Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Dağıtacak?

 
 
Steam platformu karşısında Türk Lirası ile beraber oyunları satışa sunan Epic Games, her hafta ücretsiz oyun ve oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Bu hafta bildiğiniz üzere Epic, nişancı oyunu CYGNI - All Guns Blazing'i, dövüş aksiyon oyunu DNF Duel'i ve Apex Legends: Conduit Paketi'ni tamamen bedava sunuyor.
 
Epic Games oyuncuları kendine çekmeye devam ediyor
 
 
 
Bu haftanın ücretsiz oyunları bizlere sunulmaya devam ederken aynı zamanda bir sonraki haftanın oyunları da belli olmuş durumda. Oyuncular 15 Ağustos Türkiye saati ile 18.00'den itibaren gelecek haftanın oyunlarına erişim sağlayabiliyor. Dolayısıyla o süreye kadar bu haftanın oyunlarını kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz.
 
Gelecek haftanın oyunları arasında tek oyunculu platform aksiyon rol yapma oyunu Death's Gambit: Afterlife ve World of Warships - Başlangıç Paketi: Albany yer alıyor. Gemi savaşlarını konu alan World of Warships paketi oyuncuların oldukça işine yarıyor ve eğer oyunu halihazırda oynuyorsanız, elbette kütüphanenize eklemenizde fayda var.
 
DNF Duel bizlere neler sunuyor?
 
Dövüş aksiyon serisinin en son oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan bu yapım, anime tarzı karakterlerle beraber ön plana çıkıyor ve burada yapacağımız sahnelerle diğer rakipleri alt etmek tamamen bizim işimiz oluyor. Oyun içerisinde ikonik karakterler bulunuyor; bu karakterlere dilediğimizi gerçekleştirebiliyor ve farklı oyun modları ile beraber ön plana çıkmaya hazırlanabiliyoruz. Karakterlerin burada her birinin kendine özgü becerileri, yetenekleri, komboları ve çok daha fazlası yer alıyor ve istediğimiz şekilde aksiyon ve dövüş sistemine geçiş yapabiliyoruz. İki boyutlu görselliği ile beraber göz alıcı karakterlerden birini seçebileceğimiz yapımda, geliştirici ekibin belirttiğine göre oyunda 16 farklı karakter yer alıyor ve bu karakterlerin her birinin kendine özgü göz alıcı özellikleri karşımıza çıkıyor.
 
Bu tarz detaylarla beraber yer alabileceğiniz, her bir oyuncunun farklı bir deneyim elde edebileceği yapım içerisinde elbette her bir karakteri kendinize göre deneyimleyebiliyor, hangi aksiyon sistemine dahil olmak istiyorsanız ve hangi karakter size uygunsa ona göre kendi seçiminizi gerçekleştirebiliyor ve bu tarz oyunlarda bildiğiniz üzere her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve kendi deneyiminizi özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz. Bu tarz detaylarla beraber yer alabileceğiniz yapımında elbette bir yandan aksiyon sistemine dahil olabiliyor ve diğer yandan ise kendi karakterinizi seçebiliyorsunuz. Her bir karakterle beraber ilerleyebileceğiniz ve kendine has becerileri ve kişilikleri bulunan bu karakterleri kullanmak tamamen sizin işiniz oluyor. Oyunda farklı arenalara doğru adım atabiliyor, yandan gönlümde bir kamera bakış açısıyla beraber istediğiniz gibi bu arenalarda diğer oyunculara yani düşmanlara karşı savaşabiliyor ve kendinize ait komboları ortaya çıkararak pratik yapabiliyorsunuz.
 
Oyunda farklı modlar bulunuyor ve her modda farklı şekillerde özellikler ve gereksinimler karşısına çıkıyor. Bu tarz detaylarla beraber oyunda çevrimiçi mod yer alıyor ve çevrimiçi mod kapsamında elbette lig atlama usulü ile beraber dereceli maçlara geçiş yapabiliyor ve kademeli karşılaşmaları ile beraber ön plana çıkmaya hazırlanabiliyoruz. Kademeli karşılaşmalar içerisinde elbette ne kadar çok oyunu kazanırsak, o kadar çok hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor ve bu da oyundaki ilerlememize etki edebiliyor. Ne kadar çok ilerlersek ve ne kadar çok güçlenebilirsek, o kadar çok oyuncunun karşısına çıkabiliyor ve daha güçlü olmak durumunda kalıyoruz.
 
 

Dikkat çekici karakterlerle beraber ön plana çıkabileceğimiz ve çevrimiçi mod ile beraber yukarılara doğru yani zirvelere doğru adım atabileceğimiz yapımda yerel mod ile beraber istediğiniz gibi serbest bir şekilde savaşabiliyor, hikaye modu ile beraber istediğiniz gibi arka planda bulunan hikaye konusunda bilgi sahibi olabiliyor ve karakterleri burada tek tek deneyimleyebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra oyunda hayatta kalma modu yer alıyor; hayatta kalma moduyla beraber oyunda ne kadar çok dayanabileceğiniz ön plana çıkıyor ve bunun yanı sıra serbest savaşlarda istediğiniz gibi kendi kombolarınızı, özelliklerinizi ve çok daha fazlasını ortaya çıkarabiliyorsunuz.
 
Farklı oyun modları ile oyun gerçekten de dikkat çekici bir yapıya bünyesinde barındırıyor ve pratik modu ile beraber de antrenman kısmına giriş yapabiliyor ve burada hangi karakterlerin nasıl bir deneyim sunacağı ve nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyorsunuz. Ek olarak antrenman modunun dışında öğretici mod da yer alıyor ve bu mod dahilinde hangi karakterin nasıl bir deneyim sunduğunu görebiliyor, bu karakterle beraber nasıl hareket edebileceğinize karar verebiliyor ve aynı zamanda hangi karakterin nasıl bir hareket kabiliyetine, animasyona ve çok daha fazlasına sahip olduğunu görebiliyorsunuz. Daha yetenekli karakterlerin de bulunduğu yapımda istediğiniz mod içerisine geçiş yapabiliyor ve bu modların oldukça fazla olarak karşımıza çıktığını görebiliyoruz. Zaten bu tarz oyunlarda her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve kendi deneyiminizi burada özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz.
 
Yapacağınız hamlelerle beraber gidişata yön verebileceğiniz bu hamlelere en iyi şekilde değerlendirebileceğiniz ve üst düzeye dövüş ve aksiyon sistemleri ile ön plana çıkabileceğiniz yapım, oldukça güzel bir dövüş aksiyon sistemine bizlere aktarıyor. Bununla beraber her karakterin farklı ve kendine özgü yetenekleriyle usta olmaya çalışıyor ve özellikle kademeli maçlarda ve çevrimiçi oyunlarda bu karakterleri kullanmak ve bu karakterlerin en iyi şekilde aksiyona dahil edilmesi bir hayli önem arz ediyor. Çünkü bu tarz detaylarla beraber oyunda hızlı bir şekilde ilerlerken aynı zamanda kendimizi oyuna kaptırabiliyor ve doğru zamanda doğru hamle yapmak oyun içerisinde oldukça önemli arz ediyor; aynı zamanda kendimizi savunmak da oyundaki planımızın bir parçası.
 
 

Farklı dövüş modları ile ön plana çıkabileceğimiz ve karakterlerle yakından tanışabileceğimiz oyunda arka planda yer alan sistemlerin anime ve çizgi film tarzı ile beraber bizlere sunulduğunu söyleyebiliyoruz ve göz alıcı ortamlara doğru burada adım atmak durumunda kalıyoruz. 16 eşsiz karakterle beraber ilerleyebileceğiniz yapımda ikonik karakterlerle ön plana çıkmaya hazırlanırken aynı zamanda farklı sınıflarla karşı karşıya kalabiliyorsunuz. Her bir karakterin farklı özelliği yer alıyor ve bazı karakterler güreşçi yani tank bir karakter olarak karşımıza çıkarken diğer bir karakter ise öncü olarak bizlere sunuluyor. Dolayısıyla yapabilecekleri tamamen değişkenlik gösterebiliyor ve bu tarz detaylarla istediğimiz gibi oyuna dahil olabiliyoruz.
 
İlgi çekici karakterlerle yer alabileceğimiz yapım içerisinde 17 yıllık bir hikayenin ne olduğundan bahsedebiliyor ve bu hikaye kapsamında kendimizi senaryoya kaptırabiliyoruz. Karakter geliştirme ekranı ile beraber yer alabileceğimiz oyun içerisinde aynı zamanda bölüm tasarımlarının da bir hayli ön plana çıktığını söyleyebiliyoruz. Göz alıcı görsel detaylarla ilerleyebileceğimiz yapımda 6 ayrı bölüm bulunuyor ve bu bölümler içerisinde elbette hangi hikayenin bizlere sunulduğunu görebiliyoruz. Hikaye kısmı içerisine nasıl bir detay yer alıyor ve bu hikaye kısmı sizin ilginizi çeker mi, bu tamamen sizin bakış açınıza göre değişkenlik gösterebiliyor. Zaten bu tarz oyunlarda arka plan hikayesi pek de ön plana çıkmaya hazırlanmıyor; burada sadece dövüş ve aksiyon sistemlerinin ön plana çıktığını ve yapacağımız hamlelerin değişkenlik gösterebileceğini vurgulamakta fayda var.

Stratejik savaşlara girebileceğiniz ve bu savaşlar içerisinde kendi efsanenizi yaratabileceğiniz oyunda karakterlerin gelişim ekranı ile beraber karşı karşıya kalıyor ve onları geliştirmek tamamen sizin işiniz oluyor. Oyuncu profillerinizi özelleştirebileceğiniz ve diğer oyunculara karşı daha farklı bir şekilde yer alabileceğiniz yapımda aynı zamanda kendinize özgü bir galerinin olduğundan bahsedebiliyoruz. Bu galeride özel duvar kağıtlarını ve ses efektlerini gördüğünüzden bahsedebilir ve bunların kilidini açmak için de oyunda ilerlemeniz gerekiyor. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız, bu oyuna bir göz atmanızda ve bir şans vermenizde fayda var.
 
 
 
Oyunda yukarıda bahsettiğimiz gibi etkileşimde bir dünya bulunuyor ve burada karakterlerle beraber ön plana çıkabiliyoruz. Hızlı bir şekilde ilerlemeye çalıştığımız ve yapacağımız hamlelerle beraber düşmanlara yani diğer oyunculara karşı gelebileceğimiz yapım tam dövüş severlere hitap ediyor ve bu yapım içerisinde dilediğiniz gibi yer alabiliyoruz. İstediğimizi gerçekleştirebileceğimiz ve daha fazla detay ile beraber yer alabileceğimiz oyun şu anda farklı platformlarda bulunuyor ve hangi platforma sahipseniz ona göre satın alımınızı gerçekleştirip oyuna devam edebiliyorsunuz.
 

 
CYGNI - All Guns Blazing neler sunuyor? 
 
Dikkat çekici uzay savaşlarına katılım sağlayabileceğimiz ve görseller ve animasyonlar kapsamında ise oldukça üst düzey bir yapı ile karşı karşıya kalabileceğimiz nişancı aksiyon oyunu gerçekten de oyuncuların beğenisini kazanacak içeriklerle karşımıza çıkıyor. Oyun şu anda Steam platformunda karışık etiketine sahip durumda. Ancak genel olarak oyuncular tarafından oynanıyor ve içerik bakımından da yeterli bulunuyor. Eski tarz ateş etme oyunları arasında özel bir yere sahip olan bu yapım, elbette tehlikeli bir gezegeni bizlere sunuyor. Oyun içerisinde uzay gemimize doğru atlıyor, burada uzay gemimizi en iyi şekilde kontrol ediyor ve gerçek anlamda düşmanlara karşı sürekli olarak gelmek durumunda kalıyoruz.
 
Uzay gemimizle beraber sürekli olarak ateş edebileceğimiz diğer uzay gemilerini ortadan kaldırabileceğimiz ve hayatta kalmak için elimizden geleni yapmak durumunda kalabileceğimiz yapımda gökyüzüne doğru açılabiliyor, buralarda neler olup bittiğini öğrenmeye çalışıyor ve karşımıza çıkan düşmanları ortadan kaldırmak tamamen bizim işimiz oluyor. Onun içerisinde tek başımıza ilerlemek durumunda kaldığımız için elbette sadece ilerlemek yetmiyor. Diğer taraftan silahımızı ve yanımıza çeşitli adamları almak durumunda kalıyoruz. Dolayısıyla bu da oyun içerisinde bir gelişmişlik sisteminin söz konusu olduğunu vurguluyor.
 
Yeni nesil bir ateş etme oyunu olarak karşımıza çıkan bu yapım, eski arcade salonlarında yer alan atari oyunlarına daha çok benziyor. Dolayısıyla oyun gerçekten hem nostalji hissiyatını kabartıyor hem de yapacağımız hamlelerle beraber gidişatımıza yön vermeyi hedefliyor. Kulak tırmalayan ses manzaralarıyla beraber dikkat çekici ortamlara geçiş yapabileceğimiz yapımda sürekli olarak üzerimize gelen düşman ordularını ve düşmanları ortadan kaldırmaya çalışıyor ve burada yapacağımız hamlelerle beraber kendi uzay gemimizi en iyi şekilde korumak durumunda kalıyoruz. Tepeden bakış açısıyla beraber ilerleyebileceğimiz yapımda silah ve personel açısından oldukça yetersiz olduğunu görebiliyor ve bu yetersizliği gidermek tamamen bizim işimiz oluyor. Dolayısıyla burada gerçekten üst düzey bir yapıyla karşı karşıya kalırken aynı zamanda kendimizi hayatta kalma mücadelesine atılmış bir şekilde bulabiliyor ve akıl almaz bölgelere ve düşmanlara karşı burada büyük bir mücadele vermek durumunda kalıyoruz.
 
 

Geliştirici ekip tarafından belirtilene göre oyun içerisinde göz kamaştırıcı bir görsellik bulunuyor ve animasyon tarzında oldukça akıcı bir şekilde karşımıza çıktığını aktarabiliyoruz. Oyunda sadece uzay gemimizle değil, aynı zamanda personelleri yöneterek, yeni personeller alarak ve silah cephanemizi genişleterek düşmanlara karşı gelebiliyor ve böylece düşmanlara karşı gelebileceğimiz çeşitli etkenlerin olduğunu söyleyebiliyoruz. Bu etkenlerle beraber hayatta kalmak için son bir çaba sunmaya hazırlanıyor ve ekranı içerisinde oldukça fazla merminin olduğunu söyleyebiliyoruz. Yani üzerinize gelecek olan yüzlerce merminin olduğundan bahsedebilir ve bunlardan sıyrılmak ve onlardan kaçmak için elbette elinizden geleni yapmak durumunda kalıyor ve burada yapacağınız hamlelerle güçlü silahlar ve kalkan sistemleri almak durumunda kalıyorsunuz.
 
Oyun içerisinde belli bir gelişmişlik sisteminin olduğundan bahsetmiştik. Bu sistem, elbette uzay geminizi geliştirme ile aynı zamanda silah ve kalkan sisteminizi daha da yukarıya çıkarmayla alakalı. Yani oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca yeni teknolojiler toplayarak geminizi yükseltebiliyor ve akabinde ise büyük bir mücadeleye atılım sağlayabiliyoruz. Zaten bu tarz oyunlarda gelişmişlik sistemi olmazsa olmaz olarak karşımıza çıkıyor. Biz de bu oyun içerisinde etraftan topladığımız yapılarla beraber istediğimiz gibi gemimizi yükseltebiliyor, gücünü arttırabiliyor, dayanıklılığını daha da genişletebiliyor ve daha güçlü düşmanlara karşı gelebiliyoruz. Dolayısıyla yakın içerisinde yer aldığımız süre boyunca en iyi deneyimi elde etmek için elbette sürekli olarak kendimizi geliştirmek ve sürekli olarak kalkan sistemlerimizi yukarıya çıkarmak temel hedefimiz olarak bizlere sunuyor. Bunun dışında üzerimize gelen kara ve hava düşman dalgaları bulunuyor ve bu kara ve hava düşman dalgalarını ortadan kaldırmak için elimizdeki silahları kullanmak tamamen bizim işimiz oluyor.
 
Bunları kullanırken nasıl hareket edebileceğiniz ve nasıl bir yapıyla ön plana atılabileceğiniz tamamen size ait oluyor. Dolayısıyla her bir oyuncu burada farklı bir deneyim elde edebiliyor ve bu deneyimi kendinize göre özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra iri ve ufaklı düşmanların haricinde bir de patron savaşları yer alıyor. Bu patron savaşlarını sorunsuz bir şekilde geçmek ve onları alt etmek elbette belli bir deneyimi ve gücü beraberinde getiriyor.
Patron savaşlarından bahsedecek olursak, öncelikle onların nasıl hareket ettiğini ve nasıl saldırdığını bilmeniz ve ezberlemeniz gerekiyor. Bazı patronlar gerçekten de zorlu bir yapıya bünyesinde barındırırken, bazı patronlar biraz daha az güçlü olarak bizlere sunuluyor ve onları geçmek daha kolay olabiliyor.
 
 
 
Ancak genel olarak patron savaşlarında zorlu bir yapının olduğundan bahsedebiliyor ve onları ortadan kaldırmak için belli bir süre gerekiyor ve belli bir gücün de bizlerde olması lazım. Bunun yanı sıra oyun içerisinde bu patronları alt etmek gerçekten de zorlu bir bünyede barındırırken, üzerimize gelen düşman dalgaları, iri ufaklı düşmanları ortadan kaldırmak için yapacağımız hamlelerle beraber ortadan kaldırılıyor ve hayatta kalmak için burada büyük bir mücadele vermek durumunda kalıyoruz. Oyun içerisinde kontrol edebileceğimiz uzay gemimizle beraber gerçekten üzerimize gelen ve üzerimize akın akın uçan çeşit çeşit uzay araçlarının ve tuhaf uzaylı yaratıkların olduğunu söyleyebiliyor ve onları ortadan kaldırmak için sağa sola doğru ateş edebiliyor. Farklı silah türleri ile beraber gemimizi çevreleyen bir ateş sistemi ile karşı karşıya kalabilir ve kalkan sistemimizi aktif hale getirerek bizim üzerimize gelen ve kamikaze olarak nitelendirilen dalışlardan en az hasarla ayrılmamızı sağlayabiliyoruz. Gerçek anlamda yeni nesil bir atari deneyimiyle beraber karşı karşıya kaldığımız yapımda, uzay gemimizle beraber hızlı bir şekilde ilerlerken aynı zamanda medeniyetlerin nasıl yok olduğunu burada deneyimleyebiliyoruz.
 
Silah ve adam açısından oldukça yetersiz olduğumuz ve tek başımıza ilerlemeye başladığımız yapımda devasa uzaylı patronlarını alt etmek ve onları ortadan kaldırmak için ne gerekiyorsa yapmak tamamen bizim işimiz oluyor. Zaten burada yapacağımız hamlelerle gidişatına yön verdiğimizden dolayı patronları alt etmek için türlü hamleler gerçekleştirebiliyor ve yeni nesil bir deneyimle beraber düşmanların üstesinden gelmek durumunda kalıyoruz. Gidişatına yön verebileceğimiz karada ve havada düşman dalgalarına karşı savaş açabileceğimiz güçlü silahlar ve kalkanlar elde edebileceğimiz ve daha fazla detay ile kendimizi geliştirebileceğimiz yapımda tehlikelerle dolu bir dünyada yer alıyor ve bu dünyayı temizlemek tamamen bizim işimiz oluyor. Oyunda zaten sürekli olarak üzerimize akın akın gelen düşman dalgalarını görebiliyor ve bu düşman dalgaları oyunun ilerleyen süreçlerinde daha da artış gösteriyor ve bunları ortadan kaldırmak için oldukça gelişmiş bir deneyimle ilerlemek durumunda kalıyoruz.

Dikkat çekici teknoloji içerikleriyle beraber ilerleyebileceğimiz ve yeni nesil bir deneyimle hayatta kalmaya çalışabileceğimiz yapımda uzun zamandır kayıp bir medeniyetin kalıntıları arasında sıkışıp kalabiliyor ve burada aslında farklı düşmanlarla karşı karşıya gelebiliyoruz. Kayıp medeniyetin düşmanlarıyla karşı karşıya kaldığımız ve bu ırkın bizi yok etmeye çalıştığı yapımda elbette onlar da medeniyete hakim olmaya çalışıyor ve aynı zamanda bu medeniyet bizleri kurtaracak bir sistem olarak karşımıza çıkıyor. Uzaylı bir ırkın ani saldırısı ile beraber bu medeniyetin yok olması bir oluyor ve biz de filodaki son uçak olarak hayatta kalmak ve bu uzaylı ırkını ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyoruz. Dolayısıyla burada amansız bir uzaylı savaşları ortaya çıkıyor ve yapacağımız her hamle ile beraber tek savunma hattının bizim olduğunu söyleyebiliyoruz.
 
 
 
Dünyada kaldığımız süre boyunca elbette onları ortadan kaldırmak ve yapacağımız hamlelerle gidişatına yön vermek tamamen bizim işimiz olurken, oyunda sürekli olarak  ateş edebiliyor, düşmanları ortadan kaldırabiliyor ve eski atari oyunlarında yer alan sistemlerin doğrudan gelişmiş sürümlerinin burada olduğunu söyleyebiliyoruz. Dolayısıyla bu tarz oyunlardan genel olarak sıkılabilirseniz ve sürekli olarak aynı şeyleri yaptığınızdan dolayı elbette belki bir yerden sonra sizlere sıkıcı gelebilir. Ancak bu tarz oyunlar gerçekten de hızlı aksiyon ve nişancı sistemleri ile karşımıza çıkıyor ve bazı oyuncular gerçekten bu oyun türünden oldukça hoşlanabiliyor. Ancak yukarıda bahsettiğimiz gibi genel olarak Steam platformunda oyun karışık etiketlere sahip durumda ve genel olarak bazı oyuncuların sevdiğini bazı oyuncuların ise ne yazık ki sevmediğini aktarabiliyoruz. Birçok yönden eleştirilen bu yapım hem seviliyor hem de eleştirilerin odağında kalıyor. Dolayısıyla bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız elbette oyuna göz atmanızda ve bir şans vermenizde fayda var. Dolayısıyla nostalji hissiyatı yaşamak istiyorsanız elbette bu tarz oyunlara geçiş yapabilir ve eski atari tarzıyla beraber kendi yerinizi ayarlayabilirsiniz. Zaten birçok atari oyunu "shoot 'em up" denilen oyun türü ile karşımıza çıkıyor ve bu oyun türü gerçekten de hızlı aksiyonu ve sürekli olarak ateş etme sistemini bünyesinde barındırıyor diyebiliriz.

Genel olarak toparlayacak olursak, oyun içerisinde gerçekten de oldukça güzel görselleri ve animasyonların olduğundan bahsedebiliyoruz. Bunun yanı sıra özel efektleri ve sinematik bir sistemin bulunduğunu da söyleyebiliyoruz. Yani eski atari oyunlarında olmayan görsel ve genel animasyon kalitesi buradaki yerine alıyor. Bunun yanı sıra oyunda kara ve hava dalgalarıyla dolu düşman dalgalarının bizlere sunulduğunu söyleyebilir ve yoğun düşman seviyeleriyle karşı karşıya gelebiliyoruz.
 
 
 
Savaşan tek savaşçı olarak ilerlemeye çalışacağımız yapımda, kalkanlarımızı ve silah sistemimizi en iyi şekilde kullanmaya çalışıyor ve bu iki sistem arasında istediğimiz gibi geçiş yapabiliyoruz. Gücümüzü nereye harcayacağımıza karar verebileceğimiz yapımında gemimizi güçlendirmek ve nükleer saldırılardan kaçınmak tamamen bizim işimiz oluyor. Girdap bombalarından sürekli olarak ateş edebileceğimiz makineli mermilere kadar oldukça farklı silah türleri arasında geçiş yapabiliyor ve burada yapacağımız hamlelerle beraber gidişatımıza yön verebiliyoruz. Neon ışıklı bölgelerde yer alabileceğimiz yapımda ay benzeri manzaralarda ilerlemek durumunda kalıyor ve burada oldukça uzaylı hattını yarmak ve güzel bir deneyim elde etmek için bulunabiliyoruz. Bir yandan farklı bölgeleri keşfedebileceğimiz, diğer yandan ise arka planda yer alan ses ve müziklerle beraber oyuna kendimizi kaptırabileceğimiz yapımda düşmanlara karşı birebir mücadele etmek durumunda kalıyor ve özellikle patron savaşlarında bu durumun geçerli olduğunu söyleyebiliyoruz.
 
Zorlu bir yapıyı bünyesinde barındıran ancak ilk etapta kolay, daha sonrasında ise yavaş yavaş zorluğunu arttıran yapım genel olarak bu tarz bir deneyim sunuyor ve sürekli olarak ateşleyebileceğiniz uzay geminizi hayatta tutmaya çalışabileceğiniz bir yapıyla sizlere oldukça eğlenceli ve zorlu bir deneyim aktarıyor. Bu tarz oyunlar elbette zaman geçirmelik ve vakit harcamak olarak karşımıza çıkıyor. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız denemenizde fayda var. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
The Sims Rakibi InZoi'nin PC Sistem Gereksinimleri Belli Oldu Civilization 7'nin Ne Zaman Çıkış Yapacağı Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız