Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Myth: Wukong'dan 7 Dakikalık Yepyeni Oynanış Videosu Geldi

 
 
Game Science ekibi tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Black Myth: Wukong'dan yepyeni bir oynanış videosu geldi. 7 dakikalık görüntüleri içerisinde oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu ve aynı zamanda karakterimizin hangi aksiyon hareketlerini sergilediğini görebiliyoruz.
 
Beklenen projeler arasında yer alıyor
 
 
 
Black Myth: Wukong, bildiğiniz üzere Journey to the West romanına dayanıyor ve üçüncü şahıs bir kamera bakış açısıyla oynayabileceğimiz bir yapıyı içeriyor. Oyunda Maymun Kral karakterini kontrol ediyor ve özel yetenekleri ile düşmanları alt etmek durumunda kalıyoruz. Geliştirici ekibin belirttiğine göre yapım içerisinde 72 farklı yetenek bulunuyor ve çok sayıda boss da karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
Açıklanan detaylara göre oyun 20 Ağustos tarihinde piyasaya sürülmeyi bekliyor. Oyun ayrıca NVIDIA DLSS 3.5 desteğine sahip bir şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bunun yanı sıra ışın izleme efektlerine de içeriyor. Öte yandan AMD FSR 3.0'ı destekleyip desteklemeyeceği şu an için bilinmiyor. Unreal Engine 5 motoruyla geliştirilen bu yapım oyuncular tarafından bir hayli bekleniyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Darkest Dungeon II Xbox Konsollarına Geliyor: Türkiye Fiyatı Belli Oldu Dead Rising Deluxe Remaster Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.7.2024 17:29:32

0
Oyunda koridor koridor koşup boss rush mı atıyoruz anlamadım başka da ilgi çeken bir şey göremedim.

BSC Misafiri

2.7.2024 15:39:16

0
İlginçtir bu oyunla ilgili hep boss savaşlarını görüyoruz tanıtımlarda. Bakalım oynanışta nasıl yenilikler olacak? Ama grafikler gerçekten harika.

BSC Misafiri

2.7.2024 10:21:38

0
Anında ön sipariş verdim bu oyuna, aldın aldın sonra dolar yüzünden ilerde fiyat asla sabit kalmayacak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız