Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Tomb Raider Oyununun Geliştirilmesinin İyi Gittiği Bildirildi

 
 
Lara Croft karakteri ile beraber ön plana çıkan Tomb Raider serisi oyuncular tarafından seviliyor ve şu anda arka planda yeni bir oyunun geliştirildiğini aktarabiliyoruz. Bir süre kaos içerisinde bulunan yeni proje hakkında Amazon Games patronu Christoph Hartmann çeşitli açıklamalarda bulunuyor.
 
Bir sonraki Tomb Raider oyunu için işler yolunda
 
 
 
Hartmann, Crystal Dynamics'in ana şirketi Embracer'da yaşanan son karışıklığa rağmen bir sonraki Tomb Raider oyununun iyi bir şekilde ilerlediğini vurguluyor ve bu konuda hayranlara ve bekleyenlere güvence veriyor. Aralık 2022 tarihinde duyurulan ve şu anda Crystal Dynamics tarafından geliştirilen yeni oyunun beklentileri karşılayacağı bildiriliyor.
 
Crystal Dynamics ekibi bildiğiniz üzere Embracer Group çatısı altında projelerini geliştiriyor. Embracer yakın zamanda bazı stüdyolarını kapattı ve birçok projeyi de iptal etti. Bu kapsamda Crystal Dynamics yeniden bir yapılanma içerisine girdi. Mevcut kaos ortamında bir sonraki Tomb Raider oyununun akıbeti merak edildi. Şimdi ise projenin iyi gittiği konusunda resmi bir açıklama geldi diyebiliriz.
 
IGN'ye verdiği yeni röportajda Amazon Games patronu Hartmann, Crystal Dynamics'in kaos ortamından iyi bir şekilde korunduğunu ve şu anda herhangi bir sorunun olmadığını belirtti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Black Myth: Wukong Çıkışıyla Çin'de Playstation 5 Konsolları Tükendi 2si1: Black Myth: Wukong Neden Bu Kadar Tutuldu?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.8.2024 14:37:26

0
son üçlemenin ilk 2 oyununu çok beğenerek oynamıştım. 3. oyuna kötü eleştrilere rağmen dedimki yani oturmuş bir sistem var ne kadar kötü olabilirki dedim ve insanlar az bile söylemiş son 2 nesildir oynadığım en sıkıcı oyunlardan biriydi. o yüzden seriye karşı bütün heyecanım yerlerde. umarım şaşırtırlar.

BSC Misafiri

26.8.2024 10:44:00

0
Çok iyi haber şuan ilk kez tomb raider reboot üçlemesini oynuyorum ben, üçüncü oyuna geldim ve her oyun çok eğlenceli. Ama lütfen artık güzel bir senaryoyla gelin karşımıza, güzelim oyun kötü senaryosu yüzünden harcanıyor. İlk oyun hadi neyse iyiydi de ikinci ve üçüncü oyun bildiğin şeytan ruslar kahraman amerikalılar hikayesi.

mehmetalpertr

24.8.2024 20:25:59

+1
Zaten iyi gitmezse yada satmazsa Embracer hemen kapatır stüdyoyu. Şerefsizler kaç tane güzel stüdyoyu kapadılar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız