Need For Speed Unbound 16 Oyunculu PvP Yarışlarına Sahip Olacak

Mehmet Tandoğan

 
 
Yarış oyunu serisi Need For Speed'in yeni oyunu Unbound, resmi olarak bu yıl içinde çıkış yapacak. Oyun serinin son çıkış yapan oyunlarına benzer şekilde yasa dışı sokak yarışlarına odaklanmaya devam edecek. Unbound, Need For Speed ??Heat'e kıyasla bazı yeni unsurlar içerecek.
 
TheNobeds tarafından fark edildiği üzere Criterion Games, Need For Speed Unbound'daki oyun içi aktiviteler - etkinlikler hakkında yakın tarihli bir blog gönderisinde birçok ayrıntı paylaştı. Ekip bu blog gönderisinde oyuncuların birbirleriyle rekabet edebilecekleri çok oyunculu PvP yarışlarının geri döneceğini belirtti. PvP içerisinde 16 oyuncu yer alacak ve oyuncular birbirleriyle kıyasıya rekabete girecek. Need For Speed ??Payback'te 8 kişiye kadar destek vardı.
 
Bunun yanı sıra Need For Speed Heat'e kıyasla parti - grup boyutunda küçültmeye gidilecek. Heat'te olduğu gibi Unbound'da 8 kişilik partiler değil de 4 kişilik bir parti yer alacak.
 
Need for Speed Unbound, 2 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve Origin üzerinden PC için çıkış yapacak.