Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Oyun Konsolu Artık Türkiye’de

 
     Microsoft Türkiye tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan çok özel lansmanda, Xbox oyun konsolunun Türkiye’de 19 Kasım tarihinden itibaren resmi olarak satışa sunulacağı duyurusu yapıldı. Aral olarak Xbox distribütörlüğüne uygun görülmemizin gururunu ve heyecanını yaşamaktayız.

     Eğlenceyi sıra dışı bir oyun deneyimine dönüştüren Xbox’ın Türkiye pazarını gelmesini oyunseverler adına kutlarız. Xbox’un Türkiye’deki yerini alması ile birlikte, pazarın her geçen gün gelişeceği kanaatindeyiz.

     Xbox’ın Türkiye oyun ve konsol pazarına girmesi ile birlikte oyun dünyasının yakından tanıdığı Halo 4, Gears of War, Forza Horizon gibi Xbox’a özel hit oyunlar, diğer taraftan KINECT ‘e özel geliştirilen Fable The Journey, Dance Central 3 ve Nike Fitness oyunları ile farklı yayıncıların Xbox formatındaki tüm oyunları da geniş çeşitlilikle raflardaki yerlerini almaya başladı.

     Xbox’ın Türkiye oyun pazarında yerini alması ile birlikte oyunculara Türkçe telefon desteği ve garanti hizmeti de sunulacak. Diğer taraftan Xbox oyun konsolunun ve Xbox Live’ın tamamen Türkçe olması Microsoft’un bu konuya olan desteğini ve pazara olan inancını açıkça göstermektedir.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Microsoft Xbox 360 Xbox Live Xbox Live Arcade
10 Kişiye Çift Kişilik Dağ Bileti Assassin’s Creed III, Türkiye'de Satışa Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.11.2012 14:44:34

0
aral ? LoL

:hKn:

25.11.2012 13:20:05

0
Bu konsolu şimdiye kadar alan aldı. Sadece yeni nesil olan Xbox 720 çıktığında Türkiye'yede hemen gelecek.

BlackTower_35

24.11.2012 08:18:30

0
7 Yıl sonra gelen bir konsol ve ms nin büyük ayıbı.Baktıkı avrupada oluşan ekonomik kriz tavan yaptı ve birde türk oyun severlerin ilgisi büyük hadi dediler türkiyeden para kazanalım.

BSC Misafiri

24.11.2012 00:23:25

0
1ondan sonra türk oyun sektörü gelişmiyor Türkçe oyunlar çıkmıyor sayısız oyun almışlığım var PS3'e bi tek bandrollü crysis2 ve unc3'ü Türkçe diye aldım red dead redeption goty 60tl ye aldım ama Türkiyede sade paket 100 tl lanet olsun ARALA

numenorian

23.11.2012 22:42:11

+5
burda arali savunan arkadaslar cikmis konuyu nerelere saptirmis madde madde mi yazsam 1.Oyun satin alan musteridir ve musteriye sen cikipta hayatinda hic ticaret yaptin mi mal alip sattin mi diyemezsin bu onu hic ilgilendirmez. 2.diger ulkedeki perakendeciler de lojistik vergi ile kar paylarini koyuyolar sen bunun ustune nasil ek bi hesap yaptin cozemedim bi de cikmis iktisattan bahsediyon 3.bu oyunlarin ulkeye gelis paralarinin yani lojistik masraflarinin tamamini tedarikci firmami karsiliyo saniyosun 4.yillarca bir kac tane cakal cikip bu ulkede yeni veya trendi yukselen urunleri fahis fiyatlari ile mileti somurmustur ( koc grubu ilk cikan merdaneli camasir makineleri ve beyaz esya grubunda, tofas grubu 5 para etmez arabalarini mercedes fiyatina satarak vb vb )aralda bu devrin cakali ama artik toplumumuz ureticilikten cok tuketici olmaya basladigi icin bunun fazla uzun surecegini sanmiyorum bu yuzden hizli davranipnbol bol somurmeli aral Daha dun d&r daydim oyun fiyatlarini gorunce beynimden vuruldum sanki el insaf dedim bi 10 15 dakika bakindim alan var mi diye o kalabalikta kimse donup bakmiyodu bile ama alan varmis demek ki:-)

FERFEROS

23.11.2012 20:48:59

0
Microsoft kendi girseydi daha iyi olurdu. Böyle zor lider olursunuz siz.Çoğu Xbox'ın ne olduğunu bilmiyor.

Wolfbastion

23.11.2012 20:33:11

0
Çok büyük bi hayal kırıklığı oldu benim için bu olay. röportajlarda falan söylenen güzel şeyler yine havada kaldı. 160 liradan satılan oyunlar ancak espiri olabilir.

No-One

23.11.2012 19:35:41

+1
Anlaşılan Microsoft TR beyefendileri uğraşmak istemiyorlar. Bu strateji ile Sony'den liderliği hayatta alamazlar.

Xdian

23.11.2012 19:02:32

+5
Microsoft ülkesi aralın eline bakıyor yazık...

:::LOSTPLANET:::

23.11.2012 18:52:36

+1
quote:

Orijinalden alıntı: dr eshquia Bulaşmak istemedim ama cahil cahil konuşan arkadaşlar var. Neden diyecek olursanız yurtdışı Apple fiyatı ile Türkiye fiyatlarını, Amerika'daki bir Ford ile Türkiye'deki bir Ford'u karşılaştırmak ne kadar boş ise yurtdışı oyun fiyatı ile Türkiye oyun fiyatlarını karşılaştırmak ta o derece anlamsız. Hele ki distribütörün suçuymuş gibi lanse etmek tamamen aymazlık. Dünya'daki en çok dolaylı vergiyi veren, en pahalı benzini kullanan Türk milleti, iş eğlence gibi zaruri olmayan bir ihtiyaç olan oyunlara gelince ortalığı yangın yerine çevirmesi çok saçma bir tutum. Sadece Aral'ı yermek için yorum yapanlar ya gerçekten hiç bir şey bilmiyor ve hayatlarında hiç mal alıp satmamışlar, ya da klavye silahşörlüğü rolü üstlenmişler, tetikçi olarak takılıyorlar ve egolarını tatmin ediyorlar.
insanları aşağılayarak yükselmeye çalışmayın. siz mantık çerçevesinde yorumunuzu düzgünce yapın ki insanlar da size değer versin. burada kimse "benim dediğim doğru sen yanıldım sizi ezdim" şeklinde davranamaz . Burası toplumsal yargı adalet yeri değil . Doğruyu yanlışı seçmiyoruz herkes kendi düşüncelerini SAYGI ÇERÇEVESİNDE yazıyor.

:::LOSTPLANET:::

23.11.2012 18:48:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: dr eshquia Bulaşmak istemedim ama cahil cahil konuşan arkadaşlar var. Neden diyecek olursanız yurtdışı Apple fiyatı ile Türkiye fiyatlarını, Amerika'daki bir Ford ile Türkiye'deki bir Ford'u karşılaştırmak ne kadar boş ise yurtdışı oyun fiyatı ile Türkiye oyun fiyatlarını karşılaştırmak ta o derece anlamsız. Hele ki distribütörün suçuymuş gibi lanse etmek tamamen aymazlık. Dünya'daki en çok dolaylı vergiyi veren, en pahalı benzini kullanan Türk milleti, iş eğlence gibi zaruri olmayan bir ihtiyaç olan oyunlara gelince ortalığı yangın yerine çevirmesi çok saçma bir tutum. Sadece Aral'ı yermek için yorum yapanlar ya gerçekten hiç bir şey bilmiyor ve hayatlarında hiç mal alıp satmamışlar, ya da klavye silahşörlüğü rolü üstlenmişler, tetikçi olarak takılıyorlar ve egolarını tatmin ediyorlar.
yapmış olduğunuz yorumla bana "cahil" demek istiyorsanız diyebilirsiniz o sizin yorumunuzdur sizi bağlar. ben cahil değilim. hadi kolay gelsin

Mr.Humble

23.11.2012 18:36:14

0
ve 7 yıl sonra...

Redunay

23.11.2012 18:13:35

0
Microsoft kendine iyi bir vampir arkadaş bulmuş.

skulz

23.11.2012 18:00:57

+1
Ulan işinize gelen oyun fiyatlarını yazın buraya ondan sonra Aral ucuz. ististalar kaideyi bozmaz AC3 ve Far Cry 3 örneklerini veren arkadaş birde konsol fiyatlarını söylede bir serinleyeyim. ulan iki oyunu ucuz satıp bir kaç beyin yıkamış Aral anlaşılan yada tamamen Aral personeli arkadaşlar tünemiş buraya...

dr eshquia

23.11.2012 17:47:00

-5
Bulaşmak istemedim ama cahil cahil konuşan arkadaşlar var. Neden diyecek olursanız yurtdışı Apple fiyatı ile Türkiye fiyatlarını, Amerika'daki bir Ford ile Türkiye'deki bir Ford'u karşılaştırmak ne kadar boş ise yurtdışı oyun fiyatı ile Türkiye oyun fiyatlarını karşılaştırmak ta o derece anlamsız. Hele ki distribütörün suçuymuş gibi lanse etmek tamamen aymazlık. Dünya'daki en çok dolaylı vergiyi veren, en pahalı benzini kullanan Türk milleti, iş eğlence gibi zaruri olmayan bir ihtiyaç olan oyunlara gelince ortalığı yangın yerine çevirmesi çok saçma bir tutum. Sadece Aral'ı yermek için yorum yapanlar ya gerçekten hiç bir şey bilmiyor ve hayatlarında hiç mal alıp satmamışlar, ya da klavye silahşörlüğü rolü üstlenmişler, tetikçi olarak takılıyorlar ve egolarını tatmin ediyorlar.

BlackBeasT

23.11.2012 17:18:50

0
Bildiniz yoldan edinin yine x360 oyunlarını, bundan önce aral mı satıyordu ? MS;TR'de korsan var ben 1 tanecik x360 orda satmam diyordu ne oldu 7 yıl geçdi birden x360 geniş çaplı TR desteği geldi.PS3 buna örnektir MS'da aynısı yapmaya çalışıyor. Sende dersin ki XBOX için TR desteği geldi ama Aral olarak Xbox distribütörlüğü bana gelmez,yine orj.alırım ama alışdığımız yoldan yada FW çakıp torent varken Aral xbox oyunu satıcakmış umrum dışı :D

BSC Misafiri

23.11.2012 17:04:14

+1
Aral deyince duracaksın, çünkü yurt dışında 49 dolara aldığım oyunu Aral 180 TL'ye satıyordu. Allah bilir konsolu satarken yüzde kaç karla satacaklar. Yazık gerçekten...

BSC Misafiri

23.11.2012 17:03:46

0
Oyunların arala geliş fiyatının, oyunun yurt dışındaki mağazalardaki satış fiyatı ile aynı olduğunu düşünen gençler elbette aralı savunacak. Ne bekliyorsunuz ki? Milletin kendi para birimiyle 60 a aldıgı oyunu biz 190 a alıyoruz. Tabi suç onlarda değil. Kendini yoldurup üstüne hala aralı savunanlarda...

:::LOSTPLANET:::

23.11.2012 16:53:45

+1
Meslektaşıma katılıyorum :D shoptodan alırken ne vergisi ödeniyormuş kaç tane oyun aldım shoptodan . shopto kendi ülkesi adına keser türkiyeye zerre katkısı da yoktur o verginin . dünyada bir tek vergi bizim ülkede sanki .almanyaya bak ingiltereye bak sanki onlar oyunları ithal etmiyorlar mı? o ülkelerden konsol veya oyunlarını aksesuarlarını alan insanlar vergi ödemiyorlar mı? Çıksın 1 tane avrupalı veya amerikalı asyalı ben konsol aldım zerre vergi ödemedim desin . Tüketici artık bu yalanları yutmuyor. Kapalı ekonomi yılları geride kaldı herkes her bilgiden haberdar oluyor. Sen 200 liraya oyun satarken sokaktaki adam bunun yurtdışındaki fiyatını da araştırıyor görüyor. Eski saf tüketici yok artık. Ve haklı olarak da cebini düşünüyor ve yine haklı olarak da shopto gibi zavvi gibi yurtdışı insancıl fiyatlarda alışveriş yapılabilen mecralara yöneliyor. Suçlu arıyorsun bunu kendilerinde arasınlar . Amerikadan geçenlerde arkadaşım geldi yanında 6 tane iphone 5 getirdi sıfır kutusuyla herşeyiyle . Burada vergi var vs safsatalarına girişeceksin biliyorum. Ama farkında olmadığın birşey var amerikada da vergi ödedi onları alabilmek için. ve türkiyedeki fiyatından çok daha ucuza geldi bilmem anlatabildim mi : )

MantarTheGreat

23.11.2012 16:36:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: JohnyGitar

şimdi bir şirket oyunu dışarıdan getirirken kdv + eğlence vergisi öder. son tüketici bazında değerlendirmedim senin anlayacağın üzere öğrenci olduğun belli zaten
Tamam amca (anlaşılan yaşın bayağı bir büyük), sen zenginsin anlaşılan. Gönlünce alabilirsin araldan. Ama hala shoptoda ki fiyata kdv + eğlence vergisi eklenir diyorsun ya, gözünü seviyim daha da batma.

JohnyGitar

23.11.2012 16:31:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Uzuuun bir yazı yazdım sonra dedim ki, shopto.net de ki fiyata kdv ekleyen bir insanla tartışmaya bile gerek yok. İktisat okuyorum bu arada, hani biz anlamayız ya
şimdi bir şirket oyunu dışarıdan getirirken kdv + eğlence vergisi öder. son tüketici bazında değerlendirmedim senin anlayacağın üzere öğrenci olduğun belli zaten

Sir Maximus is BACK

23.11.2012 16:28:58

0
2 paragöz firma,fiyatlara şaşırmamalı.Microsoft Türkiye'deki eşine oyun dağıtımı yaptırıyor. Headshot!!

nForcer

23.11.2012 16:28:10

0
quote:

Orijinalden alıntı: md07tr Tekelleşme hiçbir zaman kullanıcıya fayda sağlamaz.
Kesinlikle. Bir de söz konusu tekel devlet tekeli değilse o tekelden hiçbir şekilde hayır gelmez.

MantarTheGreat

23.11.2012 16:25:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: JohnyGitar hani türkiyeye adamlar getirince vergiler bilmem neler biniyor ya o yüzden.. resmi kanallar falan.. sen anlamazsın vergidir, black markettir falan
Uzuuun bir yazı yazdım sonra dedim ki, shopto.net de ki fiyata kdv ekleyen bir insanla tartışmaya bile gerek yok. İktisat okuyorum bu arada, hani biz anlamayız ya

JohnyGitar

23.11.2012 16:21:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Beni memnun edecek fiyat 100-120 TL arasıdır. Yukarıda örneklerini verdim. Onların kazanıp kazanmamaları beni bağlamaz. Kazanmak istiyorlarsa beni mutlu edecekler, ben sonuçta müşteriyim. Çok daha ucuza oyun almak varken, neden Aral'dan alayım. Aral'ın kazanıp kazanması zerre umurumda değil. Babamın şirketi değil sonuçta. Ayrıca Black Ops II playaisa'da 55$ (99 TL) Kaldı ki shopto fiyatına neden kdv ekledin anlamadım.
hani türkiyeye adamlar getirince vergiler bilmem neler biniyor ya o yüzden.. resmi kanallar falan.. sen anlamazsın vergidir, black markettir falan

designr

23.11.2012 16:21:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: JohnyGitar

şimdi black ops 2 ps3 için shopto 'ya bakıyorum 45pound = 131 tl buna kdv ekle x1.18 = 157tl Türkye aral bandrollü oyunu 170 - 190tl fiyat arasında aradaki fark 14tl gibi birşey.. şimdi ticari olark bir şirketin yaşam döngüsünde kalabilmesi için (ki muhtemelen umurunda değildir) seni memnun edecek fiyat nedir bir açıklayavırsene merak ettim. (lojistik, bandrol, dağıtım ve bilmediğimiz masrafları söylemiyorum bile) valla gönlündeki rakamı yaz da güleyim biraz
hesaplamaya bak perakendeci fiyatına vergi ekleyipte bilmiş bilmiş konuşmuş birde

sekerchelsea

23.11.2012 16:20:06

0
Arkadasim sen bildigimiz bir Turkiye`de yasamiyorsun anlasildi. "nankörsünüz, cahilsiniz.. hayatnızda ne kitap okumuşsunuz, ne işletme, muhasebe, iktisat dersi görmüşsünüz." diyorsun ve senin beni ve buradaki cogu kisiyi bu sekilde suclama hakkina sahip degilsin. Emin ol tum oyunlarimi orjinal aliyorum. http://forum.donanimhaber.com/m_38423697/mpage_21/key_/tm.htm sayfasindan oyunlarimi gorebilirsin. istersen sana kitap raflarimida ozelden mail atabilirim. Bitirdigim Universitenin Iktisat Oldugunuda sana diplomami gosterek inandirabilirim. Bazi arkadaslarimiz illaha muhasebe okumak zorunda da degil, hatirlatirim. Turkiyeden aldigim oyunlarda da hem ulkeme hemde bu sektore destek veriyorum ama ilkgun cikan oyuna yuksek meblaglar vermek dogru degil. Bu yuzden aral elestiriliyor ve elestirilmeyede devam edicek. Sony bile God Of War`i 99TL`ye satarken cok mutlu etmisti kitleleri ama "Uncharted`i" 149 Liraya satarken Sony`de elestirildi. Simdi sira Xbox Oyunlarinin fiyat politikasina geldi. Aral ile anlastigi ve biz bu politikayi daha onceden de bildigimiz icin yine elestirilecek. Kimse Aral`a kar etmeden oyun satsin demiyor ama kar paylarininda Tekel oldugu icin yuksek tutulmasini hos gormuyor. Sen Pc icin konusabilirsin cunku Aral orada Tekel olmadigi icin fiyat kirmak zorunda ama konsolda malesef bu gecerli degil. Biraz daha bilgilenip arastirma yapmani tavsiye ederim.
quote:

Orijinalden alıntı: JohnyGitar aral olmasa sabunu ele alacağımız garanti...

I-C-O

23.11.2012 16:19:22

+1
Hayırlı olsun. Xbox'ın resmen Türkiye'ye gelmesine sevindim. Ama Aral'ın distribütör olmasına üzüldüm.

MantarTheGreat

23.11.2012 16:17:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: JohnyGitar

şimdi black ops 2 ps3 için shopto 'ya bakıyorum 45pound = 131 tl buna kdv ekle x1.18 = 157tl Türkye aral bandrollü oyunu 170 - 190tl fiyat arasında aradaki fark 14tl gibi birşey.. şimdi ticari olark bir şirketin yaşam döngüsünde kalabilmesi için (ki muhtemelen umurunda değildir) seni memnun edecek fiyat nedir bir açıklayavırsene merak ettim. (lojistik, bandrol, dağıtım ve bilmediğimiz masrafları söylemiyorum bile) valla gönlündeki rakamı yaz da güleyim biraz
Beni memnun edecek fiyat 100-120 TL arasıdır. Yukarıda örneklerini verdim. Onların kazanıp kazanmamaları beni bağlamaz. Kazanmak istiyorlarsa beni mutlu edecekler, ben sonuçta müşteriyim. Çok daha ucuza oyun almak varken, neden Aral'dan alayım. Aral'ın kazanıp kazanması zerre umurumda değil. Babamın şirketi değil sonuçta. Ayrıca Black Ops II playaisa'da 55$ (99 TL) Kaldı ki shopto fiyatına neden kdv ekledin anlamadım.

JohnyGitar

23.11.2012 16:14:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: Biggqmerx gerçekten aral ı savunanlara anlam veremıyorum yurt dışı ile aramızda 10 20 lira fark olsa diçek lafım olmaz arkadaş mediamarkt,teknosa vb gibi marketlere hatta ve hatta sitesine gidin bakın bakalım son çıkan oyunların fiyatlarına burda suan PC yi degil Xbox360 yanı konsolları konusuyoruz PC için birçok altarnatif olabilir(Steam,Playstore) vb gibi ama konsolda özellikle Xbox360 da hiç altarnatifimiz yokken tek çenenegimiz Aral olucakya kazıgı kürekle yemege hazır olun.. Emin olun Suan Steam yada playstore gibi digital platformlar olmasaydı bugun o FM 13 ü 120 Tl den aşaga alabılıyormuydun düşün bakalım daha düne kadar iligimizi kurutan Aral şimdi 3 4 oyunu normal şartlara satınca yandaşcı bulmuş kendine Xbox360,PS3 Black ops II nin fiyatına gidin bakın sitesinden kaç para çekiyor..
şimdi black ops 2 ps3 için shopto 'ya bakıyorum 45pound = 131 tl buna kdv ekle x1.18 = 157tl Türkye aral bandrollü oyunu 170 - 190tl fiyat arasında aradaki fark 14tl gibi birşey.. şimdi ticari olark bir şirketin yaşam döngüsünde kalabilmesi için (ki muhtemelen umurunda değildir) seni memnun edecek fiyat nedir bir açıklayavırsene merak ettim. (lojistik, bandrol, dağıtım ve bilmediğimiz masrafları söylemiyorum bile) valla gönlündeki rakamı yaz da güleyim biraz

JohnyGitar

23.11.2012 16:13:00

0
şimdi black ops 2 ps3 için shopto 'ya bakıyorum 45pound = 131 tl buna kdv ekle x1.18 = 157tl Türkye aral bandrollü oyunu 170 - 190tl fiyat arasında aradaki fark 14tl gibi birşey.. şimdi ticari olark bir şirketin yaşam döngüsünde kalabilmesi için (ki muhtemelen umurunda değildir) seni memnun edecek fiyat nedir bir açıklayavırsene merak ettim. (lojistik, bandrol, dağıtım ve bilmediğimiz masrafları söylemiyorum bile) valla gönlündeki rakamı yaz da güleyim biraz

MantarTheGreat

23.11.2012 16:06:14

0
Buraya yazan üyelerin kafası güzel galiba... PC oyun fiyatlarını konsol oyun fiyatı gibi lanse ediyorlar. Bir bak bakalım aralda ki PS3 ve XBOX oyunlarının fiyatlarına. Playasia varken, kim neyler Aral'ı.... Önce yurtdışından ucuza satılmaya başlansın sonra döner bir bakarız.
Buyrun bir örnek: Far Cry 3 Aral: 180 TL Play Asia: 60 $ (108 TL) Shopto: 36 £ (103 TL)
Bioshock Infinite Aral: 200 TL Play Asia: 60 $ (108 TL) Shopto: 40 £ (115 TL)

md07tr

23.11.2012 15:45:37

+1
Tekelleşme hiçbir zaman kullanıcıya fayda sağlamaz.

Project Scorpio

23.11.2012 15:45:05

+1
Halo 4 ve Forza Horizon 169 tl den satışa cıktı oyunları getiren Microsoft ama dağıtımı yapan Aral ustune kâr farkı koydukları için fiyatlar ucuk bu Micro dan adam olmaz.

Kabasaakall

23.11.2012 15:41:42

0
gerçekten aral ı savunanlara anlam veremıyorum yurt dışı ile aramızda 10 20 lira fark olsa diçek lafım olmaz arkadaş mediamarkt,teknosa vb gibi marketlere hatta ve hatta sitesine gidin bakın bakalım son çıkan oyunların fiyatlarına burda suan PC yi degil Xbox360 yanı konsolları konusuyoruz PC için birçok altarnatif olabilir(Steam,Playstore) vb gibi ama konsolda özellikle Xbox360 da hiç altarnatifimiz yokken tek çenenegimiz Aral olucakya kazıgı kürekle yemege hazır olun.. Emin olun Suan Steam yada playstore gibi digital platformlar olmasaydı bugun o FM 13 ü 120 Tl den aşaga alabılıyormuydun düşün bakalım daha düne kadar iligimizi kurutan Aral şimdi 3 4 oyunu normal şartlara satınca yandaşcı bulmuş kendine Xbox360,PS3 Black ops II nin fiyatına gidin bakın sitesinden kaç para çekiyor..

BSC Misafiri

23.11.2012 15:07:05

0
oyun yapımcıları ps 3 ve xbox a oyun çıkarmanın maliyetli olduğunu söylüyorlar ama en çok sattıkları platform bunlar. pc nin ölmeye başladığı günlerde kazıklandığımızı düşünüyorum yurtdışından oyun alıyorum oyun fiyatları ilk çıktıkları zaman da avrupa ile aşağı yukarı aynı olabilir ama yurt dışında fiyatlar çok hızlı bir şekilde düşsede aral 10 tl indirim koyarak indirim yapmaya çalışıyor. pc ile aynı fiyatta satılsaydılar 1 değil 3-4 oyu alırdım. sürümden kazanım daha fazla kişi çekerlerdi bu durum böyle oldukça ne konsol nede orjinal oyun pazarı büyüyecek.

JohnyGitar

23.11.2012 14:53:56

-3
aral olmasa sabunu ele alacağımız garanti...ubisoft tiglona geçtiğinde hepiniz ağlıyordunuz yok oyun getirmiyorlar mağazalarda yok falan..adamlar tak ubisoftu aldı bütün mağazalara girdiler iyi kötü... ETS 2 50tl satıyorlar kutulu..orjinal indirme fiyat 35€ idi. FM 2013 70tl den satıldı (55 tlye satılan ara bandrollüler vardı vatanda falan), steamde 39euro idi. moh limited a bakın shopto fiyatı 33 pound = 97tl aral bandrollü 100 ya da 110 tl satılıyor... nankörsünüz, cahilsiniz.. hayatnızda ne kitap okumuşsunuz, ne işletme, muhasebe, iktisat dersi görmüşsünüz. köy çeşmesi mi lan aral? tamm wwe 13 gibi ucundan bucağından giren oyunlar yok değil ama, şükretmeye bilin azcık. paranız yoksa gidin torrentleyin, boş boş konuşmayın..utanın biraz yazarken de. aralı beğenmiyorsan playstore yap madem ulusalcıysan da her türlü katkın olsun oyun piyasasına; dijitale kutuluya

Crynet

23.11.2012 14:40:52

0
Tamam Heryerde Duymaktan Ben Bıktım Bıkmayan Yoktur Heralde ve 999TL Satıldığınıda Unutmayalım Ben Zamanında 250GB SLİM Siyah Olarak 650TL almıştım Oyunlara Gelicek Olursak Oyunlar Şuanda Herkezin Alabileceği Fiyatlarda Yeni Oyunların Fiyatları Biraz Yüksek Ama Eski Oyunlarda Şuanda MP Kısmında Baya Oyuncu Var Örnek Vermek Gerekirse Gears Of War 3 :)

sekerchelsea

23.11.2012 14:35:24

0
Aral Oyun Fiyatlari http://www.aralgame.com/oyun/psx3-pes-2013.html Ps3 Pes = 160 TL http://www.aralgame.com/oyun/pc-pes-2013.html Pc Pes = 80 TL Xbox icinde muhtemelen 160 TL olur geldiginde..... Eeee Ben ne anladim sizin yorumlarinizdan. Fiyatlar dusukmus aral sayesinde. Tesekkurler Aral; Uyumak yok yola devam

BSC Misafiri

23.11.2012 14:32:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: Campo Darısı Sir Pinky'nin başına:)
sir pinky değil pinky sir diyince şımarıyo

BSC Misafiri

23.11.2012 14:31:20

0
size bişi deyimmi bende ps3 daha iyi filan grafikte gözle görülür bir fark yok diyodum alında görün bakayım varmı yokmu Hemde harika bir

smalsrol

23.11.2012 14:29:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: QuickTR ne kadar boş konuşuyorsunuz ya ne kazık fiyatından bahsediyorsunuz AC3 ve Far Cry3'ün fiyatları 80TL bir çok satış yerinden daha ucuz ( playstore ve steamdan ) daha neyin lafını yapıyorsunuz aral ubisoft u aldığında diyordunuz eyvah fiyatlar artık 199 tl olur diye ama bakın ne oldu artık çıkartın şu gözlüklerinizi. yemin ediyorum 10 yaşında klavye başına oturup saçma sapan yorum yapan çocukların yorumlarını okumaktan bıktım ya... daha piyasayı bilmiyor cartı bilmiyor curtu bilmiyor pazarlamacı kesiliyor başımıza türkiye deki vergisiydi cartuydu curtuydu maalesef avrupa ülkekerinde yok haliyle arada fiyat farkı olması normal ayrı o malları yurt dışından türkiyeye getiren lojistik firmalarıda hayrına getirmiyor :) Neyse profesorler konuya el atmış daha fazla yazmaya gerek yok :/
Sana katılıyorum, dijital ortamda satılan oyunların fiyatlarıyla, spotlarda satılan, kutulu ürünlerin fiyatlarını karşılaştıramazsınız. Bir kere bizim ülkemize girdiği an % 18 kdvyi koyucaksınız, bunun lojistiğiydi dağıtımıydı cartıydı curtuydu hep para, hep ayrı bir gider. O yüzden digital ortamda satılan oyunlardan pahalıya satılıyor olması gayet doğal. Bu adamlar nereden para kazanıcak yoksa ?

Kabasaakall

23.11.2012 14:10:25

+4
Aral yanlıları çogalmış görünüyor gidio bir sitesindeki Black ops II nın fıyatını bır bakın bakalım kaç para yazıyor bırakın bunlaro yok coluk cocuk yazıyormus vb vb Microsoft Türkiyeye kendi gire bilicek güçü varken Aral gibi türk oyun sektörünü bırakın gelışmesine ya copy yaya yada spot lara yonlendiren bir firmaya kendını teskım etmesı gerçekten anlaşılır gibi degil zaten daha öncede sölemiştim. Bu TAMER ÖZMEN denilen adamdan bir caçık olmaz neymiş onumzdeki 2 yıl ıcınde türkiyede lider olucaklarmış sen Aral ile İş birligi yaparsan bırak lider olmayı koltugundan olmazsan iyidir olan gene bizlere oluyor bu insanlar neden gerçekleri görmüyorlar neden kullanıcıları dinlemiyorlar anlamış degilim yazık...

CaSsErDoDo

23.11.2012 14:00:43

0
Aral mı? Geçmiş olsun

creed87

23.11.2012 13:48:12

+1
Aral gibi uçuk fiyattan satan bi firma için sevinemiyoruz bile

alperen141

23.11.2012 13:37:48

+1
Türkiye'ye sağlam serverlar açılmalı ayrıca AKK'nin kaldırılması gerek yoksa çoook LAG olacak.

OwnZtens

23.11.2012 13:33:02

-4
tutturdunuz küçük çocuklar gibi fahiş fiyatmış peah sizi mi dinlicez biz?

HA1990

23.11.2012 13:30:22

-3
ne kadar boş konuşuyorsunuz ya ne kazık fiyatından bahsediyorsunuz AC3 ve Far Cry3'ün fiyatları 80TL bir çok satış yerinden daha ucuz ( playstore ve steamdan ) daha neyin lafını yapıyorsunuz aral ubisoft u aldığında diyordunuz eyvah fiyatlar artık 199 tl olur diye ama bakın ne oldu artık çıkartın şu gözlüklerinizi. yemin ediyorum 10 yaşında klavye başına oturup saçma sapan yorum yapan çocukların yorumlarını okumaktan bıktım ya... daha piyasayı bilmiyor cartı bilmiyor curtu bilmiyor pazarlamacı kesiliyor başımıza türkiye deki vergisiydi cartuydu curtuydu maalesef avrupa ülkekerinde yok haliyle arada fiyat farkı olması normal ayrı o malları yurt dışından türkiyeye getiren lojistik firmalarıda hayrına getirmiyor :) Neyse profesorler konuya el atmış daha fazla yazmaya gerek yok :/

sarjaleti

23.11.2012 13:23:52

+2
ARAL mı? Hadi geçmiş olsun.

skulz

23.11.2012 13:17:38

+1
Aral'ın fahiş fiyatlarını düşününce ne yazık ki ucuz xbox almakta hayal oldu böylece...

Tecnique

23.11.2012 13:14:26

+1
Sevinek mi üzülek mi

Walter Hartwell White

23.11.2012 13:13:50

0
Darısı Sir Pinky'nin başına:)

Vyn

23.11.2012 13:07:23

0
hadi buyur burdan yak :)))
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız