Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo 4 Multiplayer'ında Loadout ve Sınırsız Depar

Halo 4'ün multiplayer betası yapılmayacak.
 
   Xbox 360'ın 2012 yılındaki en büyük kozlarından birisi olan Halo 4  sadece yeni bir üçlemenin başlangıcı olmayacak. Multiplayer modunda yer alacak olan radikal değişiklikler, Halo'nun alışageldiğimiz o muhteşem multiplayer modunda belki de alışmamızın zor olacağı yeni oynanış mekanikleri getirecek.
 
   Multiplayer modunda şu an için gördüğümüz 2 önemli değişiklik var. İlki, CoD ve Battlefield gibi oyunlarda görmeye alışık olduğumuz Loadout sistemi. Diğeri ise Halo: Reach'de zırh özelliği olan depar atmanın artık oyunun ayrılmaz bir parçası haline gelmesi.
 
"İlerleme sistemiyle yeni oynanış elementleri açma özelliğini getirerek geleneksel Halo anlayışında büyük değişiklik yapıyoruz.Bu fikir Halo'nun içindeki sandbox özelliğini kullanan insanlardan geldi. Pek çok farklı, harika silah kullanılmamış olabilir. Loadout sistemiyle birlikte her türden farklı silahı ve zırh özelliklerini deneyim etmek isteyecek nihayetindeyse farklı türden kombinasyonlarla oyunda kendi tarzınızı yansıtan bir oynanış biçimi oluşturacaksınız. İlginç kombinasyonlar ve stratejiler keşfettikçe bu çeşitliliği başka türlü anlayamayacağınızı farkedeceksiniz. Bu özellik sayesinde oyunculara Halo evreninde var olan sandbox havasını tam anlamıyla hissetirdiğimizi ve bu alandaki sınırları genişlettiğimizi düşünüyoruz."
 
Sınırsız koşu özelliğinin oyuna dahil olmasına ise tasarımcı şöyle yorum yapıyor:
 
"Zırh kabiliyetlerinin oyuna dahil olmasından bu yana oyuncular, stratejilerini bu özellikler üzerinde çizmeye başladılar.  Bu özelliklerin arasında en sıklıkla kullanılanı sprint - depar atma özelliğiydi. Bu da özelliğin ayrıca oyuna yerleştirilmesi için yeterli bir sebepti. Zaten yapımcı ekip olarak oynanış şeklini hızlandırmayı istiyorduk. Multiplayer modunda yer alan tüm Spartan IV zırhlarında standart olarak depar atma özelliği yer alacak."
 
   343 Industries, zırh kabiliyetlerine denge getirmeye çalışarak multiplayer modunda kimsenin bir diğerinden üstün hale gelmemesi için çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden yapımcı ekip, her bir zırh kabiliyeti karşısında onu alt edecek bir başka zırh kabiliyeti öne çıkarmayı amaçlıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Examiner Halo 4 Microsoft FPS Xbox 360 Master Chief Cortana
Xbox Live'ın Nisan 2012 Takvimi SimCity'den Yeni Bir Glassbox Tanıtım Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Jedi_masterr

18.4.2012 11:08:33

0
bilemıyorum nasıl olacak..halo reach te haritanın durumuna göre zırh özellıgımızı seçip stratejimizi kendimiz yapıyorduk..zaten genelde kapalı ve küçük haritalarda herkez deparı alıyordu.. eğerki çok oyanayan rütbe seviyesi yüksek olan oyuncu maçlara avantajlı başlarsa bu halo nun ruhunu aykırı olur..halo nun sevilme nedeni herkezin eşit olmasıdır..yeni başlayan biri bile yeteneği varsa 5 yıldır oynayan adamı indirebilir.. oyun zaten hızlı daha neyin hızını arttıracaklar anlamadım..deparı koydun eyvallah ee depar ile beraber dar haritalarda ışık hızında maçlar olacak heralde...

Quadhros

17.4.2012 19:49:36

0
343 Industries'ün işi gerçekten çok zor.. Bungie'den sonra çok büyük bir yük aldılar omuzlarına, bu oyunu çok ama çok iyi kotarmak zorundalar.. Zaten X360'daki Exc. azlığı malumken Halo gibi bir devin kötü bir oyunla çıkması düşünülemez..

- The Stig -

17.4.2012 18:00:55

-1
zırhların oyuna dengeli aktarılmassa halo'nun içine edecekler..umarım böyle birşey söz konusu bile olmaz.

BSC Misafiri

17.4.2012 17:32:39

0
bilmem ki guzel olurmu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo 4
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız