt,belalım,gfb,çarşı alayına karşı,lazkopat,aramasın gözler o şimdi asker(banane),isyankar,vefasız,küfür vb. Saçmalıklar dizboyu böyle güzel şeyler göremiyoruz bide gördüklerimize bakın :@

Guest-3B4A5CE48

25.9.2010 21:02:57

0
bizim memlekette böyle şeyler yok anasını satıyım

BSC Misafiri

25.9.2010 19:48:33

0
Vay anasını :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo: Reach
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız