Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Little Nightmares 3 Gamescom Açılış Gecesinde Boy Gösterecek

 
 
Bir süredir geliştirme aşamasında bulunan gerilim ve korku odaklı platform macera serisinin en yeni oyunu Little Nightmares 3 için yeni haberler ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise açıklanan detaylara göre oyundan yeni bilgiler Gamescom açılış gecesinde bizlere sunulmayı bekliyor.
 
Little Nightmares 3 için yepyeni görüntüler yolda
 
 
 
Yapımcı ve sunucu Geoff Keighley tarafından sunulacak olan Gamescom açılış gecesi dijital etkinliği kapsamında sadece mevcut oyunlar değil aynı zamanda yepyeni ve daha önce duyurulmamış yapımlar da bizlere sunulacak. 20 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek olan açılış gecesi etkinliği hayranlar ve oyuncular tarafından bir hayli bekleniyor.
 
Açılış gecesi etkinliğinde sadece Little Nightmares 3 değil diğer taraftan onaylanan oyunlar arasında Call of Duty: Black Ops 6, Civilization 7, Monster Hunter Wilds, Indiana Jones and the Great Circle, Marvel Rivals ve Kingdom Come: Deliverance 2 ve çok daha fazlası yer alıyor.
 
Son olarak beklenen seri oyunları arasında yer alan Little Nightmares 3, 2025 yılı içerisinde PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için piyasaya sürülecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Epic Games Mağazası Mobil Cihazlar İçin Yayınlandı Hunt: Showdown 1896 Çıktı: Tamamen Yenilenmiş Sürüm

BSC Misafiri

17.8.2024 23:17:58

0
Sunumda orjinal little nightmaresleri yapan tarsier studiosda oyun duyuracak bakalım fikire sahip olan mı ipye sahip olan mı daha iyi oyun gösterecek
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız