Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BlizzCon 2011'den Starcraft ve WoW'a Özel Hediye!

Bugüne kadar çıkmış en iyi pet'lerden biri bence Murkablo.

      2011 yılında yine yapılacak yeni Blizzcon'un bu seneki maskotu Murkablo olacak. Herkesin şüphesiz heyecanla beklediği Diablo'yla, World of Warcraft'in yeni "minik" ejderhası Deathwing'in birleşimi olacak Murkablo, Blizzcon 2011'e katılan ya da BlizzCon sanal bileti alan hekese Diablo'nun minik yadımcısına sahip olabilecek.
 
     Warcaft'ın unutulmaz Murlockları ve Diablo'nun bi karışımı olan bu minik yaratık oyun boyunca yanınızda BlizzCon'a katıldığınızın resmi bir belgesi olarak dolaşacak! Katılımcılar ayrıca Starcraft II için şimdilik ne olduğu bilinmeyen ekstra bir biriminde sahibi olacaklar. Bu nedenle bu senenin BlizzCon'u warcraft oyuncularının olduğu kadar Starcraft oyuncularının çoğunluğunun da ilgisini çekecek gibi. BlizzCon 2011 Ekim ayının 21 ve 22'si arasında ki tarihlerde, Los Angeles civarında ki Anaheim Convention Center'da gerçekleştirilecek. Eğer sanal biletlerden birini Battle.net üzerinden alırsanız, Murkablo ve esrarengiz Starcraft II birimi hesabınıza otomatik olarak eklenecek ve BlizzCon resmi olarak başladığı an kullanıcılara ulaştırılacak. Son çare olarak Amerikan DIRECTV ödeme sistemini kullanarak günlük ödeme yapabilenler, bu iki hediyeye e-mail ile ulaşacaklar.

Bu haberin bağlantısı
URL
World of Warcraft Blizzard
Blackstar Chronicles PC'ye Geliyor Halo 4'ten Konsept Tasarımı Üzerine Bir Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

14.2.2012 18:38:36

0
oyun çeviri yine açılmıyor neden acaba

orfur

29.8.2011 01:21:19

0
Oyunçeviri serverları yenileniyo o nedele açılmıyo ve oyunceviri.com la bsc arasındaki bağ bscnin oyun çeviriyi takip etmesinde başka bişey diyil oyuncevirininin böylle şeylerini anında takip edebilmek için lütfen şu sayfayı takip edin: http://www.facebook.com/#!/oyunceviri Teşeküler

BSC Misafiri

29.8.2011 01:20:36

0
yeah(eksileri görebiliorum)

BSC Misafiri

29.8.2011 01:20:03

0
Cidden oyunçeviri.com girilmiyor

LoSt_Jack

29.8.2011 00:37:58

0
ya arkadaşlar oyunçeviri.com ile bsc arasında bağlantı var diye biliyorum bu yüzden buraya yazıyorum oyunçeviri.com kapandımı acaba ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız