Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Live'ın Ülke Değiştirme Sistemi Yenilendi


    Xbox Live veya Playstation Network üzerinden ülke değiştirmenin zorluklarını yaşayanlar bilir. Birkaç gün kapalı kalan hesaplarda bazı verilerin de eksilmesi, insanları bu uygulamadan uzaklaştırıyordu. Ancak Microsoft, ülke değiştirme sistemini yeniledi.
 
    Bugünden itibaren aktif hale gelen sistemde sadece birkaç mouse tıklamasıyla birlikte yeni regionunuza geçebiliyorsunuzBuradaki adresten ulaşabileceğiniz sayfada da belirtildiği üzere yeni ülkeye geçmek, bazı verilerin kaybolabileceği anlamına geliyor. Ancak yine de Gold üyeliğinizi, Microsoft puanlarınızı ve XBL profilinizdeki her şeyi herhangi bir risk altında kalmadan taşıyabiliyorsunuz.
 
    Geçtiğimiz dönemde Türkiye servislerini de kullanıma sunan Xbox Live'ın bu yeni özelliği epey ilgi göreceğe benziyor. Servis değiştirmenin ücretsiz olduğunu belirtelim.

Bu haberin bağlantısı
URL
xbox 360 xbox xbox live türkiye xbl
Civilization V'in Yeni Ek Paketi Gözüktü Temple Run 2 Yarın iOS'a Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

16.1.2013 20:40:35

0
quote:

Orijinalden alıntı: darkwii bunu sonyde yapmali sacmalik insanlari kisitlayalim derken baska email ile baska region hesabi aciliyor kullanilmayan hesapta sunucuda hosu bosuna duruyor hatta nick degisimi bile eklenebilmeli insanlari kisitlamanin alemi yok.
Aynen ya ilk aldığımda UK açtım ve nicikimi çok seviyorum. Sonra Türkiye PSN geldi ondada birtane açtım ama kullanmıyorum hiç çünkü UK hesabım daha çok benimsedim ordaki hesabı Türkiyeye aktarabilsem çok iyi olurdu.

BalrogTR

16.1.2013 20:02:44

0
Ben xbox live'de yeni sayılırım.Türk live içerik olarak bana az geldi.UK hesaplar dahamı zengin içerik bakımından.

Project Scorpio

16.1.2013 19:16:12

+1
UK profilden asla şaşmam.

Kazumatr

16.1.2013 19:09:51

+2
bunu sonyde yapmali sacmalik insanlari kisitlayalim derken baska email ile baska region hesabi aciliyor kullanilmayan hesapta sunucuda hosu bosuna duruyor hatta nick degisimi bile eklenebilmeli insanlari kisitlamanin alemi yok.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız