Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA: "Mass Effect 3, Wii U Duyurularının En İyisi"


     Salı günü gerçekleşen Nintendo'nun E3 konferansında, Wii U için Mass Effect 3'ün duyurulması çoğu oyuncu için sürpriz olmuştu. Bu konu hakkında EA CEO'su John Riccitiello, Mass Effect 3'ün Wii U için duyurulan en iyi oyun olduğunu söyledi.
 
     "Nintendo'nun sunumunu izledik ve Mass Effect 3 için çok fazla alkış vardı. Bunun için mutluyuz" açıklamasını yapan John Riccitiello, "Aslında en çok alkış alanın Mass Effect 3 olduğunu düşüyorum. Bu bana Mass Effect 3 duyurusunun Wii U'nun duyurları arasında en iyisi olduğunu gösteriyor. Bunun için memnunum." ifadesini kullanarak açıklamalarına devam etti.
 
     Oyunun Wii U sürümünün nasıl oynanacağı hakkında pek fazla bilgi yok. Wii U'nun tablet kontrolcüsü dışında duyurulan "Pro Controller"ın desteklenmesi de oyuncular açısından iyi olacaktır.

Bu haberin bağlantısı
URL
Mass Effect Mass Effect 2 Mass Effect 3 Action RPG Bioware EA Games Xbox360 PC
Ubisoft'tan İlginç Alan Adları İşte Molyneux'un Yeni Oyunu ve 75.000$'lık DLC'si
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.6.2012 20:48:25

+1
Prequel o sorun çoktan çözüldü dostum ben hiç bi sorun yaşamadımda . Bu yaptikları ne şimdi yahu Wii U'da daha iyi bi sonmu var yani . Gene uzay troll'u ama Wii U için olucak . Mass Effect 3 tamamen EA'nin troll'ü . Bu adamlar hep gaza getirdiler yok efendim neymiş yapdığınız seçimler 5 senelik seçimlerle beraber son bölümde ölümcül kazalara yok açabilirmişte yok son A-B-C gibi olmicakmışta yok herşeyi öğrenicekmişizde . Hepsi Yalan . BioWare yapmazdı böyle şeyler. Kahrolsun EA !

S.P.E.C.I.A.L.

7.6.2012 21:49:20

0
EA ve Bioware ş**fsizleri önce Mass Effect 3'ün yüz aktarma hatasını çözsün. 1.02 patchle düzeltmeye çalıştılar düzelmedi. Üstüne 1.03 patch çıkardılar ONDA DÜZELTME ÇABASI BİLE olmadı. Oyun çıkalı TAM 3 AY oldu hala millet PARA VERİP SATIN ALDIĞI oyunu oynayamıyor! Ne saygıları var ne utanmaları...

sniper23

7.6.2012 16:26:02

0
Eh ? Başka düzgün Rpg duyurulmadı zaten .Bir de Sci Fi olduğu için rakipsiz normal bir şey
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
76 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız