Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Chernobylite 2: Exclusion Zone Duyuruldu

 
 
The Farm 51 stüdyosu kıyamet sonrası bir dünyada geçen aksiyon rol yapma oyunu Chernobylite 2: Exclusion Zone'u resmi olarak duyurdu. Devam oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan proje, konsollara ve PC (Steam) için çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun hangi konsollara çıkış yapacağı belirtilmedi.
 
Kıyamet sonrası bir dünya bizleri bekliyor 
 
 
 
2025 yılı içerisinde piyasaya sürülmesi planlanan devam oyunu, geliştirici ekibin belirttiğine göre devasa ve son derece gerçekçi bir açık dünyayı bizlere sunacak. Oyunda gerçekçi sistemler bulunurken aynı zamanda özgürce keşfedebileceğimiz alanlar yer alacak. Zorlu savaşlara, benzersiz envanter sistemine, işçilik yönetimine ve çok daha fazlasına sahip olabileceksiniz.
 
Chernobylite 2: Exclusion Zone içerisinde doğrusal olmayan bir hikaye anlatımı bulunacak. Dolayısıyla her bir oyuncu bu hikaye içeriğini kendi tarzında deneyimleyebilecek. Aksiyon ve rol yapma unsurlarının bulunduğu yapımda karakterinizi geliştirebilecek, daha güçlü hale getirebilecek ve farklı silahlar kullanabileceksiniz.
 
Öte yandan oyun içerisinde yapacağınız hamlelerle beraber gidişata yön verebilecek, isterseniz bir keskin nişancı, isterseniz de tam bir savaş makinesi haline gelebileceksiniz. Dikkat çekici içerikleriyle beraber oyunun şu anda duyuru fragmanı yayınlanmış durumda. Bu videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu yeni oyun 2024
Terminator: Survivors'ın Erken Erişim Sürümü Ertelendi Fallout London Mod Geliştiricileri Bağımsız Bir Stüdyo Kuruyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.8.2024 18:15:02

0
Birinci oyun nerdeee Bu oyun nerde. Mesela FPSdi TPS olmuş. Bambaşka bir oyun olmuş. Bekleyip görelim.

KristalTürk

15.8.2024 02:50:49

0
Güzel gözüküyor

BSC Misafiri

13.8.2024 13:41:54

0
BS, S.T.A.L.K.E.R 2 Developer Deep Dive videosu geldi, haberini yap. Çok güzel görünüyor oyun.

memomix

13.8.2024 13:24:28

+1
İlk oyunu oynamış birisi olarak; görsel olarak iyiydi ancak hikaye bakımından hiçbir şey anlamadığım bir oyun oldu. Ormanda,sağda solda karşılaştığınız insanlardan görev alıyorsunuz yerine getiriyorsunuz sonra da hikaye odaklı bir iletişim içinde oluyorsunuz ancak neye hizmet ediyorsunuz, sonunda ne olacak diye oraya buraya koşturmaca bir oyundu. 2. Oyunda bu durumu umarım daha açıklayıcı ve hikaye gidişatını daha net ifade ederler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yeni Oyun Duyuruları
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız