Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter 3 Hardcore Olarak Görülmemeli

 
         
 
     Monster Hunter serisi özellikle Japonya'da çok büyük bir ilgi görüyor, Wii'ye özel olarak piyasaya çıkan serinin son oyunu da Japonya'da 1 milyona yakın satmıştı.

     Monster Hunter 3'ün Batı çıkarmasında önce yaratıcıları Ryozo Tsujimoto ve Kaname Fujioka oyunun hitap edeceği kitle ilgili açıklamalarda bulundu.
 
     Yapımcılar serinin Japonya'da asla Hardcore olarak görülmediğini, oyunda co-op özelliğinin bulunmasından dolayı oyuncuların 1 veya 2 tanesinin diğer oyuncuların yardımıyla belli bir dereceye kadar yükseltilebildiğini söyledi.
 
     Capcom yetkilileri yeni oyuncuların deneyimli oyuncuların rehberliğinde bu maceraya katılmalarını istiyor, zira bir görev bitirildiğinde herkes kazanıyor ve deneyimli ya da deneyimsiz bütün oyuncular benzer ödüllere sahip oluyor.
 
     Firma karşımızda herkese hitap eden tipik bir aksiyon-macera oyunu olduğu üzerinde önemle duruyor.
 
     Bunun yanı sıra Capcom, Amerika'da Gamestop mağazalarında Monster Hunter 3'ün demo diskini ücretsiz olarak dağıtıyor. Bu uygulamanın Avrupa'da bulunup bulunmayacağı ile ilgili henüz bir bilgi yok.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak action capcom wii Ryozo Tsujimoto Kaname Fujioka
THQ: Metro 2033 Korku Oyunu Değil PoP: The Forgotten Sands'in PC Versiyonu Gecikecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter 3
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız