Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Orijinal Resident Evil 2 GOG Platformuna Geliyor

 
 
GOG mağazası ikonik ve klasik oyunları platformuna getirmeye devam ediyor. İlk oyunun yayınlanmasının ardından GOG ve Capcom, orijinal Resident Evil 2'yi PC için GOG üzerinden 27 Ağustos'ta satışa sunacaklarını bildiriyor.
 
Resident Evil 2 birçok iyileştirmeyi içerecek
 
 
 
Tıpkı Resident Evil'da olduğu gibi serinin ikinci oyununun GOG versiyonunda çeşitli iyileştirmeler bulunuyor. Bu iyileştirmeler arasında Windows 10 ve Windows 11 ile tam uyumluluk, 6 farklı dil desteği, geliştirilmiş oyun kaydetme yöneticisi, geliştirilmiş tuş atama seçeneği, fare, klavye ve kontrolcü desteği ve çok daha fazlası yer alıyor.
 
Geliştirilmiş sistemlerle beraber serinin ikinci oyununda çaylak polis Leon Kennedy'yi veya kayıp kardeşini arayan Claire Redfield olarak oynayabiliyoruz. Resident Evil 2'nin hem orijinal ABD hem de orijinal Japon versiyonları GOG platformundaki sürümü ile beraber sorunsuz bir hale getirildi. Bu sayede nostalji hissiyatının tadını çıkarabileceksiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Aksiyon Macera Oyunu Kong: Survivor Instinct Konsollar ve PC için Duyuruldu Simülasyon Oyunu Sports: Renovations, Konsollar ve PC için Yayınlanıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OldGamers86

23.8.2024 09:02:26

0
Orjinal 1-2-3 hepsi geliyor. İster paket ister tek tek alabiliyorsun. Bazı düzeltmeler de yapmışlar. Tabi en önemlisi Windoes 10-11'de çalışıyor oluşu.

BlackBeasT

22.8.2024 03:01:09

0
Bilmeyen varsa RE:outbreak serisi emu üzerinde online oynanıyor. Arkadaşlarınız ile deneyim etmek isterseniz. Aşağıda ki rehberi inceleyin [link]https://www.youtube.com/watch?v=Zv7o--OUQp8[/link]

BSC Misafiri

21.8.2024 14:06:16

0
oda gelecek zaten steam olsaydı alırdım ama başarımları olmayan bir yere geliyor çokta önemli değil steam olsaydı alırdım ama . bu arada pcye çıkmadı ama umarım diğer eski relerde gelir code veronica gibi outbreaklar gibi ama remake edilmesin remastered edilsin

BSC Misafiri

20.8.2024 15:58:40

0
oyun hayatımın başladığı nokta

BSC Misafiri

20.8.2024 14:24:48

0
orijinal re3 gelseydi keşke
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız