Pirates Outlaws 2: Heritage PC ve Mobil için Duyuruldu

Umut Tandoğan

 
 
Fabled Game Studio, 2019'da yayınlanan Pirates Outlaws'ın devamı niteliğindeki roguelike deste oluşturma oyunu Pirates Outlaws 2: Heritage'ı duyurdu. 2025'te Steam ve Epic Games Store üzerinden PC, iOS ve Android için piyasaya sürülecek. Açık beta testi 25-31 Ekim tarihleri ??arasında Steam üzerinden yapılacak.
 
Pirates Outlaws 2, roguelike bir deste oluşturma kart oyunudur. Evrimleşmek için kartları toplayın ve birleştirin, kıyafet bonusu için kalıntılar toplayın ve kendi stratejinizi tasarlayın. Saygın olun, Deniz Ustalarını yağmalayın, dev yaratıklara meydan okuyun ve muhteşem Arena'da zafer kazanın!
 
Aile konağında, benzersiz kahraman yetenek kartlarıyla tamamlanmış önceden hazırlanmış bir karakter başlangıç ??destesi seçerek keşif yolculuğunuza hazırlanın. Bu yetenekler çeşitli simya iksirleri aracılığıyla edinilir ve açılır. Yoldaşlar edinin ve onların benzersiz yetenek kartlarını başlangıç ??destenize ekleyin. Tamamlayıcı stratejiler yaratın!
 
Yolculuğunuz sırasında batmamak için rotanızı ve erzakınızı dikkatlice planlayın. Savaştan savaşa serbestçe gezinin veya daha önce ziyaret ettiğiniz herhangi bir adaya, meyhaneye veya pazara geri dönün.
 
Fragman Videosu