Batman: Arkham Knight'ın PC Sahiplerine Ücretsiz Oyun

Samet Konuksal


    Batman: Arkham Knight'ın PC sürümündeki sorunlar devam ederken oyuncular da Warner Bros.'tan bir özür haberi bekliyor. Konuyla ilgili bu haber Warner Bros.'tan değil, bağımsız bir yapımcıdan geldi. No Bull Intentions, Batman: Arkham Knight'ın PC sürümü sahiplerine kendi oyununu ücretsiz sunma kararı aldı.
 
    Firmanın oyunu Supreme League of Patriots da bir süper kahraman oyunu. Üç ayrı bölümden oluşan yapım Point & Click oynanışıyla macera öğelerini içinde bulunduruyor. Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda, "PC oyuncularının çok hafife alındığını düşünüyoruz. PC'de oyun oynamayı tercih eden oyuncular çoğu zaman konsol portu yapımlarla, drive sorunlarıyla, kötü optimizasyonlarla ya da oyunu oynanmaz hale getiren hatalarla karşılaşıyorlar. DRM sorunları ve ertelemeler de sorunlar arasında. Bu teklifi, PC oyuncularına olan desteğimizi göstermek adına yapıyoruz. Rocksteady ve Warner Bros'un hepimizin beklediği Batman: Arkham Knight'ı ortaya koyana dek çalışmaya devam edeceğine inancımız tam olsa da bu, hayal kırıklığına oyuncuları yalnız bırakacağımız anlamına gelmiyor. Biliyoruz belki bu küçük çaplı yapımımız Arkham Knight kadar etki yapmayabilir ancak yamaları bekliyorken yüzünüzü gülümsetebilir." cümleleri yerini aldı.
 
    Ücretsiz oyununuzu almak için tek yapmanız gereken Batman: Arkham Knight'ı satın aldığınıza dair bir kanıt görselini supremeleaguepatriots@gmail.com adresine mail olarak göndermek. Yapımcı ekip eğer oyunu geri iade ettiyseniz bile ücretsiz oyun sunacağını söylüyor. Verilen oyunun videosu aşağıda;