Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Half Life 2 RTX Modundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Half-Life 2 için şu anda RTX modu geliştirilmeye devam ediyor. Şimdi ise yayınlanan yepyeni bir video oyundan yaklaşık bir saatlik bir oynanış görüntüsünü bizlere sunuyor. Bu sayede hangi geliştirmelere sahip olduğunu ve nasıl bir değişim geçirdiğini görebiliyoruz.
 
Half Life 2 RTX yepyeni geliştirmelerle geliyor
 
 
 
Half-Life 2’nin RTX Modu için yayınlanan demo, NVIDIA'dan Jacob Freeman tarafından hazırlandı. Jacob, yeni Path Tracing özelliklerinin çoğunu video içerisinde gösteriyor. Videoda ayrıca bazı dövüş sahneleri de yer alıyor. Tüm HL2 hayranlarının izlemesi gereken video sayesinde hangi iyileştirmelerin yer aldığı doğrudan ortaya çıkıyor.
 
Half-Life 2 RTX DLSS 3 Frame Generation ve DLSS 3.5 Ray Reconstruction teknolojilerini destekliyor. Yeni sürüm tam Path Tracing'i kullanacağı için bu teknolojilere ihtiyacınız bulunuyor. Ayrıca AMD tarafından kullanıcılara sunulan FSR 3.0 desteğinin olup olmayacağına dair herhangi bir bilgi şu anda bulunmuyor.
 
Half-Life 2 RTX, Orbifold Studios olarak bilinen Half-Life 2'nin en iyi dört mod ekibi tarafından geliştiriliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Nintendo Indie World Etkinliğinde Duyurulan Bağımsız Oyunlar To the Moon PS5 ve Xbox Series'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız