Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Geçtiğimiz Çeyrekte 2.4 Milyon PS3 Satıldı

 

ps3logo

 

    Sony, 30 Haziran ile biten çeyrek yılın sonuçlarını yayınladı. Bu veriler son zamanlarda Playstation 3 ve oyunlarının satışlarındaki artışı kanıtlar cinsten olmuş.
 
    Geçtiğimiz çeyrekte küresel anlamda satılan Playstation 3 sayısı tam 2.4 milyonu bulmuş. Geçen senenin aynı çeyreğinde bu rakam 1.1 milyondu. Yani %130 oranında bir artışla Sony, pazar payında büyük bir başarı yakalamış.
 
   Playstation 3 oyunlarında da konsolda olduğu gibi doğru orantıda bir artış olduğu gözlemleniyor. Geçtiğimiz çeyrekte 24.8 milyon Playstation 3 oyunu satılırken geçtiğimiz sene oyun satışları 14.8 milyonu buluyordu.
 
    Sony'nin Japon para biriminden değerlendirilecek olunursa tamı tamına 32.9 milyar yen kar ettiği belirtildi. Geçtiğimiz sene ise Sony 36.7 milyar yen zarardaydı. Sony'yi senelerce zarar etmesine rağmen sonuna dek mücadele ederek en sonunda bu denli büyük bir pazar satışı elde edebilmesinden dolayı kutluyorum. Büyük bir firma olduğunu tekrar kanıtladılar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation 3 PS3 ps3 slim Sony satış rakamı mali yıl
Bad Company 2. VIP Map Pack No. 5 Çıktı Kinect ile GTA IV Oynamak Böyle Olmasa Gerek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

CaSsErDoDo

29.7.2010 20:23:22

0
emin olun hiçbir firma kullanıcı dostu değildir işin içine para girince babalarını bile tanımazlar o yüzden sony miş microsoftmuş karşılaştırmak boş iş ikiside aynı mal sony cephesinde exc oyunlar atağı devam ediyor psn hergün gelişiyor ve de ücretsiz(daha ne kadar devam etcek acaba) satışların her geçen gün artması doğal

BSC Misafiri

29.7.2010 11:37:23

0
Sony!!! daha ne denebilir ki Microsoft gibi kullanıcısını sömürmeyi görev edinmemiş her ürünü gözü kapalı alınabilecek bir firma ..............
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız