Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam'in Linux Sürümü Harika İndirimlerle Yayında!


    Uzun süre söylentilerle birlikte geçen dönemin ardından beta sürecine giren Steam'in Linux sürümü herkese açıldı. Valve, Steam'in Linux sürümünü harika indirimlerle birlikte yayına soktu.
 
    Bağımsız yapımcıların sunduğu ürünlerle birlikte Linux adına bir oyun yelpazesi oluşturan Steam'de Linux'a uyumlu oyunlar %50 ile %75 oranları arasında bir indirimle sunuluyor. 21 Şubat'a kadar devam edecek kampanyada Linux yüklü bir bilgisayardan Team Fortress 2'yi çalıştırdığınızda oyun içerisinde özel bir hediye de veriliyor. Steam'in Linux'la ilgili oluşturduğu sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
pc steam linux
Türkçe God of War Ascension'ın İlk 30 Dakikası Company of Heroes Filmi 26 Şubat'ta Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bkaakco

16.2.2013 22:28:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Linux bir işletim sistemi değil çekirdek adıdır. İşletim sistemleri bu çekirdekten üretildiği için genellikle linux adı ile anılır. Linuxu merak eden arkadaşlar en popüler dağıtımlardan biri olan (belki de en popüleri) ubuntuya bir göz atsınlar. Kullanıcı dostudur sadece şans vermek gerekir. Ayrıca linux hakkında bilgi yok diyen arkadaş nerede araştırdı ve bilgi bulamadı merak ediyorum :). Verdiğim iki linkte her kesime hitap eden linux dağıtımlarıdır. http://www.ubuntu.com http://www.linuxmint.com
Şu ilk cümleyi duymaktan ben bıktım siz söylemekten bıkmadınız. Biliyoruz kardeşim tamam Linux = çekirdek. Tamam anladık, yeter.

BSC Misafiri

16.2.2013 22:20:20

0
Linux bir işletim sistemi değil çekirdek adıdır. İşletim sistemleri bu çekirdekten üretildiği için genellikle linux adı ile anılır. Linuxu merak eden arkadaşlar en popüler dağıtımlardan biri olan (belki de en popüleri) ubuntuya bir göz atsınlar. Kullanıcı dostudur sadece şans vermek gerekir. Ayrıca linux hakkında bilgi yok diyen arkadaş nerede araştırdı ve bilgi bulamadı merak ediyorum :). Verdiğim iki linkte her kesime hitap eden linux dağıtımlarıdır. http://www.ubuntu.com http://www.linuxmint.com

BSC Misafiri

15.2.2013 20:27:56

0
Şimdi ben anlamadım FTL'yi alıcam da sadece bende Linux mu olursa indirimden yararlanabilirim yoksa her platform için indirim var mı?

BSC Misafiri

15.2.2013 16:06:24

0
ben bu linux hiç bilmiyorum bu linux nerde satılıyor nasıl bir işletim sistemidir.Her yerde linux adı geçiyor ama hiç bir bilgi yok.

BSC Misafiri

15.2.2013 16:06:18

0
linux ücretsiz arkadaşlar sitesinden indirin kurun wubi adlı programla ister windows üstüne isterseniz cd ye aktarıp tamamen format atın

CrazyToonz

15.2.2013 13:02:13

0
Linux sonunda hak ettiği ilgiyi görmeye başlıyor.

meyhem

15.2.2013 08:03:25

0
Bu sefer Amnesia kaçırmadım demek :) Bu arada kapalı beta bitmiş. Uzun zamandır masaüstünü açmayınca haberim olmamıştı.

zora43

15.2.2013 00:10:11

-1
linux windows tan kat kat daha iyi performans veren ve sistemi koruyan zart zurt gereksiz güncelleme yapmayan bir işletim sistemidir .Yaklaşık 1 yıl kullandım eğer desteklediği oyunların sayısı dah fazla artarsa kesinlikle işletim sistemimi değiştireceğim. Teşekkürler Valve...

sarjaleti

14.2.2013 22:58:13

0
Linux olsaydı düşünmeden kurardım Steam.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız