Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sega: Saturn Oyunları da XBLA ve PSN'ye Gelebilir


 
    Sega'nın 18 ila 24 arasındaki Dreamcast oyununu gelecek yaza kadar  Xbox Live Arcade ve Playstation Network üzerinden satışa çıkaracağını açıklaması bu firmanın oyunlarını sevenler açısından büyük bir şanstı.
 
    Daha önce de Genesis ve Master System oyunlarını Nintendo Wii'nin Virtual Console servisinde görme şansı yakalamıştık. Şimdi sırada Saturn var.

    Nintendo 64 ve Playstation'ın büyük başarısı nedeniyle adını pek duyamadığımız ve düşük satış rakamları nedeniyle Sega'nın Dreamcast'i piyasaya çıkarmasına neden olan Saturn adlı konsolunun oyunları da PSN ve XBLA'e gelebilir.
 
    Dreamcast oyunlarının yeniden piyasaya çıkmasından sorumlu Yosuke Okunari, Saturn oyunlarının da uyarlamalarını yapmayı düşündüklerini söyledi.
 
    Anlaşılan böyle giderse Sega'nın bütün platformlarını yeni nesil online servislerde görme şansı yakalayacağız. Şimdi sıra neye geldi Sega'nın taşınabilir cihazlarındaki oyunlara mı?
   
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Saturn Xbox 360 PS3 Dreamcast PSN Xbox Live XBLA
Konami'nin GamesCom Listesi Belli Oldu Famitsu'dan İnceleme Notları ve Satış Rakamları

tavernator

12.10.2011 14:12:29

0
Adını naıl duyamadığımız? :)) Oyun siteniz var haberiniz yok :))) benim gibi uyduruk bir oyuncu bile 3 kere alıp sattı.Herkes biliyor merak etmeyin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız