Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Total War: Rome II'nin 8.1 Güncellemesi Yayınlandı


     Total War: Rome II'nin çıkışıyla birlikte oyunda çok sayıda hatanın olması oyuncuları oldukça sinirlendirmişti. Geliştirici The Creative Assembly ise sık sık güncelleme yaparak hataları hızlıca gidermeye çalışıyor. Oyunun 8.1 güncellemesi de yayınlandı.
 
    Açıklamalara göre bu yama özellikle yapay zeka konusunda önemli gelişimler sunuyor. Askerlerimiz artık daha saldırgan ve taktiksel davranıyorlar. Ayrıca senaryo modunda bazı denge ayarları da yapılmış.
 
    Bunun yanı sıra yeni yama sayesinde artık düşmanlarınız sizin bölgelerinize daha sık baskınlar düzenliyorlar. Grafiksel konuda da düzenlemeler yapan geliştiriciler artık savaş alanlarındaki karanlık dörtgenleri Shader Model 3 görsel ayarları sayesinde görmeyeceğimizi belirtiyorlar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Total War: Rome II Creative Assembly Sega RTS Strateji
Capcom: Phanta Rei Multiplatform Bir Oyun Motoru RPG Klasiği "Midwinter" Oyun Dünyasına Dönüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Darkenn

11.1.2014 14:26:16

0
Bence birazda pozitif bakmak gerek oyun çok güzel piyade yapısı çok iyi bir kaç ufak hatalar vardı başta ama artık hiç göremiyorum. Oyunun fiyatı uygun büyük sefer ve Sezar Galya'da çok başarılı ama biraz piyadeler, korkak deniz kuvvetleri yavaş adam yeniliyor ve asayiş,yozlaşma çok problem oluyor belli bir zamandan sonra oyun simcity ye dönüyor. :D

Ahayri

10.1.2014 22:39:19

0
Bu saatten sonra oyunu büyük bir fiyat indirimine sokmak zorundalar. Ayrıca 1. dünya savaşı temalı sağlam bir total war oyunu getirirlerse imajlarını düzeltebilirler.

Dovahkiin

10.1.2014 21:41:14

0
Kaybedeceği kadar prestij kaybetti. Tüm içerikleriyle 15-20$ seviyesine fiyat inmedikçe alınmaz.

InViSiBLePLaYeR

10.1.2014 21:32:59

0
Sega CA'yı fazlasıyla sıkıştırdı ve karşımıza beta bir oyun koydular bu oyunun en az 6 ayı daha vardı güncellemelere odaklanırlarsa yaza kadar düzelir

ardaq

10.1.2014 19:26:56

0
artık bu saatten sonra birşey olmaz. en iyisi yeni ve iyi hazırlanmış bir total war oyununa odaklansalar iyi ederler

ungalath

10.1.2014 18:50:06

0
sega+capcom ikisinde de iş yok. capcom nerdeyse hersene "aslında biraz daha geliştirselermiş oyun çok güzel olurmuş" dediğmiz oyunları zorla piyasaya sürdürtüyor. aynısını sega da total war de yaptı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Total War: Rome II
+ TAKİBE
AL
68 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız