Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PS3'lerdeki Online Sorun 1 Gün İçinde Çözülecek

 
    Bugün duyurduğumuz haberde "eski kasa" yani 1. nesil ps3 sahiplerinin online sorun yaşadıklarını belirtmiştik. Bunun tüm dünyada yaşanan global bir sorun olduğu ortaya çıktı.

    Sony için kabus dolu anlar yaşandığını söylemeliyiz. Böyle bir krizin üstesinden bir an önce gelmek isteyen Sony'de sorunu 1 gün içinde yani en geç yarın çözüme ulaştıracağını açıkladı. 
 
    Bunun yanısıra Sony'nin en büyük uyarısı ise şöyle oldu; “Sorun halloluncaya dek 1. nesil PS3 sahiplerinin PSN'e bağlanmamasını tavsiye ediyoruz."
 
    Konsolların tarihiyle ilgili bir hata yüzünden kaynaklandığı düşünülen bu problem sadece bağlantı sıkıntısı yaşatmanın da ötesinde veri kaybolmasına, Trophy kayıtlarının silinmesine ve bazı fonksiyon bozukluklarına da yol açabileceği belirtiliyor. 
 
    Siz siz olun eski kasa PS3'ünüz var ise şimdilik online bağlantıdan uzak durmaya özen gösterin, Sony'nin sözünü tutup 1 gün içinde bu sorunu halledeceğini düşünüyoruz.



Kaynak 1

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation 3 PS3 ps3 slim Sony
Heavy Rain İlk Haftasında 500.000 Sattı R.U.S.E Hakkında Önemli Haberler Bu Çarşamba

BSC Misafiri

1.3.2010 22:34:15

0
Eyvahlar olsun!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız