Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fifa 10 Demo ve Kapak Tasarımı Hakkında

Oyunun kapağını da süsleyen Wayne Rooney, dünyanın en iyi futbolcularından birisi olarak gösteriliyor.
Games Com fuarının başladığı günlerde Fifa 2010 için demo tarihi veren EA Sports, bugün demo ile ilgili ufak ayrıntılar ve oyunun global kapağından bahsetti.
 
EA Sports bugün yaptığı basın duyurusu ile oyunun İngiltere kapağında yer alan Manchester United'in golcüsü Wayne Rooney ve Chelsea'nın dünyaca ünlü oyuncusu Frank Lampard'ın oyunun global kapağında da yer alacağını açıkladı.
 
Ayrıca geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan ve 10 Eylülde Avrupa, 17 Eylülde ise Amerika'da indirilebilir olarak sunulacak olan oyunun demosundan da bahseden EA Sports, demoda Chelsea, Juventus, Barcelona, Bayern Munich gibi ünlü takımların olacağını ve sadece dostluk maçı modunun aktif olacağını belirtti.
 
Futbol oyunlarının en büyük iki kalesinden birisi olan Fifa 2010, PS3, 360, Wii, DS, PSP, PC ve PS2 için 2 Ekimde Avrupa'da, 20 Ekimde ise Amerika'da raflardaki yerini alacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak fifa 10 PS3 360 Wii DS PSP PC PS2
Uncharted 2 GamesCom 2009 Oynanış Videoları Rare : Natal ile Shooter Oyun Mümkün

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
FIFA 10 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız