Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Birinci Şahıs Retro Nişancı Oyunu Selaco için Yeni Bir Demo Yayınlandı

 
Altered Orbit Studios, birinci şahıs retro nişancı oyunu Selaco için bir demo yayınladığını duyurdu. Bu yeni demo ile birlikte oyun kumandaları ve Steam Deck uyarlandı ve oyun performansı önemli ölçüde arttırıldı.
 
Ekip ayrıca oyunun mantık kodunu yeniden yazdı ve duman efektleri için CPU yükünü azalttı. Ek olarak, bu yeni demo, yeni bir bölüme girerken yükleme sürelerini önemli ölçüde iyileştirir. 
 
Selaco, FEAR, Half-Life ve Doom gibi yapımlardan ilham alan bir aksiyon fps oyunu olarak karşımıza çıkacak. Selaco'da yapay zekaya sahip düşmanlar birbirlerinin varlığından tamamen haberdar olacak ve sizi alt etmek için beraber çalışacak. Düşmanların üzerine sürekli olarak baskı uygularsanız mesafelerini koruyacak. Saklanırsanız veya merminiz biterse size doğru koşacak. Bunun yanı sıra aynı yerde uzun süre durursanız size el bombası atacak.
 
Selaco, heyecan verici aksiyon öğelerine sahip, sürükleyici bir oyun dünyasında geçen ve ayrıntılı bir hikaye içeren, yepyeni bir orijinal nişancı oyunu olarak karışımıza çıkacak.
 
Steam Sayfası
 
Duyuru Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Birinci Şahıs Retro Nişancı Selaco pc demo
Bilim Kurgu Hayatta Kalma Korku Oyunu Project AIDA Duyuruldu Bandai Namco, BLUE PROTOCOL için PC Sistem Gereksinimlerini Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.12.2022 11:31:28

0
Videodan gördüğüm kadarıyla düşmanlarının uzuvlarının parçalanması, kanlar fışkırması gibi durumlardan vuruş hissi çok güzel gibi duruyor. :D

BSC Misafiri

18.12.2022 11:03:52

0
Nesini beğenmediniz şu oyunun ? Kimse yorum yazmamış.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız