Yakuza Serisinin Yan Oyunu Geliyor: Çıkış Tarihi, Ekran Görüntüleri

Mehmet Tandoğan

 
 
Yakuza serisinin yeni oyunu Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name adlı oyun hakkında çeşitli detaylar ortaya çıktı. PlayStation Store fiyat takip sitesi PSDeals'de yer alan listeye göre oyun 9 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.
 
Oyunun yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı
 
 
 
Yakuza stiliyle, Kiryu'nun benzersiz gücünden ve yeteneğinden yararlanabileceğimiz Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name adlı oyunun yeni ekran görüntüleri de ortaya çıktı. Çıkış tarihiyle beraber ortaya çıkan bu görüntülere aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
Bir zamanlar efsanevi bir Yakuza olan Kazuma Kiryu ile atılacağımız bu aksiyon odaklı dövüş macera oyununda yakın dövüşte Yakuza ve Ajan dövüş stilleri arasında dinamik olarak geçiş yapabiliyorsunuz. Oyunda hızlı aksiyon ve dövüş sekansları yer alıyor. Bununla beraber düşmanları sersemletmek ve ardından onları alt etmek için elektrikli bağlama telleri gibi bir dizi yüksek teknoloji ürünü aleti kullanabiliyorsunuz. 
 
Duruma stratejik olarak uyum sağlamak adına ve düşman gruplarını alt etmek için her iki dövüş stilinden de yararlanabiliyoruz. 
 
Ekran görüntüleri