Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Enotria: The Last Song'un Xbox Series Sürümü Süresiz Ertelendi

 
 
Jyamma Games tarafından biz oyun severlere sunulacak olan İtalyan folklorundan esinlenen soulslike aksiyon rol yapma oyunu Enotria: The Last Song’un Xbox sürümü ertelendi. Ertelenmenin ardından herhangi bir çıkış tarihi verilmedi. Dolayısıyla hangi tarihte çıkış yapacağı bilinmiyor.
 
Enotria: The Last Song'un PS5 ve PC sürümü için herhangi bir erteleme yok
 
 
 
Enotria: The Last Song bildiğiniz üzere 19 Eylül tarihinde PlayStation 5 ve PC için piyasaya sürülmeyi bekliyor. Oyunun PC sürümü Steam ve Epic Games Store üzerinden satışa sunulacak ve hem dijital hem de fiziksel olarak piyasadaki yerini alacak. Oyunun fiziksel sürümü PlayStation 5 konsolu için geçerli olacak.
 
Jyamma Games, oyunun yaşadığı erteleme konusunda çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları aktardı: “Ne yazık ki şu anda Xbox sürümünü süresiz olarak ertelemek durumunda kaldık. Bu haberin oldukça hayal kırıklığı yaratacağını biliyoruz. Ancak ne yazık ki bunu yapmak zorundayız. Ekibimizin özel çabalarına rağmen Xbox konsollarında bazı sorunlar ortaya çıktı. Bu problemleri aşmak için biraz daha zamana ihtiyacımız var.”
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Bekleneni Veremeyen Concord'un Satış Sayısı Ortaya Çıktı Hogwarts Legacy Epic Games'te 329 TL: Şu Ana Kadarki En Düşük Fiyat
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.9.2024 16:03:51

+1
Oyunun xbox'a çıkmaması Series s'den dolayı değilmiş, geliştirici iki aydır sertifikasyon süreci için Microsoft'dan dönüş bekliyormuş geliştirici de haklı olarak buna sitem ediyor. Oyun halihazırda hazırmış zaten.

aykut291

3.9.2024 14:40:53

0
En başında demiştim Xbox Series s yapımcıların başına bela olucak die.Bu Ms yöneticilerinde hiç kafa yok zamanımda bu projeye hangi cahil onay verdiyse artık koca şirketi ne hallere düşürdüler.Bir güçlü bir güçsüz konsol olmaz ney bu Pc mı dedik.Ms dun acil yeni Xbox çıkarması gerek.

BSC Misafiri

2.9.2024 23:11:16

0
Xboxa çıkmayan oyunlarda bugün.Aferin xbox series s saçmalığı yüzünden markanı rezil et böyle.B*k vardı çıkardın o rezil konsolu.Böyle beklersin oyunların gelmesini ahahaha
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız