Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Nişancı Oyunu KILL KNIGHT, Konsollar ve PC için 3 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor

 
 
Arcade esintili aksiyon nişancı oyunu KILL KNIGHT, geliştirici PlaySide Studios'un duyurduğu üzere 8 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek. PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri ise yeni duyuruldu.
 
KILL KNIGHT, son derece tepkisel bir arcade esintili izometrik aksiyon atıcısıdır. Sonsuz acıya mahkûm, gizemli bir arenanın derinliklerinde, diğer dünyadan dehşet sürülerini yok etmek için yıkıcı silahlardan oluşan bir cephanelik kullanmalısın ve İÇİNDEKİ ŞEYTANI ELE GEÇİR.
 
Bir zamanlar sadık bir şövalye, ihanete uğramış ve uçuruma sürgün edilmiş. Yeniden canlandırılmış zırhın içinde kirletilmiş bir ceset. Ebedi bir ölüme yükseliyorsun. "ŞÖVALYE ÖLDÜR" olarak damgalanmışsın, tek bir amacın var: SON MELEĞİ ÖLDÜR.
 
Uçurumdaki ölümle dans edin ve yüzeyin altında gizlenen karmaşık oyun katmanlarını ortaya çıkarın. Düşman zayıflıklarını kullanın, acımasız infazlar gerçekleştirin, kaynakları taktiksel olarak yönetmek için cephaneliğinizde dolaşın ve gidişatı değiştirmek için yıkıcı öfke patlamaları serbest bırakın. Her karşılaşma ustalığınızın kanıtıdır.
 
Duyuru Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Aksiyon Nişancı KILL KNIGHT PlayStation 5 Xbox Series PlayStation 4 Xbox One Switch PC arcade
Yarış Oyunu Tokyo Xtreme Racer, PC için Duyuruldu Lost in Random: The Eternal Die Konsollar ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KristalTürk

23.8.2024 13:41:38

0
Güzel oyuna benziyor

BSC Misafiri

22.8.2024 23:19:46

0
Bu oyun fuarları boşuna yapılıyor koskoca fua 3-4 AAA oyun hariç saçma sapan oyunlar duyuruluyor oyun sektörü indie oyunlara kalmış nerede o eski E3 fuarı duyurular hergün
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız