Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GungHo'nun Gelirleri %945 Arttı


     Son olarak Killer is Dead'in geliştiricisi Grasshopper Manufacture'ı satın alarak adından söz ettiren GungHo Entertainment'in gelirlerinin geçen yıla oranla %945 arttığı açıklandı. Bu büyüme rakamlarının arasındaki oyunun ise Puzzle & Dragons olduğu açıklandı.
 
    Toplamda 17 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunan Puzzle & Dragons'un Nisan ve Haziran aylarında hergün ortalama 4.9 milyon dolar gelir getirdiği söyleniyor. Gelecek yıl Puzzle & Dragons'un Avrupa sürümünün de yayınlanması bekleniyor ve oyunun 3DS sürümü de düşünülüyor.

     Gungho'nun net gelirlerinin geçen yıla göre %2609 artarak 287 milyon dolara ulaştığını da belirtelim. Bu rakamlar mobil ve sosyal oyun sektörünün hala ne kadar güçlü olduğunun da göstergesi diyebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Gungho Gelirler Puzzle & Dragons
Capcom Essentials Paketi Listelendi Wasteland 2 Yaklaşık 20 Saat Sürecek

BSC Misafiri

30.7.2013 12:17:29

+1
Puzzle & Dragons neymiş diye baktımda böyle bir oyuna bu kadar parayı yatırana enayi demek geliyor içimden. Sadece diğer oyunculardan ileri olabilmek için, hırs ve egolarına yenik düşüp bir sürü para veriyolar. O kadar iyi oyun varken, stüdyoları kapatıp dururken böyle firmalar para kazanıyor, ah şu insanlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Killer is Dead
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız