Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rust GMod'un 9 Yıllık Başarısının %40'ına Ulaştı


     11 Aralık tarihinde, erken erişim özelliği ile, piyasaya çıkan Rust şimdiden GMod'un 9 yıllık başarısının yarısına ulaşmak üzere.
 
     Garry's Mod isimli modun yaratıcısı ve şu anda Rust oyununu çıkaran Facepunch Studios'un kurucusu olan Garry Newman, bir röportajda "GMod'un başarısını  gölgede bırakmayı asla beklemiyorduk. Bu sabah bir hesaplama yaptım. Rust satışları, getirdiği kazanç ve başarıları açısından, sadece bir ayda, 9 yıllık GMod'un başarısının yüzde kırkı ediyor. Buna inanamıyoruz." dedi.
 
     Facepunch ekibinin şimdi 15 kişi olduğunu söyleyen Newman, "Burayı tıpkı Valve gibi idare ediyoruz. Başımızda müdürler yok. Kendi kendimizi idare etmekteyiz. İnsanlar yaptıkları işlerde iyi, bu yüzden ne yapmaları gerektiğini biliyorlar." diyor. Ayrıca ekipteki bazı kişilerin, doğrudan GMod topluluğundan geldiğini de ekliyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
rust garry newman garrys mod facepunch studios dayz pc fps sandbox survival
Kojima, Quiet'ın Figürünü Tanıttı Old Republic ile Uzayda Savaşma Zamanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.1.2014 16:36:50

+1
Ulen öyle reklam yapıyosunuz ki aldırcaksınız bana rust'ı da...

en taro adun

20.1.2014 13:26:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: raxor36 Burada kastedilen DayZ standalone, onu söyleyeyim. Yani ARMA II ve Operation Arrowhead gerekmiyor. Oyun şu anda Alpha aşamasında, yani milyon bugla karşılaşabilirsin. ama ikisi de önerilir, ben de karar veremedim gitti.
Ben, arkadaş normal mod paketi olan DayZ'den bahsediyor zannetmiştim. Standalone DayZ nedense hiç aklıma bile gelmedi. Olsun ARMA üzerine kurulan DayZ'yi oynamak isteyen fakat bu paketten haberi olmayan arkadaşlarımız için hiç değilse bir bilgilendirme yapmış oldum.

raxor36

20.1.2014 13:05:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: en taro adun
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Dayz yada Rust alıcam ama kararsızım. Rust biraz daha oynanabilir ve az sorunlu gibi gözüküyor. önce Rust alıp Dayz için yazı mı beklesem ne yapsam karar veremedim.

Dostum biliyorsun DayZ bağımsız bir yapımcının ARMA II oyunu için yaptığı ve geliştirdiği ücretsiz bir mod. Yani bu oyunu oynayabilmek için önce ARMA II'yi sonra ARMA II'nin genişleme paketi olan ARMA II: Operation Arrowhead'ı satın alıp ard arda kurman gerekiyor. Bu işlemlerden sonra DayZ'yi yükleyip oynayabilirsin.

Sonuç olarak normal şartlarda DayZ'yi oynayabilmen için ARMA II($12.99)'yi ve ARMA II: Operation Arrowhead($19.99)'ı toplamda $33'a Steam'den satın alman gerekiyor. Eminim bu bilgileri sen de dahil bu forumda birçok kişi biliyor. Ama benim haberi olmayan ve senin gibi Rust ve DayZ'yi alıp almamak arasında kalan arkadaşlar için bir önerim var.

Biliyorsunuz humblebundle.com adında bir site mevcut. Bu sitede her hafta içinde birçok oyun bulunan bir oyun paketi $6 dolardan satılıyor. Şu anda bu sitenin bu haftaki satış paketi olan "HumbleBundle Weekly Sale: Bohemia Interactive" paketi $6 dolardan satılmakta ve bu paketin içirisinde ARMA II, ARMA II: Operation Arrowhead, DayZ dahil toplamda 9 adet oyun var. Yani senin DayZ oynayabilmen için gereken bütün oyunlar mevcut. Diğer oyunlar ise; Take On Helicopters, UFO: Afterlight, Alpha Prime, ARMA: Gold Edition, ARMA Tactics, Carrier Command: Gaea Mission. Üstelik dediğim gibi bütün bu paket $6 dolardan satılıyor ve paketin gerçek değeri $109 dolar.

Bu şartlar altında bu paketi $6'a satın alıp sadece DayZ oynayabilmek için Steam'e $33 dolar vermekten kurtulabilir ve yanında bonus olarak 6 adet oyunu edinebilirsin. Ayrıca istersen ayrıca Rust'ı satın alıp Rust'ı veya DayZ'yi oynayabilmek için yaza kadar beklememiş olursun. Bu fırsatı kaçırma derim.

Bahsetmiş olduğum Humble Bundle Paketinin linkini de aşağıda paylaşıyorum. Buradan gerekli bilgilere sen de ulaşabilirsin.

http://www.humblebundle.com/weekly
Burada kastedilen DayZ standalone, onu söyleyeyim. Yani ARMA II ve Operation Arrowhead gerekmiyor. Oyun şu anda Alpha aşamasında, yani milyon bugla karşılaşabilirsin. ama ikisi de önerilir, ben de karar veremedim gitti.

en taro adun

20.1.2014 12:54:03

-3
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Dayz yada Rust alıcam ama kararsızım. Rust biraz daha oynanabilir ve az sorunlu gibi gözüküyor. önce Rust alıp Dayz için yazı mı beklesem ne yapsam karar veremedim.
Dostum biliyorsun DayZ bağımsız bir yapımcının ARMA II oyunu için yaptığı ve geliştirdiği ücretsiz bir mod. Yani bu oyunu oynayabilmek için önce ARMA II'yi sonra ARMA II'nin genişleme paketi olan ARMA II: Operation Arrowhead'ı satın alıp ard arda kurman gerekiyor. Bu işlemlerden sonra DayZ'yi yükleyip oynayabilirsin. Sonuç olarak normal şartlarda DayZ'yi oynayabilmen için ARMA II($12.99)'yi ve ARMA II: Operation Arrowhead($19.99)'ı toplamda $33'a Steam'den satın alman gerekiyor. Eminim bu bilgileri sen de dahil bu forumda birçok kişi biliyor. Ama benim haberi olmayan ve senin gibi Rust ve DayZ'yi alıp almamak arasında kalan arkadaşlar için bir önerim var. Biliyorsunuz humblebundle.com adında bir site mevcut. Bu sitede her hafta içinde birçok oyun bulunan bir oyun paketi $6 dolardan satılıyor. Şu anda bu sitenin bu haftaki satış paketi olan "HumbleBundle Weekly Sale: Bohemia Interactive" paketi $6 dolardan satılmakta ve bu paketin içirisinde ARMA II, ARMA II: Operation Arrowhead, DayZ dahil toplamda 9 adet oyun var. Yani senin DayZ oynayabilmen için gereken bütün oyunlar mevcut. Diğer oyunlar ise; Take On Helicopters, UFO: Afterlight, Alpha Prime, ARMA: Gold Edition, ARMA Tactics, Carrier Command: Gaea Mission. Üstelik dediğim gibi bütün bu paket $6 dolardan satılıyor ve paketin gerçek değeri $109 dolar. Bu şartlar altında bu paketi $6'a satın alıp sadece DayZ oynayabilmek için Steam'e $33 dolar vermekten kurtulabilir ve yanında bonus olarak 6 adet oyunu edinebilirsin. Ayrıca istersen ayrıca Rust'ı satın alıp Rust'ı veya DayZ'yi oynayabilmek için yaza kadar beklememiş olursun. Bu fırsatı kaçırma derim. Bahsetmiş olduğum Humble Bundle Paketinin linkini de aşağıda paylaşıyorum. Buradan gerekli bilgilere sen de ulaşabilirsin. http://www.humblebundle.com/weekly

BSC Misafiri

20.1.2014 11:56:49

0
Dayz yada Rust alıcam ama kararsızım. Rust biraz daha oynanabilir ve az sorunlu gibi gözüküyor. önce Rust alıp Dayz için yazı mı beklesem ne yapsam karar veremedim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rust
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız