Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Darksiders Aslında Co-op Olarak Düşünülmüştü"


     Oyunsuz geçen şu günlerde bizlere ilaç gibi gelecek olan Darksiders 2'nin kıdemli tasarımcısı Haydn Dalton, oyun hakkında ilginç bir açıklamada bulundu.
 
     IncGamers'a konuşan kıdemli tasarımcı, "Oyunun orijinalinde Vigil dört kişilik bir co-op oyun istiyordu. Gerçekçi olmak gerekirse, bizim pek fazla konsol deneyimimiz yoktu ve bu, bizler için bambaşka bir tarz olurdu. Bunun üzerine biraz daha risk olarak oyunları birer kahraman üzerine odakladık." ifadesini kullandı.
 
     Dalton ayrıca ikinci oyunda co-op öğelerinin bulunacağını, fakat bunların günümüzde örneklerini gördüğümüz co-op oyunlardaki gibi olmayacağını belirtti.
 
     Darksiders 2, serinin ilk oyunu gibi senaryo bazlı olacak. Fakat eşya takas sistemindeki çevrimiçi destek sayesinde arkadaşlarınızla değiş tokuş yapabileceksiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
darksiders darksiders wrath of war thq vigil games darksiders 2 co-op haydn dalton
G.Newell: "Windows 8, PC Oyunculuğunun Felaketi" Planetside 2'den Etkileyici Bir Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sam.Fisher

26.7.2012 17:02:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: RedTurkei iyi veya kötü her oyunda online seçenek bulunmalı bence diablodaki sistem gibi olabilirdi...kaldırıp oyunları rafa koymak gücüme gidiyor.. co-op olmasada şu oyunun mmorpgsi mutlaka çıkmalı THQ birazcık cesur olmalı
THQ'da cesur olacak yürek kalmadı artık, batan bir firma eski serilerinin yenisini getirir yeni IP çıkartmak büyük bir riskdir. THQ da öyle yapıyor; Darksiders, Metro 2033, Company of Heroes gibi şu ana dek tek oyunla kalmış serilere aynı anda devam oyunu yapıyor.

RedTurkei

26.7.2012 14:33:45

-1
iyi veya kötü her oyunda online seçenek bulunmalı bence diablodaki sistem gibi olabilirdi...kaldırıp oyunları rafa koymak gücüme gidiyor.. co-op olmasada şu oyunun mmorpgsi mutlaka çıkmalı THQ birazcık cesur olmalı

Guest-56D7221EF

26.7.2012 13:50:56

0
hiç güzel olmazdı iyiki yapmamışlar co-op 3.oyunundada inş olmaz..

BSC Misafiri

26.7.2012 13:23:30

-6
war,death fln hepsini 5 kişi co-op olarak oynasaydık müthiş birşey olurdu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Darksiders 2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
121 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız